Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 24.8.2024 בשעה 21:42, zvigolden כתב:

כשהמצבר מתחיל לגמגם בהנעה - אני מחליף.

בדיוק מה שאני עושה. 99 אחוז מהאנשים לא שמים לב לגמגום הראשון או אומרים "יהיה בסדר" ואז נתקעים כעבור יומיים אני פשוט מזמין תור למוסך / מזמין מצבר על הגמגום הראשון וזהו, עובד מצוין.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גימגום יכול להיות גם נשימותיו האחרונות של סטארטר.

בגלל זה, כשיש גימגום, צריך להטעין את המצבר עם מטען 220v. אם המצבר טעון במלואו ועדיין יש גימגום - זה הזמן להזמין סטארטר  חדש.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 שעות, amosbmw כתב:

גימגום יכול להיות גם נשימותיו האחרונות של סטארטר.

בגלל זה, כשיש גימגום, צריך להטעין את המצבר עם מטען 220v. אם המצבר טעון במלואו ועדיין יש גימגום - זה הזמן להזמין סטארטר  חדש.

לפעמים זה עניין של נפילת מתח, במיוחד ברכבים ישנים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בתאריך 25.8.2024 בשעה 16:45, jpex כתב:

מתעלק קצת על השרשור אבל החלפתי עכשיו מצבר 70ah start stop.

כאשר חיברתי כבלים לרכב עם רכב קטן יותר הוא לא הצליח להתניע. וגם לאחר מכן כאשר ניסיתי עם בוסטר קטן גם לא הצליח להתניע. רק כאשר נאלצתי לשלם למוסך והוא בא עם בוסטר גדול (מאוד) האוטו הניע. 

במידה ואני ארצה לקנות עכשיו בוסטר מאיזה סוג/ רמות זרם אצטרך לקנות כדי שזה יצליח להניע את הרכב? 

ענית לעצמך, לא? בוסטר קטן לא יספיק למצבר S&S מת לגמרי (קטן לצורך זה -- פיק של 1000). לך על 1500 או 2000, ההפרש במחיר לא משמעותי ממילא. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

לפני כמה ימים המצבר ברכב השני שלי התחיל לגמגם .

לא היה לי זמן להחליף  ונתקעתי .

עזרה לי גברת נחמדה עם בוסטר ולהפתעתי המצבר לכאורה התאושש , אם כי עדיין נשמע מעט חלש בהתנעה.

גיל המצבר 3 שנים וחודשיים וכבר לא כדאי להסתכן ולכן היום החלפתי אצל אורי גל בפתח תקווה . 

הוצעו לי 2 דגמים של וארטה - האחד סטארט-אפ עם 12 חודשי אחריות והשני וארטה מסדרה יותר מתקדמת לדבריו עם שנתיים אחריות

ההפרש היה 180 שקל

לקחתי את הזול יותר כי לא מדובר כאן בחלק בטיחותי אלא בסה"כ סיכון של אורך חיי המצבר ומה שיהיה יהיה

פורסם

לפני כשבועיים התחילו להופיע פתאום, כל מיני התראות של תקלות על לוח המחוונים בגולף דור8 (2021).

החשוד העיקרי מבחינתי היה המצבר המקורי, בן כ-4.5 שנים שכנראה עשה את שלו.

למרות שלא הייתה שום בעיה בהתנעה החלטתי להזמין באותו היום, מצבר של ורטא 70 אמפר AGM (כולל התקנה עד הבית).

לאחר החלפת המצבר ההתראות הפסיקו.

• אהבתי 3
פורסם

יש לי אותו רכב ואותו השנתון.
המצבר לא מגמגם, אבל כן הייתה התראה של חשמל, בטיפול האחרון ביקשתי שייבדקו את התראה הזו ואת המצבר.
לא מצאו כלום ואיפסו את המחשב. עברו חודשים והרכב מתניע ללא תקלות, גם הרכב נוסע רק נסיעות לקניות וקצת סידורים.

זה באמת נס הפח שמן גרסת המצבר, רציתי להחליף לאותו אחד, לא קיים רוצים על משהו דומה כ1300 שח.

בגמגום הראשון שלו אחליף, שמתי לב שלהזמין מצבר עד הבית עולה אותו הדבר.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
לפני 23 שעות, aka77 כתב:

יש לי אותו רכב ואותו השנתון.
המצבר לא מגמגם, אבל כן הייתה התראה של חשמל, בטיפול האחרון ביקשתי שייבדקו את התראה הזו ואת המצבר.
לא מצאו כלום ואיפסו את המחשב. עברו חודשים והרכב מתניע ללא תקלות, גם הרכב נוסע רק נסיעות לקניות וקצת סידורים.

זה באמת נס הפח שמן גרסת המצבר, רציתי להחליף לאותו אחד, לא קיים רוצים על משהו דומה כ1300 שח.

בגמגום הראשון שלו אחליף, שמתי לב שלהזמין מצבר עד הבית עולה אותו הדבר.

כמה קילומטר אתה עושה בשנה?

פורסם

איך אפשר לדעת ברכבים שההנעה היא בלי מפתח אפשר להרגיש שהמצבר חלש.

בעבר שהייתי מניע עם מפתח היה אפשר לדעת מתי לוקח זמן. עכשיו ההנעה היא בלחיצה על כפתור. זה לא ממש מורגש 

פורסם

זה מורגש, . הלחיצה אותה לחיצה, אבל ההתנעה מתארכת.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נכון כך היה גם אצלי , לחיצה על כפתור START לוקח כמה שניות עד שהרכב מתחיל בהתנעה וגם בא בליווי כל מיני סוגי תקלות של קשורים אחד לשני בלוח השעונים.

זה פתאום התחיל לא רציתי לשחק עם זה וגם מפריע שבקרת שיוט גורם לה לפעמים לעבוד לפעמים לא. נסעתי להחליף מצבר והוא היה גמור כמעט לגמרי

פורסם

לפני כמה שבועות החלפתי מצבר בן 4 שנים תקין ב-99%.

האחוז הבודד היו פעמים ספורות שבהתנעה ראשונה בבוקר הסטרטר לא 'נכנס'.

סגירת סוויץ' ופתיחה מחדש פתרה את הבעייה, אבל לא רציתי לחכות לחורף ואז להיתקע...

800₪ למצבר ורטא 70 אמפר, בדיוק כמו הקודם.

אגב, החשמלאי הראה לי על המכשיר שלו שהמצבר עומד על 19%

ואני מודה שאין לי מושג על איזה מדד זה מסתמך, ואשמח להסבר.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 21 דקות, BoazB11 כתב:

לפני כמה שבועות החלפתי מצבר בן 4 שנים תקין ב-99%.

האחוז הבודד היו פעמים ספורות שבהתנעה ראשונה בבוקר הסטרטר לא 'נכנס'.

סגירת סוויץ' ופתיחה מחדש פתרה את הבעייה, אבל לא רציתי לחכות לחורף ואז להיתקע...

800₪ למצבר ורטא 70 אמפר, בדיוק כמו הקודם.

אגב, החשמלאי הראה לי על המכשיר שלו שהמצבר עומד על 19%

ואני מודה שאין לי מושג על איזה מדד זה מסתמך, ואשמח להסבר.

אני שילמתי 850 ש"ח על ורטה 70 אמפר EFB.

האם המצבר שקנית מותאם למערכת Start&Stop ?

גם שלי הניע אבל נהיה לי התראות מוזרות על הלוח שעונים וחשבתי בתחילה שזה BPGA אבל החלטתי להחליף את המצבר ואכן הוא היה הגורם לכל הבעיות

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...