Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לקראת חידוש ביטוח מקיף + חובה.

בהפניקס יש מסלול שבו יש 0 השתתפות עצמית, אבל חייבים לתקן רק במוסך הסדר.

מה דעתכם? למישהו יש ניסיון איתם במקרה הצורך?

איזור פתח תקווה אם זה משנה.

פורסם

מוסך הסדר משרת את האינטרסים של חברת הביטוח, שמטרתה לצמצם את עלות התיקון, לעיתים על חשבון איכות החלקים והעבודה.

לשיקולך מה חשוב לך יותר.

פורסם
לפני 3 שעות, Be roo כתב:

מוסך הסדר משרת את האינטרסים של חברת הביטוח, שמטרתה לצמצם את עלות התיקון, לעיתים על חשבון איכות החלקים והעבודה.

לשיקולך מה חשוב לך יותר.

בהתחשב ברפורמה החדשה שחברות הביטוח קידמו, בה אתה מחויב להזמין את החלפים דרכם, בין אם אתה מתקן במוסך שבחרת או לא, זה כבר לא משנה כל כך. 

• מבאס 1

2016 BMW M235i.

פורסם

חולק עליך, יש גם עניין של איכות העבודה. למשל טיב הצביעה. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין בעיה לקבל זאת ממוסך הסדר. יש מוסכים ברמה מאוד גבוהה שהם מוסכי הסדר, לדוגמה ״בווריאן״ בנתניה, שנחשב בין מוסכי הפחחות הטובים בארץ. 

אני אישית לא נתקלתי במוסך הסדר שעבד פחות קשה או פחות איכותי ממוסך שאני בחרתי. בסוף שניהם מנסים לתקתק את העבודה שלך כמה שיותר מהר. מה שחשוב זה לשבת להם על הראש - אני תמיד מגיע לשם לפחות פעם ביומיים בהפתעה, ולא מרפה מהם עד שהעבודה יוצאת כמו שאני רוצה. 

2016 BMW M235i.

פורסם

1. לא לכולם יש זמן לשבת למוסך על הראש, או הבנה איך עושים זאת.

2. חוסר ההבנה גם אומר שלרוב האנשים אין ממש יכולת לדעת מהו איכות התיקון

3. לפיכך, העובדה שהמוסך מייצג את האינטרס של חברת הביטוח יוצרת הטיה מובנית מול הלקוח ההדיוט שאף אחד לא מייצג את האינטרס שלו.

פורסם

אוקיי, ואתה חושב שבמוסך שאתה תבחר (שלא תשב לו על הראש) אתה תקבל עבודה בהכרח יותר טובה? אני מדבר מניסיון של בן אדם ששפך עשרות אלפי שקלים על פחחות וצביעה בחייו, גם כשהייתי צריך לעשות זאת דרך ביטוחים וגם באופן פרטי. תן לי לספר לך סוד: כולם גרועים, כולם לא רוצים לעשות עבודה איכותית וכולם ינסו לתקתק אותך. בין אם הם מקבלים את הכסף מהביטוח ובין אם אתה משלם להם מזומן 8,000 שקל.

2016 BMW M235i.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...