Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 45 דקות, Night Driver כתב:

ממילא תוך שנה שנתיים המרפסת נושרת.

אם זו מרפסת של תמ"א, יותר סביר שכל הבניין ינשור והמרפסת תישאר...

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 10 שעות, BoazB11 כתב:

אם זו מרפסת של תמ"א, יותר סביר שכל הבניין ינשור והמרפסת תישאר...

פעם בנו בשביל שיחזיק 50 שנה אז יש סיכוי שאתה צודק 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 19 שעות, פאר האורה כתב:

יש גלאים למקרים כאלה. גלאי חשמל לקירות. מעניין אם מישהו התנסה עם כזה ויכול להמליץ על דגם. נראה שכדאי להחזיק בארגז הכלים.

בדיוק. 

יש לי 2: אחד ישן מאד, שהתגלגל אלי, ואחד שרכשתי של בוש (ירוק). 

הבוש הירוק מאד (!) רגיש- הוא צועק וצועק גם כשיש ברזל עמוק יותר מעומק הקידוח, או ליד מקום הקידוח, או באופן כללי. 

חיסרון נוסף שלו שגיליתי, הסוללות נזלו בתוכו והוא מת לי... לא הצלחתי להחזירו לחיים. 

לפני 18 שעות, hans כתב:

גלאים בקושי עובדים עם עובי הקירות בארץ, חבל על הכסף.

בוש ירוק... 

מאחר ויש לי אחד אחר שעדיין עובד, לא רכשתי בוש חדש. 

כשאחליט כנראה אלך על בוש כחול, רציני יותר. 

אני כן רוצה אחד עם ליתיום נטען ולא עם סוללות רגילות (או עם 9V, כמו הישן שלי). כרגע אני אפילו לא מכיר את המחירים, כמו שאמרתי- לא מחפש חדש כי יש לי משהו שעובד ולמדתי לסמוך עליו. הרגישות שלו מצויינת עבורי. 

ואין חור אחד בקיר שאני קודח בלי להשתמש בכלי הזה. 

לא סומך על שום הנחה של "קו ישר, קו הפוך, קו אופקי, קו אנכי, לא אלכסון, כן אלכסון". 

בודק. זה הכל. 

כבר שיניתי לא מעט תכנוני קדיחה בעקבות הגלאי הזה. 

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני כשעה, ברווז כתב:

חיסרון נוסף שלו שגיליתי, הסוללות נזלו בתוכו והוא מת לי... לא הצלחתי להחזירו לחיים.

זה חיסרון של כל מכשיר עם סוללות...

כל המכשירים שיש לי - בין אם זה פלס לייזר או הגלאי, באחסנה ללא סוללות בפנים.

לפני כשעה, ברווז כתב:

הבוש הירוק מאד (!) רגיש- הוא צועק וצועק גם כשיש ברזל עמוק יותר מעומק הקידוח, או ליד מקום הקידוח, או באופן כללי. 

הUniversalDetect שיש לי מציג אם זה פשוט ברזל או כבל חשמל - ובנוסף (לפי ההוראות) ככל שמעבירים יותר פעמים הוא מדייק יותר (סנטימטרים בודדים), רק עומק הוא לא מציג.

OM654 - 140 kW(190PS: 188hp) b47 - 140 kW (190 PS; 188 hp)

פורסם
לפני כשעה, f31 כתב:

באחסנה ללא סוללות בפנים.

כן, למדתי את הלקח...

לפני כשעה, f31 כתב:

הUniversalDetect שיש לי מציג אם זה פשוט ברזל או כבל חשמל - ובנוסף (לפי ההוראות) ככל שמעבירים יותר פעמים הוא מדייק יותר (סנטימטרים בודדים), רק עומק הוא לא מציג.

הכלי הישן שיש לי משמיע צלילים שונים בין חשמל (חי בלבד) לבין מתכת (כלשהי). כבל שלא עובר בו חשמל פעיל (קרי, מה שמחובר אליו לא עובד- אין צריכת זרם) לא מזוהה כ"חשמל" אלא כ"מתכת". 

הסתקרנתי (נו אלא מה), גיגלתי מה זה הכלי "UniversalDetect". מגניב. 

אם כי... וואו, צג מגע על גלאי מתכות בקירות :rofl: קצת הגזימו לדעתי :lol:

אבל מגניב. מצא חן בעיני. 

כשאהיה שוב בשוק לקראת רכישת כלי חדש, אבדוק אותו יותר לעומק יחד עם אפשרויות נוספות כנראה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הוא סבבה בדירות ישנות אבל בחדשות\משופצות הרבה פעמים הצינורות מים הם PEX, SP, שלל צורותיו השונות, "גיבריט" וכו... שלא יהיו ניתנים לגילוי עם הUniversalDetect...

המסך מגע בסדר, אתה רק מגדיר בהתחלה את מה שאתה מחפש, סוג אחד או שילוב של 2 סוגים שונים ואז מחזיק רק בידית...

יש לי מד טווח לייזר עם מסך מגע - לא ממליץ בכלל... במיוחד במקומות צפופים יוצא לי הרבה פעמים ללחוץ על כפתורי המסך בטעות...

OM654 - 140 kW(190PS: 188hp) b47 - 140 kW (190 PS; 188 hp)

• תוכן חדש...