Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 17 דקות, Aviv13467 כתב:

שים לב שאם אתה רוצה תספורת יותר מיוחדת ממספר אחד בכל הראש תעשה טובה ואל תנסה אפילו בלי המערכת הזאת של ה-3 מראות שתולים על הדלת כי זה מאוד קשה להחזיק עם יד אחת מראת יד ועם יד שניה מכונת תספורת

ניסיון של פעם בשבוע מעל 8 שנים מוכיח אחרת 😄 לא קשה בכלל ואפילו די אינטואיטיבי

פורסם
לפני כשעה, ChaoscripT כתב:

מה הכוונה נטענות מתאימות ל- 220V יותר נדירות?

מסיבה לא ידועה לי רוב המכונות הנטענות של ואהל מגיעות עם שנאי שמתאים רק ל 110V (מתח אמריקאי).

חלק קטן יותר מגיע עם שנאי של 220V (מתח אירופאי) תוודא שאם אתה קונה מכונה היא מתאימה למתח בארץ.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 2 דקות, borsood כתב:

מסיבה לא ידועה לי רוב המכונות הנטענות של ואהל מגיעות עם שנאי שמתאים רק ל 110V (מתח אמריקאי).

חלק קטן יותר מגיע עם שנאי של 220V (מתח אירופאי) תוודא שאם אתה קונה מכונה היא מתאימה למתח בארץ.

אני מניח שאם אחליט לרכוש בארץ היא תתאים ללא בעיה, לא ?

• רעיון טוב! 1

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

• תוכן חדש...