Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 שעות, DareDevil כתב:

מתוך סקרנות, מי הצליח דרך סדנאות ובאילו הייתם?

אני גם קראתי את אלן קאר, אבל זה לא עצר אותי או גרם לי להפסיק. פשוט הבנתי שעבדו עלי והסלילו אותי לזה, נו יופי.

בסוף הפסקתי סוג של כמו נהג לילה.

עברתי לאלקטרונית, התלהבתי מהטעמים, התחלתי להזמין ולהתנסות, קטדם עם ניקוטין גבוה, אחר כך הורדתי לבינוני, אחר כך התחלתי לערבב לבד ולקבוע את החוזק לבד והורדתי את המינון לאט לאט עד שפשוט הבנתי שהניקוטין סתם מוסיף עלות. אחר כך עוד שנה בערך של אידוי ללא ניקוטין ואז פשוט הפסקתי בגלל מעבר דירה (שזה קצת מטומטם, אבל זה היה שינוי גדול אז זרמתי עם להוסיף גם את האלקטרונית).

אני באמת חושב שזאת הדרך הכי טובה כי היא הדרגתית. כן, זה לוקח הרבה זמן, אבל זה עובר בקלות.

• אהבתי 3

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

חמי עישן כ2 קופסות טיים ליום עשרות שנים, עד קרוב לגיל 70.

לפני 15 שנה אני רואה אותו יוצא מחדר העבודה שלו עם סיגריה בפה, והוא מוחץ ליטרלי פאקט שלם של סיגריות בין 2 כפות ידיו, ניגש לפח ומשליך אותו שם

שאלתי אותו מה נסגר, והוא ענה "זהו, הפסקתי לעשן. החלטתי ודי"

שאלתי אותו מתי זה קרה והוא ענה שלפני 20 שניות.

מפה לשם, לא נגע בזה מאז, לא היו לו שום קשיים לא בשינה ולא באכילה ולא תסמיני גמילה למיניהם.

מצד שני, צרפתי, לך תבין. הם כנראה בנויים אחרת.

• אהבתי 2
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

חמי ז"ל עישן מגיל 12 (גדל בכפר בצפון ארגנטינה, הטבריינים לעומתם גאונים) ועד גיל 60 +-, קופסא וחצי שתיים ביום.
5 חודשים לפני גיל 67 התגלה אצלו סרטן בלבלב, וחודשיים אחרי 67 נפטר (בעוד שבועיים יום השנה לפטירתו). 
בחוודשיים האחרונים לחייו הוא חזר לעשן, ו"התבאס" ש"אם הייתי יודע שאמות מסרטו בגיל 67, לא הייתי מפסיק לעשן בגיל 60".... 😄😔

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...