Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, discoTD5 כתב:

עץ ריח

בטח, אם היית נותן לו להגיע לכפר היית מקבל גם שטיפה וגם עץ ריח.

לפני כשעה, discoTD5 כתב:

אכן, 

אבל אם נשים את הצחוק בצד, המצב בו חוליית גנבים מסתובבת חופשי בתוך המדינה, גונבים רכב ושמים בתוכו 'קוף' , שב"ח פלסטיני, שיעביר את הרכב לשטחים היא מציאות בלתי נתפסת. 

זה טרור כלכלי שיכול ברגע להתהפך לטרור כמו ב 7.10. 

אבל על הזין של המדינה, כי כמו ש @zvit רשם, המדינה מרוויחה הרבה כסף מגניבות הרכב. 

הוגשה תלונה על הגניבות, אבל לא יעשו עם זה דבר. במעמד הגשת התלונה השטורת שקיבלה אותה הסכימה איתי שלא גנבי הרכב גנבו את הציוד מהרכב. 

אבל צריך להסתכל על התמונה הכוללת, 

קיבלתי את הרכב חזרה בלי שריטה. אני אתמודד עם ה 1000+ נזק הזה.

גם ככה האירוע הזה הדיר שינה מעיני (ממש, לא כביטוי) במשך כמה ימים, אני לא רוצה שהוא ימשיך להיות חלק מהחיים שלי. 

עברתי הלאה.

הרכב היום נשטף, נוקה לעומק מבפנים, שואב, עץ ריח חדש, ואפשר להתקדם.  

זה חכם מאד להמשיך הלאה אבל עדין מי שנכווה נזהר יותר 

באס'ה אחת גדולה😔

פורסם
בתאריך 17.5.2024 בשעה 13:32, אברהם א כתב:

אבל באנגליה לדוגמא יש חוק אחיד בכל האזור, ומצלמות, ואין משחטות אז לאיפה ולמה גונבים את הרכבים?

מי אמר שאין משחטות רכב באנגליה? תעשה פשוט חיפוש למונח chop shops

https://www.autoexpress.co.uk/consumer-news/360925/chop-shop-police-raids-double-uk-stolen-car-parts-trade-booms

אחד המקומות בהם יש שיתוף פעולה פורה בין יהודים ופלשתינאים הוא תחום הפשע... כבר לא פעם שמעתי שאם היה שיתוף כזה בקרב המנהיגים שלנו - אז השלום היה כבר כאן.

פורסם

עלייה של 64% במחירי הביטוח: זה הרכב הנגנב ביותר בישראל מתחילת המלחמה
פוסט שפורסם ברשתות החברתיות גילה כי כדי לבטח את אחד הרכבים הגניבים בישראל, טויוטה RAV4, נדרשה בעליו לשלם סכום המגיע כמעט לשישית משוויו • 

שבכל לילה נגנבים בישראל לפחות 50 כלי רכב. מנתוני המשטרה, טויוטה RAV4 הוא אחד הרכבים הגניבים בישראל, כשמאז 2017 ועד פברואר השנה נגנבו כ-1,200 רכבים כאלה.

https://www.mako.co.il/news-money/2024_q2/Article-4f407eed84f8f81027.htm?sCh=31750a2610f26110&pId=173113802

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

כבר היה פה קישור לכתבה הזאת ובגוף הכתבה מסתבר שהמחיר לביטוח מקיף + חובה לאישה שלכאורה נדרשה לשלם מעל 20,000 ש"ח נע בין 7,400 ש"ח ל17,000 ש"ח

אז 7,400 זה לא זול, אבל לא כזה היסטרי כמו שהכותרת מראה.

הכתבה הזאת גם מזכירה את הדגמים הנגנבים ביותר לפי מספר מוחלט אבל לא באחוז ממספר המכוניות מכל דגם.

image.thumb.png.998ef1e3584540bfba9552ee94077a00.png

image.png.9614b65f35b88258c6c0df33877c4412.png

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם (נערך)

לפני 14 שעות, discoTD5 כתב:

גם ככה האירוע הזה הדיר שינה מעיני (ממש, לא כביטוי) במשך כמה ימים, אני לא רוצה שהוא ימשיך להיות חלק מהחיים שלי. 

עברתי הלאה.

כן, אבל מה התוכניות שלך להבא? אתה הולך על הפתרון הזה? מה העלות שלו? או סנדל הגה? הבנתי שהם פשוט תולשים את כל ההגה ותוקעים איזה מברג במקום, וככה נוסעים עם הרכב.

עריכה אחרונה על ידי outlander

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אני זוכר משפט שיואב אמר פעם וכנראה לא אשכח (בפראפרזה:)

'אתה לא צריך שיהיה לך רכב בלתי גניב, אלא שהוא יהיה קצת פחות גניב מהרכב של השכן.'

• אהבתי 4
פורסם
לפני 42 דקות, outlander כתב:

הבנתי שהם פשוט תולשים את כל ההגה ותוקעים איזה מברג במקום, וככה נוסעים עם הרכב.

אל אם יש רכב אחר שיותר נוח לגנוב ולנהוג בו בצורה נוכה אז הוא יעדיף רכב אחר מאשר לנהוג עם מברג במקום הגה ועוד בכבישי ישראל

פורסם
לפני שעה, EliC25 כתב:

'אתה לא צריך שיהיה לך רכב בלתי גניב, אלא שהוא יהיה קצת פחות גניב מהרכב של השכן.'

שני חברים נרדפים על-ידי אריה זועם. אחד מהם מתעכב לנעול נעלי-ריצה. כשחברו תוהה אם יוכל בעזרת הנעליים לרוץ יותר מהר מהאריה, הוא משיב: "אני לא צריך לרוץ מהר יותר מהאריה, אני צריך לרוץ מהר יותר ממך".

• מצחיק 9

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

דובר על הקלות שגניבה יכולה להפוך לאירוע חבלני ונזכרתי שב- 2007 היה גנב משאית שבניסיון להימלט ניגח מכוניות בכביש 4. היה לי ה'מזל' להיות הראשון (עם מצלמה) במחסום של המשטרה בנתיב הנגדי וראיתי את הבריחה שלו מהמשאית ואת המרדף אחריו. היו איזה עשרה פצועים בתאונה הזו. תחשבו אם היה מישהו במושב האחורי של הטויוטה איך זה היה נגמר.

skl0YX3oYG5L.thumb.jpg.4a5d887c0e1f4ade7112999809656824.jpg

skl0YX3oYG5N.thumb.jpg.5d3d408a921ecd3bae70983aab5cb6a0.jpg

skl0YX3oYG5M.jpg

• מבאס 1
פורסם
לפני שעתיים, ArikB כתב:

דובר על הקלות שגניבה יכולה להפוך לאירוע חבלני ונזכרתי שב- 2007 היה גנב משאית שבניסיון להימלט ניגח מכוניות בכביש 4.

אני רק שאלה: מי השתחרר קודם הביתה? הפצועים מהתאונה או הגנב מהכלא?

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 2 דקות, לב טוב כתב:

הגנב מהכלא

!!!!!!

וזה בתקווה שהוא בכלל היה שם

לך תדע אולי הפרקליטות החליטה שהוא לוקה בנפשו ואז אין לו מה לחפש בכלא

לפני שעתיים, ArikB כתב:

skl0YX3oYG5N.thumb.jpg.5d3d408a921ecd3bae70983aab5cb6a0.jpg

הברך הייתה צריכה להיות בפנים שלו לא על הגב

פורסם (נערך)

קראתי את השרשור הנל מתחילתו ועד סופו, אני פשוט נדהם מהקלות הבלתי נסבלת של מכת הגניבות

כקורבנות טריים מאוד של גניבה + טוטאלוס, מזדהה מאוד מתיסכול של בעלי הרכבים שנגנבו

הבירוקרטיה בטיפול התלונה במשטרה

הקשיים בטיפול/הגשת התלונה בחברות הביטוח (הכל דיגיטלי היום, כמעט ואין אם מי לדבר)

המחירים המטורפים של עלויות ביטוח מקיף, ועוד יותר לאחר תביעת רכוש (גניבה)

החיפוש אחר רכב חלופי / חדש  (עוברים את זה כרגע, כאב ראש לא קטן)

תחושת חוסר עונים של האזרח זועקת לשמיים😠

והכי מעצבן, שאין אם מי לדבר, עבירות הרכוש זו מכת מדינה שמאוד כואבת לכולנו בכיס

המשטרה לא מסוגלת לטפל במכת הגנבות הזו (אם זה חוסר בכח אדם מיומן, חוסר במשאבים או שניהם ביחד)

מכיוון שאין כמעט ענישה, או ענישה קלה ביותר, אין בכלל הרתעה, לא רואה סיבה שהמגמה תעצר.

לראייה, בעת ניסיון כושל לגניבת מאזדה 6 (2018) בחולון לפני כשבוע נפלה ת.ז הזהות של הגנב (קטין ממזרח ירושלים) האזרח המאושר פנה עם ת.הזהות להגיש תלונה במשטרה, תגובת היומנאי היתה: "אם אין נפגעים בגוף, חבל על הזמן בהגשת תלונה"

באשר לגניבה מתוך הרכב.... במגרשי הגרירה של המשטרה

מזדהה עם פותח השירשור, גם לנו נגנבו משקפי שמש (RUDY דגם לנשים) שהיו ברכב

הגניבה היתה לפנות בוקר, אז אני דיי בטוח שהגנב לא היה זקוק למשקפי שמש 😉, אז בנוסף לתיסכול, הלכו עוד 800 שח עבור רכישת זוג חדש

אני אתן את שני הסנט שלי

תחזרו למנעולי הגה/ דוושות / הילוכים, זה אולי לא ימנע גניבת רכבי יוקרה בהזמנה (בד"כ בגרירה), אבל יתכן וזה יגרום חלאות לאתר רכב שאינו מוגן.

נכון, ניתן לפרוץ את מנעולי ההגה של שנות השמונים בדקה או פחות, אם כי תחושתי שהגל העכשוי של הגנבים מגיע לפריצה עם אמצעים טכנולוגים חדשניים , עובדים על פריצה "נקייה" ללא שבירת חלון ברגע שרואים מנעול הגה (בולט) יתכן ויעברו לרכב הבא.

דוגמא למנעול לא זול, שנראה איכותי יותר מהמנעולים באלי אקספרס, מנעול הגה בולט  (אין לי כל קשר לספק וניתן לרכוש את סדרת המנעולים בחול במחירים מעט זולים יותר)

אז כבר רכשתי את המנעול , אבל אין עדיין לא רכשתי את הרכב החלופי 😊

בריאות ובשורות טובות

עריכה אחרונה על ידי yossil07
  • אהבתי 1
  • מבאס 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...