Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

בול.

זה כמו שתבוא לאוהבי אוכל ותגיד להם מהיום אתם יכולים לאכול רק דבר אחד עד סוף החיים. זה עונש.

אני בטוח שבכל תחביב אנשים משתעשעים עם המחשבה.

זה גם מדקק את התחביב בעיניי. האם תלך על משהו מהקצוות או מיינסטרים גם כשניתנת לך יד חופשית.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

זה אומר ש90% מהחיים שלך יהיו בתחבורה ציבורית 😁

אני מניח שאם יש לי מטוס מנהלים, יש לי סנג'רים בעלי רכבים שתמורת סכום מסוים יקפיצו אותי לאן שאני רוצה 😅

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
בתאריך 29.1.2024 בשעה 14:49, liorwohl כתב:

אני לוקח את השאלה לכיוון של נתקע עם דגם אחד לתמיד ואסור לי להתחרט, צריך לתחזק את האוטו בעצמי, צריך לחיות איתו בכל הנסיעות יום יום שלי, וצריך לשלם עליו

והתשובה:

PandaCrossLead.webp

G wagon inside...

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 29.1.2024 בשעה 17:45, itaysamurai כתב:

אני בטוח שבכל תחביב אנשים משתעשעים עם המחשבה.

זה גם מדקק את התחביב בעיניי. האם תלך על משהו מהקצוות או מיינסטרים גם כשניתנת לך יד חופשית.

אם יש יד חופשית אני יכול "להמציא" רכב.

תביאו לי שברולט קפריס סטיישן שנת 90 עם LS וגיר ידני. סוגר לי את כל הפינות. 

6069701909_bae1524b7d_b.jpg

• אהבתי 4
  • מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 25 דקות, Coro כתב:

לכל החיים אתה אומר..

image.thumb.png.f0d751f5efd30900c943b41dcf76e366.png

מונית שירות מהמאה הקודמת?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 26.1.2024 בשעה 11:59, ninickname כתב:

הדילמה שלי היא CIVIC TYPE R , RS3\RS6 או בכלל SQ7\5.
בגלל שזה לכל החיים, ובגלל שאנחנו יוצאים מנקודת הנחה ששום דבר לא יקרה לאוטו , נראה לי ה SQ5 מנצחת אצלי את מבחן הזמן הפראקטיות הגודל והכח .

מנסיון עם טייפ ר, רכב כיף והכל אבל בתור כזה ל"כל החיים" זה קשה, טיפת שטח הוא מתקפל, אפילו בחיפה בקושי מצליח לנהוג בגלל כל הבורות ועם הצמיגים הדקיקים האלו אתה צריך להזהר מכל מכשול בכביש שעלול להגיע.

לדעתי בתור רכב שיהיה ALL ROUNDER משהו שמסוגל לעשות שטח לפחות קל הוא פרמטר מאסט וגם חייב שיהיה לכל הפחות טוב לכביש, לכן כיון שעולה לי לראש זה באמת סוברו אוטבק כמו שצויין(שונא את הנראות אבל)

לנד קרוזר ודומיו אחלה רעיון אבל לכביש הם קצת הרבה פחות טובים ופחות יציבים ודורשים נהיגה עם משנה זהירות

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

• תוכן חדש...