Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני חושב שכחול כהה\שחור זה הצבעים הכי יפים לכל רכב כמעט.

על מאזדות למשל הצבעים האלו מאוד מתאימים, במיוחד בדגמים החדשים.

אבל, לכלוך נראה לעין יותר, שריטות ייראו יותר, הרכב בשחור ייראה מלוכלך הרבה יותר גם אם האוטו הלבן של השכן שלך מלוכלך כמוהו+.

אם הייתי יכול מבחינה כספית הייתי קונה את הרכב שאני אוהב ולוקח את הצבע (הכהה) שאני אוהב, מה שיהיה לצבע יהיה, העיקר שתאהב את מה שאתה רואה.

עריכה:

ראיתי שהזמנת.

תתחדש ותיהנה!

הבעיה שאני חושב שהמאזדה 6 וכל החברות שלה לקטגורייה יותר מדי ארוכות לארצנו הקטנה :(

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
  • תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראיתי שהזמנת.

תתחדש ותיהנה!

הבעיה שאני חושב שהמאזדה 6 וכל החברות שלה לקטגורייה יותר מדי ארוכות לארצנו הקטנה :(

אמת, אבל מכייון שאני כרגע נוסע לרוב על כבישים בין עירוניים אז פחות חשוב לי, בעיר זה באמת סיוט.

מעבר לכך, יש לי חניה פרטית גם בבית וגם בעבודה ככה שזה מקל על הדברים.

אהה! ותודה רבה על האיחולים.. 8)

פורסם
אתה לא טועה, אך הרכב עושה דרך ארוכה בין פס הייצור ועד שהוא מגיע אליך ולפעמים דברים קורים בדרך.

עם רמת פגיעה מסויימת היבואן לא מחוייב לדווח לך שקרתה והוא כמובן צריך לתקן זאת לרמה טובה ולכן יש לשים לב.

אם למשל נשרט הפגוש והוא תוקן הוא הוחלף יש לשים לב שההרכבה התבצעה כראוי ולזה התכוונתי במרווח פנלים, זה המרווח בין הדלת לכנף, הפגוש לגוף הרכב, מכסה המנוע לכנף וכו'.

בנוסף, אולי יש פגיעה קטנה שלא שמו לב אליה, או בחרו שלא לשים לב....אין לדעת.

עומר, תודה רבה על העצה. אני בהחלט אבדוק את העניין.

עוד משהו שצריך לשים לב אליו חברים?

• תוכן חדש...