Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתיב השתלבות/האצה עם תמרור 301

אני נוסע ומעט לאחר הסיבוב אוטובוס עובר לנתיב שלי ונתקע בי

זה המיקום המדוייק.

הוא מבקש 6000 שח או שיפעיל ביטוח ויעלה יותר.

האם לשלם? ברור שאני אשם? או שיתכן שאזכה במשפט ואולי אפילו הוא ישלם לי 🫠

תודה

פורסם (נערך)

אם הוא זה שעבר נתיב, האשמה היא עליו.

זה בהנחה שנתיב ההאצה לא מסתיים ממש מעט לאחר מכן, מה שמאלץ אותך להתחיל מעבר נתיב משלך.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

אתה היית בנתיב האצה, והוא בא לעצור בתחנה? אולי יש אפשרות שהוא פשוט לא ראה אותך במראות? 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

המקום לא מופיע בגוגל סטריט וויו.

לפי התיאור שלך נהג האוטובוס אשם, אבל אלוהים נמצא בפרטים הקטנים. האם יש סרטון ממצלמת דרך או צילום הרכבים במקום התאונה לפני שהוזזו? האם יש צילום הנזקים לשני הרכבים? יש הבדל גדול אם אתה מתועד מיושר בנתיב או סוטה לנתיב הראשי.

האם יש הקלטה של השיחה הראשונה שלך עם נהג האוטובוס (וגם השיחות הבאות).

אגב, סביר מאוד שלאוטובוס יש מצלמת דרך. אם נהג האוטובוס לא יעלים את סרטון התאונה הוא יוכל לסגור את הפינות.

@Be roo אם נהג האוטובוס לא ראה את פות״ש במראה כנראה שלא בדק כראוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 9.9.2024 בשעה 11:43, אברהם.וינברג כתב:

בתחנה שרחוקה לפחות 200 מ'

נראה לי שנסחפת. גם בגוגל מפות וגם באתר govmap שמציע רזולוציה טובה יותר המרחק בין נקודת ההשתלבות של הנתיב שלך לתחנה (מיד אחרי הגשר) עומד על כ-55 מטר, וכל נתיב ההאצה אורכו כ-155 מטר.

פורסם

לא נראה לי שתמרור 301 מחייב לתת זכות קדימה גם ללמי שלא נמצא כלל בנתיב.

לפי התיאור שלך זה נראה שאחרי שחלפת אחרי התמרור והמשכת בנתיב ההאצה האוטובוס פנה לתחנה. כנראה שהוא אשם.

אבל באמת מה רוצים ממנו איך נהג אוטובוס יכול לעצור בתחנה כזו בכלל?

פורסם
לפני 9 שעות, YULI1 כתב:

אבל באמת מה רוצים ממנו איך נהג אוטובוס יכול לעצור בתחנה כזו בכלל?

יש הרבה מקומות כאלה שמאלצים נהגים אוטובוס לבצע תמרונים שבמקרה הטוב גורמים להם לעבור עבירה של סטיה מנתיב תוך כדי הפרעה לתנועה, ובמקרה הרע לגרום לתאונה. יש תחנות אחרי צמתים שגורמות לחיכוך דומה למה שתואר כאן, תחנות לפני צמתים שאחריהן האוטובוס צריך לחצות כמה נתיבים כדי לפנות שמאלה... ועוד.

התאונה הראשונה שלי היתה דומה לזו שפה, פניה חופשית ימינה לנתיב שמתווסף, ואוטובוס שצריך לעבור אליו כדי לעצור בתחנה. היום, עם נסיון, הייתי מזהה את האוטובוס והתאונה לא היתה מתרחשת, אבל אז, עם כמה חודשים בלבד על הכביש, לא הבנתי את המצב. הוא מאוד נפוץ, נהג בנתיב האצה מאיץ וצריך לעבור שמאלה, אוטובוס שצריך להאט ולעבור ימינה, החיכוך בלתי נמנע, אבל זה כל כך נפוץ שנהגים כבר צריכים להכיר את זה, משני הצדדים.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...