Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נכון ועדין אצלי פשוט נתפס המיסב במערכת התמסורת, זה לא משהו סביר אחרי 28-30 שעות עבודה 
(בהנחה שהמוצר עובד 15 דקות פעם בשבועיים 8 חודשים בשנה למשך 7 שנים)
אז בשביל מה להשקיע במותג אם הוא כל-כך לא אמין

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני לא אמרתי שזה שווה. אמרתי שגודל הלהב הוא שיקול, אבל המותג במקרה שלנו כנראה לא מעניין.
אם אתה יכול להסתדר עם 32 קנה את הזול וזהו. אם בא לך להב גדול יותר קנה אחת עם להב גדול יותר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לא מצאתי זול/סיני עם להב גדולה...
37 זה נחמד, אבל 34 יכול להיות מצויין (יותר נוח להיכנס איתו לפינות וכאלו יש לי הרבה)
32 זו פשרה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 23 דקות, סולל הדרך כתב:

זה נכון ועדין אצלי פשוט נתפס המיסב במערכת התמסורת, זה לא משהו סביר אחרי 28-30 שעות עבודה 
(בהנחה שהמוצר עובד 15 דקות פעם בשבועיים 8 חודשים בשנה למשך 7 שנים)

אני חושב שזה יותר קשור לגילו ואולי לתנאים בהם אוחסן. מיסב זול מחליד ונתפס.

:turn-l:
פורסם

וזה אמור להיות מיסב "גרמני" אמור לשרוד תנאי סביבה של ארץ הקודש
אוחסן מתחת לכיסוי במקום מוצל

פורסם

זה מיסב "גרמני" לא מיסב גרמני.
מתחת לכיסוי במקום מוצל = נשמע סביבה לחה. לא אידאלי.

מכסחת עושה כזה רעש שגם אם המיסב חלוד כולו כנראה לא נשמע כלום.

:turn-l:
פורסם
לפני 5 שעות, farkash7 כתב:

לא יודע מה זה צעצוע. מניח שמה שהיה לך גם לפני היה צעצוע.
יש לי בוש R34 היא מכסחת, עובדת ואני מרוצה ממנה. תמות מתישהו? ברור, אבל בינתיים לחלוטין עושה את עבודתה נאמנה.
כנראה שכל מה שבתקציב נמוך יהיה "צעצוע" יחזיק כמה שיחזיק ויכסח דשא קטן בלי בעיה.

גם לי הייתה בוש כיסחה 12 שנה 170 מטר דשא והתפגרה,
קניתי שנה שעברה מכסחת של גרדנה 40V - פח של זבל...לא שווה את ה1400 ש"ח שהשקעתי בה.
רק בנזין או חשמל עם חוט (ואז ממליץ על בוש).

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 27 דקות, llaavvii כתב:

קניתי שנה שעברה מכסחת של גרדנה 40V - פח של זבל...לא שווה

יש לי ניסיון כל כך גרוע עם גרדנה, שגם אם היו מייצרים פח זבל - לא הייתי קונה.

אפילו הכלים הידניים שלהם לא מתקרבים לרמה של וולף המצויינים.

גוזמת נטענת שלהם הייתה כל כך עלובה באיכות ובביצועים, ואחרי פחות משנה הלכה לפח.

גלגלת צינור אוטומטית שלהם החלידה ונתקעה אצלי אחרי כשנה, והייתי צריך לריב עם 'הגרעין' כדי לקבל 50% זיכוי

שהספיק בדיוק בשביל לקנות גלגלת סינית מקבילה שמתפקדת מעולה כבר כמה שנים.

בקיצור - מהמותג נשאר רק השם ומחירים גבוהים שלא קשורים לאיכות הירודה.

פורסם

לא התכוונתי לקנות נטענת. חוט עושה את העבודה. הבעיה שהבוש לא זמינה בכל החנויות ואני צריך מכסחת עכשיו ולא יכול לחכות למשלוחה כי אז אני בחו"ל.

אף אחד לא מחזיק מכסחת דשא במלאי בחנות

פורסם
בתאריך 25.6.2024 בשעה 20:34, סולל הדרך כתב:

אצלי הוולף (שקיבלתי בירושה השוכרים שלי) שרדה 3 שנים אצלי וארבע שנים את תקופת השכירות. סה"כ 7 שנים זה לא יותר מידי לכמה דקות עבודה פעם בשבועיים.

לגרעין יש את מותג הבית שלהם שיש לי ניסיון טוב איתו במפוח/שואב עלים.

עם הנחת מועדון 520, נראה לי שזה הכיוון.

אין לי בעיה לשלם על בוש, אבל הביקורות לא ממש חיוביות והוולף עולה יותר וגם לא שרד

IMG_7389.jpeg

לא ידעתי שהמותג הזה שייך לגרעין. אני קניתי משור חשמלי לגינה של המותג הזה מחנות אחרת - עשה אחלה עבודה יחסית למחיר שלו - הורדתי איתו בוגנווילות של 20 שנה לא מזמן, בסבלנות והרבה נחישות...

פורסם

לא יכול להמליץ לך על מכסחת, אבל אחרי 33 שנים עם דשא, יכול לספר לך שזה כיף לנוח. במרפסת.

הייתה לי מכסחת חשמלית, היה כתוב עליה Mep. כן, שרדה את כל 33 השנים ללא ציוץ. כשעברנו דירה, השכן קיבל אותה בירושה.

הכיסוח האחרון, בינואר:

20240110_093226.thumb.jpg.568c765aadd3964260efc4aad7390baf.jpg

עברתי לגדל תמרים, במרפסת.

20240626_194543.thumb.jpg.52165516bde32e4273bf3ce1a3374306.jpg

• אהבתי 1

פורסם

היום כבר לא עושים דברים ששורדים 30 שנה...

פורסם

היום בקושי ילדים שורדים 30 שנה 😕

בקבוצת "כלי עבודה יד ראשונה" בפייסבוק פירסמו דיל על מכסחת עם להב 38, מנוע ברשלס של חברת "גרלנד" שאין לי מושג מי היא אבל אומרים שהמקור ספרדי (לא יודע מה התוצרת).
מחיר 700 שקל.
טוב/רע אין לי מושג. חשבתי לציין כאן כי אולי יעזור לך.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...