Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי המפרט שמצאתי ברשת, האלטימה "תשתה" הרבה יותר דלק מהמתחרות מאזדה וחבריה..

כאשר היצרן מציין 13.5 לליטר זה יהיה 10 לליטר במקרה הטוב.

לא בטוח שמתאים למצב שלי מאחר ואני נוסע כל יום 60 ק"מ לפחות.

מעבר לכך, ויזואלית היא נראת לא משהו.. :roll:

פורסם

טתה משקיע 200 אלף ש"ח באוטו וכל מה שמפריע לך זה 300 שקל בחודש הבדל בהוצאות דלק, לא מובן

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אני מחזק את בחירתך הראשונה במאזדה, מכונית מצוינת עם רמת ליטוש הרבה יותר גבוהה מהמאליבו (שיש לה עוד הרבה עד שתגיע לליטוש של מובילות הקבוצה - מנוע חזק זה לא הכל), ובכלל ביחס למתחרות באותה קבוצת מחיר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

הוולבו S60 זה הרכב שיתן לך את התמורה הגדולה ביותר במחיר הזה,רכב פשוט מעולה,כדאי לך לבצע בו נסיעת מבחן.

המאליבו רכב טוב מאד,חזק,נוח,שקט.

פורסם
טתה משקיע 200 אלף ש"ח באוטו וכל מה שמפריע לך זה 300 שקל בחודש הבדל בהוצאות דלק, לא מובן

שמע חבר, הוצאה חד"פ של סכום (שד"א גם לא משולם במזומן אלה חצי במזומן וחצי בתשלומים),

היא יותר קלה מאשר "להתחייב" להוצאות גבוהות בכל חודש.. אם לא היה מענין אותי ההוצאות החודשיות הייתי מביא לי איזה פורד אדג', מנוע 3700 והכל טוב.

מאד חשוב לי שהדלק לא יעלה לי יותר מהיום (עם מאזדה 6 2005 מנוע 200), והביטוח לא יהיה הרבה יותר גבוה.

טיפולים זה גם משהו שבדקתי בשביל לקבל תמונה.

זה נקרא להיות מציאותי. :wink:

פורסם

מילא אתה רוכש קאמרי היברידית = אני מבין אותך. אבל להכנס לדקות בין מאזדה 6 מנוע 2.5 שתתן לך 1 ל 11 לבין מאליבו שתתן 1 ל 10 זה לא מובן.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

טוב חברים, תודה על העזרה בהתלבטות.. אם כבר אז כבר, מה אתם אומרים על צבע??

יודע שזאת לא הבחירה הכי פרקטית אבל אני בעניין של שחור.. מה אומרים? בעד נגד?

פורסם

שבוע טוב לכל חברי הפורום.

מאחר ולא עלו תוצאות לשאלה (המגוחכת במקצת) שלי,

ואף אחד לא זורם איתי בשירשור הקודם שלי, רגע לפני שאני מזמין את הרכב הראשון שלי מהחברה- אשאל פה..:-o

אני יודע שהשאלה הבאה היא עניין יותר של טעם,

אך יסכימו איתי הרבה אנשים שיש צבעי רכב שיותר נוחים או פרקטים מבחינת לכלוך, שריטות וכד'..

איזה צבע הייתם בוחרים לרכביכם ?

מה הם השיקולים שעומדים מאחורי ההחלטות, והאם יש חבר'ה שרכשו רכבים בצבע מסויים והתחרטו ע"כ?

החלום שלי זה רכב שחור, בעד/נגד?

תודה מראש, ולא רק על התשובות פה אלה גם עם השרשורים הקודמים שעזרו לי להגיע להחלטות..

פורסם

את האמת שזה תלוי באיזה רכב. אני אוהב רכבים בצבע כחול מטאלי, כמו שיש במגאן קופה, היא נראית מאוד יפה בצבע הזה לדעתי.

אם זה היה קליאו RS אז כמובן שצהוב, נראה הכי טוב על הרכב הזה.

אם זה רכב סטנדרטי, זה תלוי, נניח יש מכוניות שנראות מכוערות בלבן כמו מיקרה, ספלאש, יאריס, ג'אז ועוד. יש מכוניות שנראות בסדר בלבן.

אני רכשתי את הקליאו בצבע לבן, זה נראה טוב, אבל הייתי מעדיף אותה בכחול מטאלי, נראה הרבה יותר טוב.

שחור נראה טוב על רוב הרכבים, אבל רואים לכלוך מהר יותר, זה יכול להיות מציק אם אתה אוהב לראות את האוטו שלך נקי כל הזמן. על לבן פחות רואים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני חושב שה6 נראה נהדר בלבן.

בכלל צבעים בהירים יותר מתאימים לה ולמרות שבאופן כללי אני כן אוהב שחור (שני הרכבים האחרונים שלי היו כאלה) אני חושב שזה לא מתאים לרכב הזה.

אני אגב הייתי מתפתה לשלם את התוספת עבור האדום המדהים שלהם, אבל זה אני...

בכל אופן, צבע זה עניין של טעם אישי, ואתה באמת לא יכול לעשות החלטה כזו לפי טעמו של מישהו אחר.

פורסם

העניין הוא שעוד נותנים לי את האופציה לאדום בחינם (!!), אבל אני לא בטוח שזה צבע מתאים בשבילי...

אני דווקא חושב שהשחור יושב על הרכב הזה אש, הפחד העיקרי שלי זה שריטות ואבק..:?

דילמה אחרונה שלי לפני שאני מזמין ואני ממש לא יוודע מה לעשות.:-(

פורסם

שחור (בכל רכב) לא מראה את הקימורים (אני זוכר שקצת הצטערתי בזמנו על הבחירה בשחור עם השירוקו שלי) וזה כך גם ב6.

רכב מהמם לדעתי אך בולט הרבה פחות דווקא בשחור.

אבל שוב, זה עניין של טעם ועל זה אי אפשר להתווכח [emoji4]

• תוכן חדש...