Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני שעתיים, EvGriga כתב:

הכי חשוב שתל אביבים ישלמו יותר מסים כדי להוריד עלויות תחבורה למי שרוצה לגור בזול בוילה שלו באופקים. 

ממש לא.

1. הכביש הוא משאב מוגבל. ככל שיש לו יותר ביקוש באזור מסויים ככה הערך שלו יקר יותר. בדיוק כמו מכרז מדינה על שטח בתל אביב יעלה יותר ממרכז על שטח באופקים שיעלה פרוטות. ככה גם בנוגע לשימוש בכביש. בפריפריה הוא חינמי, באיזורי העומס הוא בתשלום.

2. כשאתה גר בתל אביב אתה יכול ליסוע לעבודה שלך באופניים, רכבת קלה, אוטובוס או רכב פרטי.

לתושבי הפריפריה אין את מגוון האפשרויות הללו.

3. אם אותו תל אביבי כל כך מקנא במשפחה מאופקים, למה הוא לא עובר לשם? מחפשים משפחות להגדיל את יישובי הנגב.

לפני שעתיים, EvGriga כתב:

רשות המסים בעד, רק בלי "הוזלת מיסוי קניה", רק כתוספת, כמה שיותר מסים - פחות עבודה ויותר שמח.

עם זה אני מסכים.

ואגב, קובעי המדיניות זה אגף תקציבים באוצר, לא רשות המיסים.

רשות המיסים היא זרוע מבצעת של מדיניות הממשלה.

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, דור-- כתב:

אם אותו תל אביבי כל כך מקנא במשפחה מאופקים, למה הוא לא עובר לשם

זה לא קשור למי מקנא במי. כרגע המדינה צריכה יותר מסים, וכדי להוריד מסים למגזר אחד, כמו שאתה מציע, יצטרכו להעלות אותם כפול למגזר אחר. 

לפני 12 שעות, דור-- כתב:

כשאתה גר בתל אביב אתה יכול ליסוע לעבודה שלך באופניים, רכבת קלה, אוטובוס או רכב פרטי.

אם האלטרנטיבות האלה היו באמת שוות הכבישים לא היו מפוצצים, כולל רחובות בתוך ישובים קטנים, ששם יש אפילו יותר פקקים מכבישים מרכזיים.

מה עם אותם הורים לילדים במרכז? אתה מציע להם לאסוף ילדים בריצה מרעננת באמצע הקיץ? זה יהיה יותר מהיר מאוטובוס או רכבת ( שהם גם מפוצצים)

או באופניים (עסור לנסוע על מדרכה) ולהידרס יחד איתם? או לתת הנחות במס נסועה לעוד מגזר "מועדף". תקחו מספר.

עריכה אחרונה על ידי EvGriga

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

פורסם

יפה שאתה מגיע למאמר של דיסקו דרך הערוץ של כפיר ויואב, כמה פוסטים אחרי שדיסקו העלה אותו ישירות 😉

אבל, בהחלט ראוי היה שכפיר ויואב ש״התחקיר״ מרמז משהו עליהם, מגיבים באופן ראוי והוגן על ידי ציטוט של כותבים אובייקטיבים במקום לנסות לענות לרולניק ישירות. שאפו. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני כשעה, zaf כתב:

בהחלט ראוי היה שכפיר ויואב ש״התחקיר״ מרמז משהו עליהם

התכוונת כפיר ובועז. 

אגב, מוזמנים לנחש מתי הם צולמו. 

בין המנחשים נכון יוגרל מנחש שניחש לא נכון. 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

צודק, מתנצל אם העלבתי בהשוותי אותך לבועז 😉

אבל כן, בועז נפל לא פעם בליהוג מיותר ואף שגוי בהיותו פרשן בארועים מוטוריים. ובמידה מסויימת ״מכר את נשמתו לשטן״ (ליבואנים), אבל בהחלט כבודו במקומו. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעה, discoTD5 כתב:

אגב, מוזמנים לנחש מתי הם צולמו. 

מה זאת אומרת

יש שם צילום מסך מהקיר של כפיר וכתוב 'לפני חודשיים' וזה חודש יוני

אז כנראה בספטמבר

פורסם (נערך)

לא ראיתי את כל הכתבה. אבל אני תמיד טענתי פה בפורום שיש משתפי"ם של היבואנים שקוראים לעצמם "עיתונאי רכב" ומעולם לא תקראו באתרים שלהם על תביעות ייצוגיות נגד יבואנים (חפשו למשל את התביעה הייצוגית נגד כמה יצרנים שהם לא פיג'ו סיטרואן או קבוצת VAG-  יש רק אתר אחד שמביא זאת, אולי שניים). 

לגביי הכתבות ש"מפריכות" את הטענות שלו - אז רגע, הכל סבבה והכל ורוד ואנחנו סתם בכיינים?

כנסו לסוכנויות המכירות אפילו של יד 2, מוכרים מכוניות ב 10 ו 20 מעל המחירון בלי למצמץ. הבעיה היא בנו, בפראיירים שמסכימים למצב הזה. 

ואיך אמר פעם זליכה, המדינה במקום לתת לאזרחים להתאגד ולטפל ביוקר המחיה, פשוט מסכסכת בין האזרחים והאזרחים במקום להילחם על יוקר המחיה- נלחמים בעצמם והמונופולים חוגגים. 

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • אהבתי 3
פורסם
לפני 15 שעות, zaf כתב:

יפה שאתה מגיע למאמר של דיסקו דרך הערוץ של כפיר ויואב, כמה פוסטים אחרי שדיסקו העלה אותו ישירות 😉

אבל, בהחלט ראוי היה שכפיר ויואב ש״התחקיר״ מרמז משהו עליהם, מגיבים באופן ראוי והוגן על ידי ציטוט של כותבים אובייקטיבים במקום לנסות לענות לרולניק ישירות. שאפו. 

לא עברתי על השרשור כולו...

😁

אשים לב להבא.

פורסם
לפני 41 דקות, itamarg כתב:

לא ראיתי את כל הכתבה. אבל אני תמיד טענתי פה בפורום שיש משתפי"ם של היבואנים שקוראים לעצמם "עיתונאי רכב" ומעולם לא תקראו באתרים שלהם על תביעות ייצוגיות נגד יבואנים (חפשו למשל את התביעה הייצוגית נגד כמה יצרנים שהם לא פיג'ו סיטרואן או קבוצת VAG-  יש רק אתר אחד שמביא זאת, אולי שניים). 

לגביי הכתבות ש"מפריכות" את הטענות שלו - אז רגע, הכל סבבה והכל ורוד ואנחנו סתם בכיינים?

כנסו לסוכנויות המכירות אפילו של יד 2, מוכרים מכוניות ב 10 ו 20 מעל המחירון בלי למצמץ. הבעיה היא בנו, בפראיירים שמסכימים למצב הזה. 

ואיך אמר פעם זליכה, המדינה במקום לתת לאזרחים להתאגד ולטפל ביוקר המחיה, פשוט מסכסכת בין האזרחים והאזרחים במקום להילחם על יוקר המחיה- נלחמים בעצמם והמונופולים חוגגים. 

אני חודב שמשתפים זו מילה קצת גדולה, אבל כן, אם תתנהג לא יפה לא יזמינו אותך לדברים השווים. זה מאוד פשוט. אתה תוכל להגיע, לסקר, לעשות נזיעת מבחן - אםשר להיות עיתונאי אובייקטיבי בכיף, אלא שאם אני יבואן ויש לי איזה טיול, או אירוע במלון, או בשקה בחו"ל - אני מזמין את מי שלי טוב. זה בונוס לא חובה. אז יש אינטרס כמו בהכל. 

עכשיו זה לא שזה שחור ולבן, זה אפור כמו בהכל. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אין עיתונאות רכב בארץ , את זה אמר אהרונוביץ לפני 30 שנה וצדק בכל מילה.

היחיד שעדין אוביקטיבי הוא תומר הדר , אומנם ההגשה שלו מעט בעיתית אבל בתום המבחן אתה יוצא עם הבנה על טיב הרכב שנבחן ולא מיחמוח מתחנף.  

• אהבתי 2

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)

הבעיה שכולם צחקו על רוני שאמר את זה כולל כאן בפורום. היום אני מתבאס לשמוע סקירות על רכבים. 

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...