Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכבי סיטרואן פיג'ו יש תקלה ידועה, שרצועת התזמון מתאיידת ובכך המנוע נפגם עד לרמה של החלפת מנוע.

ברכב של גיסתי, סיטרואן  c3 aircross הצלחתי לתפוס את זה בזמן, לפני שהמנוע הלך, ופיג'ו החליפו רצועת תזמון.

אני מתלבט לגבי פיג'ו 2008 חדשה, השאלה האם המנוע שם זה אותו דבר ואותה תקלה.

האם אתם מכירים משהו לגבי זה?

פרנקופיל מושבע!

פורסם

עדיין הרצועה יכולה להתפורר אם עושים טיפולים לפי הוראות יצרן לצערי.

יש המלצה על החלפת שמן כול 10 אלף וטיימינג כול 4 שנים או 60 אלף על מנת להקטין סיכוי להתפוררות.

היצרן צריך להכניס לכול הליין מנוע 1.2 חדש עם שרשרת ותיבה רובוטית כפולת מצמדים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבעיה עדיין קיימת (כפי שענו לפניי).

אם אתה חושב על פזו חדשה, אז ב-3008 שצפויה להגיע (גרסה עם מנוע היברידי קל) יחליפו את המנוע עם הרצועה הבעייתית (יעברו למנוע עם שרשרת תיזמון)

פורסם
לפני 3 שעות, ariel000 כתב:

אני מתלבט לגבי פיג'ו 2008 חדשה

למייטב זכרוני אתה לא גר בארץ, באירופה כבר תקופה  נמכרת 2008 בגרסת Mild Hybrid מנוע 136 כ"ס, שם שינו את התזמון לשרשרת. מה שכמובן פתר את בעיית רצועת הטבולה ואולי גרם לבעיות אחרות. זו יחדית כוח חדשה ואין ניסיון איתה.

במקביל נמכרת באירופה גרסת 100 כ"ס עם אותה רצועה טבולה. 

פורסם
לפני 2 דקות, Buki כתב:

למייטב זכרוני אתה לא גר בארץ, באירופה כבר תקופה  נמכרת 2008 בגרסת Mild Hybrid מנוע 136 כ"ס, שם שינו את התזמון לשרשרת. מה שכמובן פתר את בעיית רצועת הטבולה ואולי גרם לבעיות אחרות. זו יחדית כוח חדשה ואין ניסיון איתה.

מה עם בעיית הרינגים ?

פורסם
לפני 7 שעות, Buki כתב:

אני לא מברר בשביל עצמי, למרות שאני כל כך מתגעגע לרכב והאפשרות להיכנס ולנסוע, העצמאות שמגיעה עם זה, אין לי כדאיות או צורך אמיתי ברכב.

יש לי קו רכבת חשמלי וקו מטרו מתחת לבית, 10 דקות הליכה יש לי עוד קו ראשי

יש לי אופניים ונתיבי נסיעה לאןפניים ואם אני מתעקש, יש רכבים שיתופיים זמינים שאפשר לנסוע.

בנוגע לנושא, שאלתי גם את chatgpt והוא הסביר כי ב-2008 החדשה הם חיזקו את הרצועה וגם משהו לשסתומים.

גם רואה, בארץ, שהמנוע מגיע כם 130 כ"ס.

לפני 9 שעות, guya72 כתב:

הבעיה עדיין קיימת (כפי שענו לפניי).

אם אתה חושב על פזו חדשה, אז ב-3008 שצפויה להגיע (גרסה עם מנוע היברידי קל) יחליפו את המנוע עם הרצועה הבעייתית (יעברו למנוע עם שרשרת תיזמון)

יש כרגע 3008, אפילו 2 חתיכות, ואין צורך בעוד אחת, זה יהיה הרכב מספר 2 ולא צריך גדול מדי.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

הדור שלישי לרצועה יצא באזור ה 2020. אמור להיות עמיד יותר.אך עדיין הייתי מקדמים זמני החלפת שמן והחלפת הרצועה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הזוי בעיניי שהם משכו את זה כל כך הרבה זמן. הרי דווקא בגלל שהיא טבולה, להפוך את זה לשרשרת לא אמור להיות שינוי גדול במנוע (אם אני זוכר נכון, בפורד עשו את המהלך בכיוון ההפוך בזמנו, כשהתחיל הטרנד של הרצועות הטבולות).

פורסם (נערך)

כוסות רוח למת. כבר הגיעו למסקנה שזה לא השמן שהורס את הגומי. זה הדלק. הוא החומר המעכל. ככל שהרינגים נשחקים ככה חודר יותר דלק לשמן.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

Chatgpt מעודכן כמה חודשים לאחור בלבד, אף פעם אל תסתמך על הכלי הזה בשביל לדעת "מה השתנה לאחרונה".

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 16 שעות, JohnnyEnglish כתב:

התפרסמה היום כתבה באתר קארטיוב שהיצרן שינה את התקן של השמן .

השמן בתקן החדש אמור להזיק פחות לרצועה.

מעניין אם זה יפתור את הבעיה

מבדיקה שעשיתי לפי כמה מספרי שלדה, אין שינוי בהנחיות לרכבים בארץ.

כל השינוי הוא לרכבים באירופה, בדגש על מנוע 1.5HDI ומנוע 1.2. 

אם בא לנו להחמיר, Mobil1 בתקן 2297, עונה גם לתקן החדש.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...