Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

צריך יעוץ ברכישת רכב ספורטיבי לצעיר ללא ילדים שנוסע לבד בדרך כלל.

חשבתי על

סדרה 1 135\140

לקסוס is300h

לאון קופרה\ גולף GTI

ומשהו בסגנון,, האם יש המלצה יותר טובה ממה שהצעתי למעלה?

פורסם

זה אני מחשבון אחר

חשוב גם המראה גם התנהגות(עדיפות הנאה אחורית) וגם כמובן המותג, שיהיה רכב גם לדיילי, עדיפות לשנתון כמה שיותר גבוהה

פורסם

אלפא רומיאו גוליה לדעתי זה אופציה מעולה, מנוע 2 ליטר עם 200/300 כוח סוס תלוי בתת דגם אבל זה אותו המנוע ב2 הדגמים ( עם תוכנה קטנה גם המנוע של ה200 כוח סוס מזנק ל300) 

הנעה אחורית עם פינוק שלדעתי גם במוו סדרה 3 באותו התקציב לא יכולה לתת. 

גם לגבי העיצוב לדעתי זה אחד הרכבים היפים שנמצאים כיום על הכביש. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

הייתי מוסיף גם פיזו' 308 gti או gt ולמרות שפחות בכיוון שציינת, גם מאזדה 3 האצ'בק ופוקוס St line / האצ'בק אקטיב x שגם להן יש התנהגות קצת ספורטיבית. 

פורסם

אבדוק לגבי האפלה ג'וליה, איזה רמת גימור לכוון?

משה תודה על הרעיון, אבדוק גם לגבי הרכבים האלה, למרות שזה פחות הכיוון שלי : )

פורסם (נערך)

עד שנת 2018 לדעתי הדגמים הגבוהים יותר עם ה280 כוח סוס מגיעים עם הנעה כפולה(veloce) והדגמים הנמוכים יותר שמגיעים עם ה200 כוחות סוס עם הנעה אחורית  , החל מ2018 יש שינוי וכל הדגמים מגיעים עם אחורית ומסך יותר גדול בסלון הרכב, במידה ותבחר לרכוש את הדגמים  של ה200 כוח סוס  ממליץ לך לא לבחור בדגם המילאנו הפשוט מפני ששם האבזור נמוך מידי לטעמי , יש את גרסת המילאנו ספשיאל או לוסו  ששם המושבים הם מושבי עור , עם פאדל שיפטינג גדולים שלטעמי הם חלק ניכר מחווית הנהיגה ברכב וביופי שלו.

רכב מדהים לטעמי , הרבה רכב בקצת כסף... 

דקMilano SpecialeMilano Speciale

עריכה אחרונה על ידי liads
פורסם

טעות שלי , המתיחת פנים ששם גם כל הדגמים עברו להנעה אחורית הייתה ב2020 

אני הייתי מציע לך ללכת לכיוון שנת 2018-2019 עם נתונים טובים בגרסאות המילאנו LE או מילאנו ספישאלה  או הדגם המפואר ביותר בגרסת ההנעה האחורית בשנים אלו שזה גרסת ה לוסו 

פורסם

לא יצא לי לנהוג על הרכב מעולם , לכן לא יכול לתת חוות דעת אני מניח שעם 200 כוח סוס הרכב מרגיש זריז למדי אבל מפני בדגם ה200 כוחות סוס ובדגם ה280 כוחות סוס יש את אותו המנוע והגיר אז עם תוכנה קטנה תוכל להגיע להספק של 280-300 כוחות סוס , מעבר לזה ממליץ לך להכנס ולקרוא על הרכב במאמר של זיו, לאחר שאני קראתי אותו נזל לי ריר על הרכב. 

• תוכן חדש...