Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרכב על אופניים ;) 

לעיתים יש סימנים מקדימים למצבר שעומד למות (למשל התנעה ארוכה/איטית מהרגיל).

אתה יכול לרכוש בוסטר (חפש בפורום) שיהיה למצב שבו הוא מתפגר ומפתיע אותך, ואז אתה יכול לפחות להתניע ולהמשיך למקום שבו תוכל לרכוש מצבר חדש.

בלי בוסטר אתה יכול להיעזר למשל בארגון ידידים שיבואו לחלץ אותך, בדר"כ במהרה באזורים אורבניים. או להתביית מראש על שירות מצברים "עד הבית" שיגיע גם תוך זמן קצר יחסית.

• רעיון טוב! 4
פורסם

אם יש משהו שלמדתי ב 15 שנים האחרונות זה ככל שנוסעים עם הרכב נסיעות ארוכות ורצופות המצבר יחזיק הרבה שנים. אחותי נוסעת ברכב היברדי כרגע. אבל עד לא מזמן כאשר היה לה רכב רגיל לא היה מצבר שהחזיק פחות מ 4 שנים ואפילו 5. היא נוסעת כ 100 ק"מ ביום הלוך וחזור נסיעה רציפה עם כמובן עצירות מדי פעם ברמזורים. אני נוסע כל יום כ 60 ק"מ הלוך וחזור כאשר בבוקר אין בכלל פקקים והנסיעה היא רציפה כמעט עם מעט עצירות. המצבר האחרון שלי מתוצרת וולטה החזיק בדיוק 3 שנים ונתן שירות עד ליום האחרון שלו. למען האמת, מה שגמר אותו היה טעות שלי. היה לי פנצר והשתמשתי בקומפרסור לניפוח אוויר. כיביתי את המנוע ונתתי לו לעבוד כ 15 דקות. זה קרה לי פעמיים באותו יום. אחרי זה המצבר נדפק עד כדי כך שלא היה מסוגל אפילו לאגור מתח. התנעתי את הרכב עם הבוסטר נוקו שלי ונסעתי. אחרי 2 נסיעות של 30 ק"מ לכל כיון המצבר לא היה מסוגל להניע את הרכב אחרי כמה שעות במנוחה. קניתי מצבר וולטה חדש. 

• אהבתי 2
  • מעניין 1

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
לפני 8 שעות, צ'ופצ'יק כתב:

עדיף רכב ידני, אם המצבר מת, דחיפה קלה, שחרור הקלאץ׳ בשני, ונפתרה הבעיה.

או- לקנות בוסטר.

רק לשים לב שברכב שהמצבר מת לגמרי, גם בדחיפה אי אפשר להניע. הרכב צריך מינימום של מתח בשביל לתחזק מערכות אלקטרוניות.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

עדיף לקנות מכשיר שבודק מצברים ולדעת מתי המצבר קרוב לסוף חייו כדי להתכונן להחליף ולא להגיע לרכב יום אחד ולגלות שהוא לא מניע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• ספונסר פורום
פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

עדיף לקנות מכשיר שבודק מצברים ולדעת מתי המצבר קרוב לסוף חייו כדי להתכונן להחליף ולא להגיע לרכב יום אחד ולגלות שהוא לא מניע.

בהחלט מומלץ למי שרוצה לדעת מראש על התדרדרות מצב המצבר - משהו כמו זה:

https://www.aliexpress.com/item/1005007493983986.html?spm=a2g0o.productlist.main.93.56e4562fdKRMgH&algo_pvid=d991698b-34e5-4212-a82b-8dfdce59e89d&algo_exp_id=d991698b-34e5-4212-a82b-8dfdce59e89d-46&pdp_npi=4%40dis!ILS!149.39!67.22!!!281.13!126.51!%40210133e017244865692333920eb0ea!12000041015353735!sea!IL!119382054!X&curPageLogUid=7oa8aMQEKF7H&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A  

ובנוסף - בוסטר ליום גשום...

• רעיון טוב! 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם
לפני 15 שעות, ch28566 כתב:

למעט מצבר מקורי שלרוב מחזיק כמה שנים טובות, זה סביר בהחלט להחליף כל 3-4 שנים. זו לא הוצאה כל כך גדולה. 

נכון.

אין סיבה ללוות את המצבר עד המוות.

בכל מקרה כדאי להחזיק גם בוסטר באוטו לכל מקרה.

פורסם
לפני 20 שעות, צ'ופצ'יק כתב:

עדיף רכב ידני, אם המצבר מת, דחיפה קלה, שחרור הקלאץ׳ בשני, ונפתרה הבעיה.

או- לקנות בוסטר.

הקודנית לא תמנע מהנעה בדחיפה?

• מעניין 1
פורסם
לפני 11 שעות, SlowRide כתב:

יש מכשיר מומלץ מהסוג הזה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני משתמש ברב מודד גנרי שמוכרים בטמבוריה ב50 שקל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

כשהמצבר מתחיל לגמגם בהנעה - אני מחליף.

פעם אחת השתהיתי , ולמזלי הוא סיים את חייו יום אחרי החתונה של הבן שלי.

באותה מידה יכולתי להתקע בדרך לחתונה.

כמובן עדיף להגיע לחשמלאי ולא להמתין ולהזמין שירות הביתה ולכן לאחר הרגשה כמה ימים של גמגום בהתנעה בבוקר השבוע החלפתי מצבר אצל אורי גל בפתח תקווה.

הקודם היה וולטה שהחזיק מעמד שנתיים ושבעה חודשים. הנוכחי וארטה עם שנתיים אחריות. 

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
  • רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...