Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע לרכב

דביר10
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתכלס, כי זה מה שהקהל מבקש. בלא מעט דגמי יוקרה יש ליצרן מחלקת התאמה אישית הכוללת צבעים מיוחדים למרכב, לא זכור לי שראיתי בישראל יותר מידי דגמי יוקרה בצבעים מיוחדים ושנים. לצד זה, תופעת העיטוף שגם מספק הגנה על הצבע תפסה לא מעט מהנתח הזה של צבעים מיוחדים מהיצרן. זה גם זול יותר ועל הדרך את גם מקבל הגנה לצבע ואם אתה רוצה, אפשר לאחר מספר שנים להחליף לצבע שונה לחלוטין. 

אם תיקח לדוגמה צבע מט, זה צבע נוראי לתחזוקה ובאופן אישי אני אעדיף לרכוש צבע רגיל עם לכה ולבצע עיטוף PPF מט. אני לא היחיד שחושב כך שכן רבים מאוד עושים זאת כך, גם במקרים בהם היצרן מציע גימור כזה. 

אמא שלי היא זו שבוחרת לאבא שלי את הצבע של הרכב, היא תמיד בוחרת צבע שונה מהמקובל מהסיבה שיהיה לה קל יותר לזהות את הרכב בחניה כאשר אבא שלי ממתין לה. 

פורסם

אופנה. לא סחירות.

כל היצרנים בעולם הקטינו את מבחר הצבעים כי הצרכנים לא קונים אותם. צבע בז' למשל...

בדיוק כמו שאתה לא מוצא בשום בית - ישראלי או לא - כיסא מגולף עם ריפוד מפונפן ורוזטות ורגלי אריה סטייל לואי ה-16. את הצעקני/זרחני אנחנו שומרים לתוכן שנפלט ממסכי הטלפון/טלוויזיה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 24 דקות, hans כתב:

בדיוק כמו שאתה לא מוצא בשום בית - ישראלי או לא - כיסא מגולף עם ריפוד מפונפן ורוזטות ורגלי אריה סטייל לואי ה-16.

אלא אם קוראים לך שריקי...

Unti321tled.jpg

• מצחיק 1
פורסם

אבא שלי נכנס לפני 20 שנים לסוכנות רנו, הצביע על רכב התצוגה (סניק 2.0) וביקש כזה.

חזר הביתה וסיפר לכולם שהזמין אפור מטאלי.

שהרכב הגיע, הסתבר שהרכב בצבע כחול כהה/ חציל מטאלי.

בגיל 55 הוא גילה שהוא עיוור צבעים...

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 10 שעות, hans כתב:

אופנה. לא סחירות.

כל היצרנים בעולם הקטינו את מבחר הצבעים כי הצרכנים לא קונים אותם. צבע בז' למשל...

בדיוק כמו שאתה לא מוצא בשום בית - ישראלי או לא - כיסא מגולף עם ריפוד מפונפן ורוזטות ורגלי אריה סטייל לואי ה-16. את הצעקני/זרחני אנחנו שומרים לתוכן שנפלט ממסכי הטלפון/טלוויזיה.

ייתכן שבכל העולם יש התכנסות לצבעים מסויימים ושזה אצל היצרנים.

אבל בכל ביקור באירופה אי אפשר שלא לזהות מייד שבארץ המצב שונה.

בארץ אחוז הרכבים שהוא לבן/אפור/כסף גבוהה באופן מורגש מכל מקום אחר שהייתי בו.

בחול יש שפע של רכבים אדומים/כחולים/ירוקים/חומים וכו וכו.

פורסם

בארץ השמשית שלנו יש בעיה קשה של דהיה של חלק מהגוונים, למשל אדומים. עוד סיבה להימנע מהם.

חוץ מזה, אני מנחש שבארץ הליסינג החברות הקונות רכבים במסות גדולות בוחרות צבעים אחידים נוחים לטיפול ואחזקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 18 שעות, _-? כתב:

עד היום כל פעם שאני רואה דאסטר בצבעים 

כתום כחול חום וכו' 

אני פשוט מתבאס על האפורה שלי ברמות...

רכב צבעוני לאנשים צבעוניים 

רכב אפרורי לאנשים ...

למה שאתה נוהג אתה רואה את הצבע מבחוץ?

מבפנים הם אותו הצבע לא?

או שזה רק הרגע שאתה מכנס לרכב כמה פעמיים ביום, הצבע משנה לך?

אני חושב שצבע הרכב זה משהוא פסיכולוגי, ואצלנו במדינה חמה, יש היגיון ללבן.

כנראה רוב האנשים חשוב להם מה הנהגים ליד חושבים שהם רואים את הצבע רכב.

ואחרי כל זה יש לי רכב כחול מטאלי, ואחר אפור מטאלי.

ולא אקנה רכב כסף/לבן.

מה כן לתחזק צבע מטלי זה יותר קשה בארצנו החמה והמאובקת.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני שעה, razi_pazi כתב:

בחול יש שפע של רכבים אדומים/כחולים/ירוקים/חומים וכו וכו.

טיפה יותר, אולי. שפע? לא. אותו דבר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא זוכר אם כתבתי, אבל האמת שרציתי את הגרסה הירוקה של הRS

רכב פרטי - סקודה אוקטביה RS (2022) | מודעה-1107459

אבל גם הצבע מפחיד ומזוהה עם מגזר מסוים ואני עובר במחסום כל יום ואין לי כח שיעצרו אותי, גם לחכות כחצי שנה עד שיגיע (את שלי קיבלתי כעבור שבוע), וגם לא הייתה כאן אזהרה מהתנגשות בצד (במראה)

אז כבר העדפתי לוותר, אבל אם לא הייתי פחדן, לגמרי לוקח את זאת.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

יש רכבים שבהם הצבע לא מצוין ברישיון. (מניח שבעיקר ישנים). צבע במה שמתחשק לך. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...