Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

נכון אתה לא יכול להשבית רכב כי אין קליטה, אבל "אין קליטה" הוא מצב רגעי. כנראה שלא יעבור הרבה זמן עד שתהיה קליטה.

זה לא נכון בטסלה שיובאה באופן אפור לאיזור שהיא לא מיועדת אליו. במכונית כזו לא תהיה קישוריות סלולארית כלל. התיאוריה שלך לא עומדת במבחן המציאות.

• רעיון טוב! 1
פורסם

סיפור אם סוף פחות טוב יש לי חבר שיש לו לנדקרוזר מנוע בנזין מאוד מבוקש לפני תקופה ראה פעילות חשודה מסביב לרכב אז ניתק את המצבר כל לילה ועדכן את המשטרה והם שמו שוטר שישב ליד הרכב בלילה הוא רואה במצלמות בלייב איך גונבים אותו בדירדור הגיע ג'יפ של המשטרה באמצע הדרך ניגח אותו ופצע את אחד הגנבים וגרם נזק של 60 אלף שח הגנבים נישפטו ל4 חודשי מאסר הרכב שופץ ב60 אלף שח והותקן מנעול דוושות אחרי 4 וחצי חודשים הגיעו אותם גנבים {במקרא אותו לילה שכח לנעול את הדוושות} וגנבו את הרכב {יש מצלמות וראים את אותם גנבים} לרכב אין ביטוח מקיף כי המחיר מחירון של האוטו הוא 70 ומשהו אלף והמחיר של מקיף זה 12 בשנה והמחיר של האוטו בשוק זה בין 130 ל150.

• מבאס 6
פורסם

לא מעשי לנחש קוד דיגיטאלי, פשוט יש יותר מדי כאלה.

הדרך הנפוצה לפרוץ מכוניות ״ללא מפתח״ היא שידור מחדש של הקוד של מפתח שנמצא בבית (או בכיס). טסלה הוסיפו רכיב לחלק מהדגמים שמודד את המרחק למפתח כך שצריך להיות קרוב כדי שיתפקד, לחלק מהדגמים יש גם קוד אופציונאלי שצריך להקליד כדי ״להתניע״. המפתח של פולסטאר (ואני מניח שוולוו) הולך לישון אחרי שהוא נמצא ללא תנועה לזמן קצר, שוב כדי למנוע את אותה התקפה. הם משתמשים בשיטת מדידת המרחק כדי לקבוע את המיקום של הטלפון כשהוא משמש כמפתח.

• מעניין 1
פורסם

תשמע, היה יכול להיות הרבה יותר גרוע @discoTD5

תחשוב שיש לך סיטרואן, אתה יורד בבוקר לחניה

ומגלה שיש לך סיטרואן בחניה!

• אהבתי 2
  • מצחיק 20

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 2 דקות, lanosforce כתב:

תשמע, היה יכול להיות הרבה יותר גרוע @discoTD5

תחשוב שיש לך סיטרואן, אתה יורד בבוקר לחניה

ומגלה שיש לך סיטרואן בחניה!

ואז אתה יודע שיש לך צרפתיה בחניה!

סתס שרפנו שרשור.

אגב, להורים שלי היה חבר שמשך שנים היה משאיר את הקונטסה שלו פתוחה בחניה. לא היו קונים אפילו בחינם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מאמר מהיום - 20 אלף שקל לביטוח טויוטה !

https://misc.pagesuite.com/pdfdownload/13ed9d9e-0fd2-48ae-ad6a-9ce7b6272ed3.pdf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 41 דקות, sperial כתב:

אגב, להורים שלי היה חבר שמשך שנים היה משאיר את הקונטסה שלו פתוחה בחניה. לא היו קונים אפילו בחינם.

בסוף שנות ה-60 תחילת ה-70 הקונטסה היתה הרכב הנגנב ביותר בישראל.

לסבא שלי היתה כזאת והיתה לה תוספת שלא היתה מצויה כל כך בכלי רכב בישראלי באותה תקופה -  רדיו

בפעם הראשונה גנבו את הרכב, והוא הוחזר ללא הרדיו.

בפעם השניה גנבו את הרכב, והוא הוחזר עם הרדיו, ועם עוד רדיו שנגנב כנראה מרכב אחר והושאר ברכב.

בפעם השלישית הרכב נמצא הפוך בתוך תעלה עם תעודת זהות של הגנב בפנים.

סבא שלי תיקן את הרכב, מכר אותו, וקנה במקומו פיאט 124 חדשה - שלא נגנבה בחמש השנים שהיא היתה אצלו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני כשעה, zaf כתב:

מאמר מהיום - 20 אלף שקל לביטוח טויוטה !

https://misc.pagesuite.com/pdfdownload/13ed9d9e-0fd2-48ae-ad6a-9ce7b6272ed3.pdf

בגוף הכתבה מסבירים שהמחיר בין 7,400 ל 17,000 כמובן שגם יקר, אבל הרבה פחות ממה שאומרת הכותרת

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 11 שעות, bobi כתב:

אם יש לך כאלה מודלים גניבים, בפעם הבאה תשאיר ברכב בקבוק פאנטה אקזוטיק ושקית צ'יטוס שתזריק אליהם קצת חומר פותח סתימות. תשמור ברכב באיזה תא או מתחת למושב ותשים במושב שליד הנהג בכל פעם שאתה יוצא מהרכב. בני דודינו לא יכולים לעמוד בזה, הם ינשנשו ויהיו חייבים לצאת לפתוח את הסתימה המקומית שלהם :)

הגיע אלי לוכד נחשים די מטורף.

את כל הצפעים שהוא לוכד הוא מכניס לשקיות בד/ציפיות, קושר ומשאיר בברלינגו שלו עד שיגיע למקום מרוחק לשחררם.

פעם הברלינגו נגנבה אחרי יום לכידות מלא…

לא מקנא בגנב.

• מצחיק 16
  • רעיון טוב! 1

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, shais01 כתב:

הגיע אלי לוכד נחשים די מטורף.

את כל הצפעים שהוא לוכד הוא מכניס לשקיות בד/ציפיות, קושר ומשאיר בברלינגו שלו עד שיגיע למקום מרוחק לשחררם.

פעם הברלינגו נגנבה אחרי יום לכידות מלא…

לא מקנא בגנב.

נראה לי כשהגנב סיים עם הגניבה הוא התקשר לבוס שלו, אלעד...

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • מצחיק 13
פורסם

@zvit בעניין רדיו ופריצות לרכב ו לפני שהכרתי את אשתי היתה לה פורד פיאסטה. והיא ציידה אותה ברדיו שהביאה מאמריקה.

באותם ימים עבדה בבית ספר לחניכים. מי שלא יודע, זה היה מסלול למיטב הנוער - יום בשבוע בבית הספר וחמישה ימים במפעלים. יצאו לה לא מעט קשרים במוסכים.

יום אחד נעלה את הרכב עם המפתח בפנים. סיפרה לתלמיד הנכון, הבחור שלף סרגל, עשה הוקוס פוקוס והרכב היה פתוח.

אבל פעם הגיעה לרכה ומצאה שגנבו את הרדיו. מילא הרדיו, אבל קרעו את הדאשבורד, לקח שנה (!) עד שהגיעו כל חלקי החילוף מספרד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, gollu כתב:

הפריצה נעשית עם מכשיר מאד יקר שמפצח את תשדורת האלחוטית, "מתחזה" למפתח ומניע את הרכב. מכשיר כזה עולה כ 15000 יורו בכל מני אתרים חשוכים.

דוקא האתרים לא כל כך חשוכים,

מחיפוש תמונה פשוט בגוגל הגעתי לכאן,

ויש באתר ההוא שפע של ציוד כזה,

עם משלוח לכל העולם,

עריכה אחרונה על ידי אברהם א
  • מבאס 1
  • מעניין 1
פורסם

לפני שנים רבות,  ב 1998, אשתי עבדה תקופה קצרה במחלקת התוכנה של יבואן BMW בארה"ב. חברה שלה נעלה בטעות רכב שכור מונע עם המפתחות בפנים. אחד העובדים הלך למחלקת ההנדסה והביא משם סט של כלי פריצה עם חוברת שמסבירה בפירוט איך לפרוץ כל רכב בערך, לפי דגם. תוך כמה דקות הוא הצליח לפתוח את הרכב. זה היה מרשים ומדאיג. 

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

כל רכב ניתן לפריצה תוך שניות - העניין הוא כמה זמן יקח להניע אותו.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כאמור פריצה זה בדיחה

עוד לפני השיטות המתקדמות של הקידודים וכו'. ערכת פריצה של כמה דולרים מאמזון, כמו זו שקיבלתי מ"ידידים", ואני פותח 90% מהמכוניות תוך דקה מבלי לגרום נזק.

• רעיון טוב! 5
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...