Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד 80 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני מחפש לקנות רכב שישמש אותי לנסיעות יומ-יומיות לעבודה (ראשל"צ - ת"א/חולון).

אני לא נוסע הרבה ק"מ בשנה (מקסימום 10K, אפילו פחות).

אני 1.90 אז מרווח במושב הנהג יהיה די חשוב.

נסעתי עד היום על מאזדה 2 2016 והיא הייתה לא רעה, אך מעט צפופה. מחפש מודל יותר חדיש מ- 2016.

צריכת הדלק כנראה פחות חשובה לי בגלל הק"מ הנמוך שאני נוסע בשנה.

אני מחפש רכב זריז ואמין בגדול. ראיתי הרבה חברי פורום ממליצים על פג'ו 208/2008/3008 אבל החשש זה מבעיות עם המנוע (רצועת טיימינג?) וירידת ערך די גדולה כל שנה (בהשוואה למותגים אחרים).

אולי עדיף להסתכל לכיוון רכבים שלא מאבדים הרבה מערכם?

תודה לעוזרים!

פורסם (נערך)

שלום,

התקציב מאפשר לרכוש מאזדה 3 או CX-3 מודל 2018-19.

וזה מה שהייתי מחפש, במידה מאזדה 2 צפופה מדי.

אפשר גם טויוטה  קורולה / אוריס בנזין, אבל מאזדות יותר מהנות ( אבל פחות חסכוניות בגלל גודל המנוע 2.0).

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני שעה, Moshe c כתב:

הייתי מוסיף פורד פוקוס האצ'בק. תוכל להכניס בתקציב את הדגם החדש. 

חשבתי על הרכב הזה, והוא נכנס לי בול בתקציב.

אבל קראתי על מישהו שהלך לו מנוע 1.5 מודל 2020 ב 50K קילומטר. למזלו הוא עדיין היה במסגרת אחריות אז החליפו לו מנוע באחריות.

לפני 4 שעות, vladclar כתב:

שלום,

התקציב מאפשר לרכוש מאזדה 3 או CX-3 מודל 2018-19.

וזה מה שהייתי מחפש, במידה מאזדה 2 צפופה מדי.

אפשר גם טויוטה  קורולה / אוריס בנזין, אבל מאזדות יותר מהנות ( אבל פחות חסכוניות בגלל גודל המנוע 2.0).

בהתחשב בעובדה שאני עושה פחות מ- 10K קילומטר בשנה, אני חושב שצריכת דלק זה נתון פחות חשוב עבורי.

אבדוק לגבי האופציות שהצעת. תודה.

• תוכן חדש...