Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קצת התייאשתי מהשחור, רואים כל שריטה ונגיעה בצבע, האוטו מתלכלך תוך 5 דקות בערך ואם אתה לא מנגב כמו מטורף אחרי השטיפה אז הוא לא נראה נקי ונוצץ. מכונות שטיפה בכלל משאירות עליו סווירלים בולטים.

ה-6 נראית מעולה בלבן, האפור טיטניום וגם המטאור (הכהה, קצת כחול אפילו) נראים עליה מצויין.

אני הייתי מתחיל בלבדוק עם איזה צבעים חיצוניים מקבלים מושבים בהירים ואז בוחר מבין הצבעים האלה.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האדום החדש של מאזדה נראה מעולה וה-6 נראית הכי טוב בצבע זה, לדעתי.

אם לא אדום, הלבן גם חביב. אני לא ממליץ על שחור - בולע את צורתו של הרכב ודורש תחזוקה בלתי פוסקת.

נ.ב. מחזק את בחירתך במאזדה 6 - רכב מעולה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

הלבן נראת לטעמי מעט פשוטה מידי, השחורה מדהימה אך דורשת תחזוקת נקיון מוגזמת..

האמת,שבזמן האחרון אני מאד מרוצה מהאפור מטאור של ה-6, נראה שחור בלילה וביום מבליט את הקימורים יופי..

MIKE, למה אתה כל כך "נעול" על מושבים בהירים? גם אני הייתי רוצה אך לא נראה לי כל כך פרקטי, במיוחד שיש לי ילד קטן בבית! :shock:

אני הבנתי מחברים שהיה להם עור בהיר ברכב, לא להתקרב! האם הדבר נכון? קשה לנקות עור?

כל כמה זמן צריך לצחצח את המושבים ע"מ לשמור עליהם שיראו נקיים?

פורסם

לדעתי הצבע הבהיר משדרג את האוירה כמעט בכל רכב וזה נראה הרבה יותר טוב.

במיוחד בתא כמו של ה-6 שכולו שחור וכהה מלבד הפס האדום בפנים בדגמי הפרימיום.

עור מנקים עם מוצרים יעודיים לעור ואם מתלכלך מנקים במקום עם מגבון ללא כלור וחומרים שיכולים לגרום לצבע לדהות, מגבונים לתינוק יתאימו.

פורסם
לדעתי הצבע הבהיר משדרג את האוירה כמעט בכל רכב וזה נראה הרבה יותר טוב

אם מדובר בעור (כמו במקרה הזה) אז כן.

אבל כשמדובר בבד בהיר זה נראה טוב בהתחלה ומהר מאוד (מאוד) זה נראה קטסטרופה אלא אם אם אין לך ילדים שנוסעים ברכב.

פורסם

היום יש את הפורד פוקוס אקו בוסט 1.6 אקובוסט, מבחינת צריכת הדלק הוא יהיה הרבה יותר זול מכל מה שהוצע פה לרגע זה, יחודי מאמין, 180 סוסים טורבו התנהגות שובבה ומחיר של כ160 אלף על הכביש.

ברמה מעל מומלץ ללבדוק נסיעת מבחן באופל אינסיגניה 180 סוסים ממנוע טורבו, גם כאן הנפח היותר קטן משפיעה על צריכת דלק טובה, העיצוב שלה בהחלט מושך עין.

בכלל היום לקנות רכב טורבו זה מעשה נבון יותר מאשר לקנות רכב עם נפח גדול יותר, אני מדבר על שימוש בכללי ויום יומי, החיסכון מובטח.

תבדוק לפחות את שתי האופציות שהצעתי.

פורסם

סיכוי סביר שהמאזדה תתן צריכת דלק לא פחות טובה משתי האופציות שהוזכרו לעיל. בהשוואה לפורד, המאזדה מרווחת בהרבה, מאובזרת יותר (ולדעתי גם נראית הרבה יותר טוב). בהשוואה לאופל, היא ככל הנראה תתן חווית נהיגה טובה יותר (לנהג) וגם כאן המאזדה מציעה אבזור עדיף.

כמו כן, אף אחת מהאפשרויות הנ"ל אינה מציעה איזשהו יתרון ביצועים משמעותי (אם בכלל).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מעבר לתשובה היוצאת מן הכלל שענה Cuore Sportivo, רכבי טורבו עם מנועים קטנים יותר לא חסכוניות בצריכת הדלק שלהם כלל.

לדוגמה ניקח את הסופרב, שמאד אהבתי את הכוח שלה. מנוע 1800 שותה יותר מהמאזדה 2500... תסביר את זה?

(נתוני יצרן!! ויודע את זה גם מניסיון, יש לנו אחת בעבודה..)

פורסם

ד"א, לאחר סקירה קצרה ברשת, האינסיגניה שאוכל להרשות לעצמי תהיה מהדגמים היותר פשוטים..

וגם ככה אופל לא מצטיינת בתחום האיבזור, ככה שאני לא רואה שום סיבה מיוחדת לבדוק את הכיוון הזה, אבל תודה על הרעיון.

פורסם

בשעה טובה לאחר הרבה התלבטויות, היום בבוקר הזמנתי את המאזדה 6 פרימיום + בצבע שחור עם מושבים בעור שחור גם כן..

משהו אמר לי ולחץ עלי לקחת את השחור, גם אם אצטער ע"כ בעתיד לפחות קניתי את החלום שלי! 8)

הרכב יהיה מוכן באמצע אוקטובר, יש משהו שצריך לבדוק/לשים לב אליו בעת המסירה?

שבת שלום אנשים..

פורסם

צבע הרכב בסופו של דבר הוא דיי איזוטרי מבחינה פרקטית ויכול להיות חשוב מאוד מבחינת ההרגשה ולכן מעולה שהלכת אחרי ליבך בבחירה, וללא ספק פנים שחור שורד את הזמן טוב יותר מבהיר.

בזמן המסירה כדאי להוציא את המכונית לשמש ושים לב לאיכות הצביעה ולמרווחים אחידים בין הפנלים בעיקר.

פורסם

בזמן המסירה כדאי להוציא את המכונית לשמש ושים לב לאיכות הצביעה ולמרווחים אחידים בין הפנלים בעיקר.

לאיזה פנלים אתה מתכוון? :? לא הבנתי..

ומה זאת אומרת איכות הצביעה? הרי הרכבים האילו עוברים צביעת תנור בתוך הקו היצור, זה לא צביעה ידנית.. אני טועה?

פורסם

אתה לא טועה, אך הרכב עושה דרך ארוכה בין פס הייצור ועד שהוא מגיע אליך ולפעמים דברים קורים בדרך.

עם רמת פגיעה מסויימת היבואן לא מחוייב לדווח לך שקרתה והוא כמובן צריך לתקן זאת לרמה טובה ולכן יש לשים לב.

אם למשל נשרט הפגוש והוא תוקן הוא הוחלף יש לשים לב שההרכבה התבצעה כראוי ולזה התכוונתי במרווח פנלים, זה המרווח בין הדלת לכנף, הפגוש לגוף הרכב, מכסה המנוע לכנף וכו'.

בנוסף, אולי יש פגיעה קטנה שלא שמו לב אליה, או בחרו שלא לשים לב....אין לדעת.

• תוכן חדש...