Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי פורום יקר,

אני רוצה להוסיף את אישתי כ-בעלים נוסף לרכב (כרגע רשום רק על שמי).

אני רוצה את זה לצורך החזר כלשהוא שמגיע לה בעבודה אם הרכב גם על שמה.

1. מחיפוש זריז אני רואה שצריך לכתת רגליי למשרד התחבורה עבור זה,  האם ניתן להוסיף באינטרנט? לא מצאתי.

2. האם זה מוסיף יד ?

3. מה ההשלכות של זה, אני אצטרך לגרור אותה כשאמכור את את הרכב או יספיק ייפוי? כאילו זה יכול לייקר לי ביטוח או לגרור אובדן של עבר ביטוחי אם רישיון הרכב משתנה ?

תודה.

פורסם
לפני 11 שעות, ykg כתב:

1. מחיפוש זריז אני רואה שצריך לכתת רגליי למשרד התחבורה עבור זה,  האם ניתן להוסיף באינטרנט? לא מצאתי. לכתת ניתן עם יפוי כח שלה בהצגת ת.ז. מקורית שלה ובמשרד הרישוי בלבד.

2. האם זה מוסיף יד ? לא. כשתוריד אותה זה יוסיף יד (אם אני זוכר נכון, ואתה נשאר ה"בעלים הראשי", היא רשומה ב"בעלים נוספים".

3. מה ההשלכות של זה, אני אצטרך לגרור אותה כשאמכור את את הרכב או יספיק ייפוי? לגרור, או ייפוי כח שלה בהצגת ת.ז. מקורית שלה ובמשרד הרישוי בלבד כאילו זה יכול לייקר לי ביטוח או לגרור אובדן של עבר ביטוחי אם רישיון הרכב משתנה ? אם הנהגים לא משתנים - אין כל שינוי בביטוח ואין צורך לעדכן אותם בהוספת הבעלים

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 15 שעות, tinoki כתב:

תודה על התשובה.

רק לחדד דבר אחד, במכירה אני לא אוכל להעביר בעלות בgov אלא אצטרך לגרור את הקונה למשרד הרישוי ?!

פורסם
לפני 39 דקות, kompy כתב:

אמת. הבנת היטב.

תודה ואם אוריד אותה לפני במשרד התחבורה, אוכל להעביר רגיל בדואר / אפליקציה?

פחות מטריד אותי העניין של היד כי הרכב ישן בכל מקרה.

פורסם

גם אם יישארו שני בעלים, ניתן להעביר בעלות בסניף הדואר.

רק אתה תצטרך ללכת, עם ת.ז. וייפוי כח של אשתך ( וכמובן, גם הקונה ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 3 שעות, ykg כתב:

רק לחדד דבר אחד, במכירה אני לא אוכל להעביר בעלות בgov אלא אצטרך לגרור את הקונה למשרד הרישוי

או לדואר.

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...