Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ברכישת רכב עד 40,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב שישמש אותי לכמה שנים הבאות. כרגע הנסיעות איתו בעיקר יהיו נסיעות עירונית ובין עירוניות ביום- יום בין רעננה-תל אביב, רעננה-נתניה וכולי. החל משנה הבאה ייתכן שאני אעבור לירושלים והנסיעות יהיו בתוך ירושלים ובסביבה, ופעם ב- נסיעות מירושלים לרעננה וחזור. עד עכשיו הדגמים שמצאתי הם קיה סיד 2015-2017, יונדאי i30/i25 2015-2016, ניסאן סנטרה 2015-2017 וסקודה סופרב-ראפיד באותן שנים. הקיה והi30 הבנתי שהן קצת בעייתיות בשנים האלה בגלל הגיר הרובוטי, אשמח גם לשמוע עוד חוות דעת לגבי זה כיוון שכל פורום אומר משהו אחר. בעקרון מה שחשוב לי זה אמינות ומנוע חזק מספיק בשביל לעמוד בעומס של הנסיעות לירושלים וממנה. כל הרכבים היפניים למעט הניסאן יקרים מדי לתקציב שלי, לפחות בשנתונים שאני רוצה, אני לא יודע כמה זמן רכב בן 12 יוכל לשרת אותי. אני גם נהג חדש וצעיר אז מעדיף למצוא משהו באיזור ה35,000 כדי להשאיר יותר לביטוח. תודה רבה מראש :)

פורסם

לקיה סיד יש גיר רובוטי דו מצמדי, גם ליונדאי יש רובוטי החל מ2015, יתכן ויש דגמי 2015 מוקדמים שעדיין נמכרו עם תיבה פלנטרית, אם זה הכיוון אז דווקא בגלל אופי הנסיעות שלך הייתי הולך על היונדאי המוקדמת או אפילו 2014 עם הגיר הפלנטרי, בכל אופן מדובר בגיר מוצלח יחסית בלי בעיות מיוחדות מלבד בלאי טבעי של קלאצים, החלפת קלאצים יקרה מאוד.

הסקופה סופרב שלא ברור איך השתרבבה לרשימה והסקודה ראפיד גם בעלות גיר רובוטי דו מצמדי, החלפת המצמדים שלהם זולה בהרבה משל הקוריאניות אבל בשנתונים האלו הן סבלו מבעיית אמינות של המכטרוניק בגיר וזה כבר עניין יקר, החלפת מכטרוניק בעבר לא תבטיח שזה לא יחזור על עצמו.

אישית הייתי מתרחק משתי הגרמניות בשנתונים האלו אם אתה קצר ביכולת שלך לממן את התחזוקה שלהן.

בכל מקרה המנועים של כל המכוניות שהזכרתי למעלה בהחלט מסוגלים לעשות את העבודה, מנועי הקוריאניות אמינים ובאופן כללי הקוריאניות הזדקנו יפה ואין להם בעיות מיוחדות מורכבות מדי (הייתי הבעלים של שתי יונדאי אי30 שונות ושתיהן עברו את ה150000 ק"מ עם אפס תקלות !!!).

האופציה האחרונה שהזכרת היא הניסן סנטרה, לא כולם אוהבים את שילוב המנוע -גיר שלה, מדובר בגיר רציף, בנסיעות שלך יש לו יתרון על הרובוטים בגלל הנסועה העירונית שלך, המנוע 2000 אטמוספרי וצמא, למרות נתון הספק מכובד על הנייר הוא מגיע רחוק בקצה טווח הסל"ד, המומנט לא מרשים ודווקא זה מה שיקשה עליה בעליות הארוכות לירושלים, אבל בסופו של דבר הוא יעשה את העבודה למרות שאולי ירגיש קצת מתאמץ, בכל מקרה מדובר ברכב מרווח ומצוייד ביחס למחיר שלו.

בסך הכול אילו היתה זו בחירה שלי הייתי לוקח או יונדאי עם גיר פלנטרי במקרה ומצאת אחת לא יוצאת ליסינג עם קילומטראז סביר, או את הניסן בגלל שיקולי הגיר והנסיעות העירוניות שלך.

• תוכן חדש...