Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב חדש במחיר הנ"ל,שיתן ביצועים אך יהיה גם נוח ומרווח למשפחה...

כרגע דיי נעול על המאזדה 6 פרימיום+ אך רוצה לקבל עוד חוות דעת לפני שאני מבצע רכישה.

מישהו יכול להאיר את דרכי באופציות נוספות?

תודה מראש.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטרף להמלצה על המאליבו החדשה.

ללא ספק הייתי רוכש אחת כזאת אם הממון היה בכיסי.

מנוע 2 ליטר טורבו, 259 כ"ס, 6.3 שניות למאה.

התמורה הכי טובה לכסף בטווח המחירים הזה.

פורסם

אי אפשר לדבר על רכב במחירים האלה מבלי לבדוק את הסופרב.

אתה יכול לקבל את הגרסא החזקה של 2 ליטר (200 כ"ס ו 28 קג"מ) עם אבזור נדיב. מחיר 'על הכביש' ב 220k.

פורסם

סליחה. עכשיו נתקלתי בשרשור אחר שלך בו כתבת שבתחרות בין הסופרב למאזדה. בחרת במאזדה.

אז שכח ממה שכתבתי קודם.

אבל אני אשמח לדעת למה וויתרת על הסופרב?

פורסם

מה לגבי טוטיוטה קאמרי היברידי? 200 כ"ס 8.6 שניות למאה. 180K מ-אלבר. צריכת דלק 1:20 מוצהר 1:16 אמיתי.

אשמח לשמוע חוות דעת מלומדת

פורסם

אז ככה... המליבו נבדקה, פחות הטעם שלי. לגבי הוולוו, יכול להיות מעניין, אתקשר לקבוע נסיעת מבחן..

gabbaydot, הסיבה שבגללה ירדתי מהסופרב היא, (ואל תצחקו), אבזור! לא מצאתי רכב שיכול להתחרות במאזדה עד כה מבחינת אבזור וזה מאד חשוב לי.

(מערכת שמע 11 רמקולים של BOSE, KEYLESS, כל המערכות שלה... עושה לי את זה).

דבר נוסף שמאד חשוב ולא צויין קודם זה מחירי אחזקה, מה שגם הוריד לי קצת מהסופרב.

עוד רעיונות אנשים?

פורסם

מה שווה אבזור אם לא תהנה בנסיעה (לא מתכוון למאזדה אלא באופן כללי)?

אבזור תמיד אפשר להוסיף, את איכות הנסיעה של הרכב- לא.

אם מעניין אותך אבזור, הוולוו מאובזרת בקמצנות בגרסה הבסיסית.

בתור רכב, היא אופציה מעולה.

פורסם

את וולוו כדאי לקחת באחת הגרסאות ב-230K, תלוי איזה סוג איבזור יותר לטעמך, זה של R-דיזיין או של ביזנס. זאת ב-200K די ערומה.

פורסם

וולוו בימי מבצע, והגרסאות המאובזרות מתומחרות ב190-200 אלף ש''ח לפי מה שהבנתי, כדאי לבחון את זה, במידה ואכן נכון זאת עסקה מצוינת, מותג פרימיום, איכותי, חזק מאוד אם כי אולי פחות דינאמי מה6 של מאזדה.

באשר לאקורד, מדובר ברכב מיושן וממש לא זריז או מהיר, צריך למשש היטב את הדוושה של הגז כדי לקבל קצב טוב...

פורסם

ניסאן אלתימה אולי?אתה בטוח תהיה נבדל מכל שאר הרכבים שיש על הכביש ויש את הרכב הזה כבר המון זמן בארה"ב ואמינותו מוכחת...הגרסא המאובזרת שלו נכנסת לך בדיוק בתקציב...

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם
וולוו בימי מבצע, והגרסאות המאובזרות מתומחרות ב190-200 אלף ש''ח לפי מה שהבנתי, כדאי לבחון את זה, במידה ואכן נכון זאת עסקה מצוינת, מותג פרימיום, איכותי, חזק מאוד אם כי אולי פחות דינאמי מה6 של מאזדה.

באשר לאקורד, מדובר ברכב מיושן וממש לא זריז או מהיר, צריך למשש היטב את הדוושה של הגז כדי לקבל קצב טוב...

הוולוו מתומחרות בימי המכירות באותו מחיר עם הנחה של עוד כ-3000 ₪ והגרסאות המאובזרות יעלו בסביבות 230k על הכביש.

אם מדברים על זריזות, הוולוו עולם אחר לעומת הרכבים שציינת.

פורסם (נערך)

אולי עדיף לרדת קבוצה אחת למטה וללכת על הדגמים החזקים?

וולוו S40 2.5 Luxury ב 200 אלף 230 כ"ס ו 7 שניות למאה?

אוקטביה 1.8 או RS?

לנצ'יה דלתא?

לדעתי כולן חזקות, מאובזרות ומהנות

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...