Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו XC60: הייתם לוקחים T4 Momentum או T8 Inscription?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, Shmelov כתב:

חחחח על איזה יישור קו אתה מדבר? תקלות של אלפי שקלים כשהאוטו עומד כמה ימים במוסך בזמן שהוא עדיין באחריות עם ק"מ נמוך זה לא יישור קו, זה אמינות לא טובה. אני לא ביקרתי במגרשים, הלכתי לאנשים פרטיים והוצאנו איתם יחד היסטוריה. אני מדבר על מנוע B4204T43 על שלל גרסאותיו. טורבו + סופר-צ'רג'ר + פלאג-אין הייבריד. כשמתוך כמעט 10 רכבים שאתה בא לראות רק 1-2 יוצאים ללא תקלות (מזכיר שוב, רכבים כמעט חדשים) זה מדד מצוין מבחינתי. ולא "יש במשפחה לסבתא שלי כזאת" ולהכיר "אישית" אנשים עם רכב כזה שאם יש בו תקלות לא בהכרח ירוצו לספר לכל החבר'ה. תקלות לא רק במנוע, זה היה מזמן אז לא יודע במדויק להצביע על מה. אני זוכר את הסופר-צ'רג'רים שהחליפו במלא רכבים כי הייתי בשוק. אתה יכול לבחור שלא להאמין לי אבל המוניטין והוותק שלי בפורום אומרים משהו. למה כשהלכתי לראות לקסוסים ואינפיניטי היו בהם 0 תקלות בכל רכב שבדקנו? למה כשבדקתי 5-6 אלפא די חדשות כשרציתי לקנות הייתה לכולן הסטוריית תקלות עשירה מאוד? שוב, רכבים כמעט חדשים. תיכנס לפורומים בחו"ל ותשלח לי לכאן 3-4 מקורות שאומרים על פולסטאר ועל XC60 T8 שהם בין האמינים. אני רוצה להשכיל. לא תגובה או שתיים, שרשורים שלמים באתרים שונים שמדברים על זה.

אתה שוב מוכיח את מה שאני אומר בעצמך ״כשמתוך 10 רכב שאתה בא לראות מאנשים פרטיים רק 1-2 יצאו ללא תקלות״ אם זה מדד מבחינתך לאמינות של רכב זה אומר הכל מבחינתי ומוכיח את מה שאני טוען. יתרה מכך העובדה שאתה לא קורא את התגובות היטב מצערת מאוד כי חזרתי על המילה בנזין שוב ושוב בזמן שאתה מדבר פה על ההיברידית. מעבר לכך אין שום הוכחה לזה שהרכבים שראית טופלו כראוי ובזמן ולא קרעו להם את הצורה. בקיצור אין פה שום תוכן בתגובה הזו, גם אתה שולח אותי לבדוק את הפורומים בזמן שחובת ההוכחה היא עליך כמי שטוען שהרכב לא אמין סתם. וכן , אם לא החזקת מימיך וולוו אז ניסיון אישי באחזקה של רכבים כאלה גם כן הרבה יותר אמין משמועות שצברת לפני כמה שנים ביד 2 זו האמת לאמיתה, גם הניסיון שלך בפורום בכלל לא רלוונטי לעניין. שיהיה לך בהצלחה אני לא מתכוון לענות יותר כי הבנת את הפואנטה , ממליץ לך לחזור אחורה ולקרוא את תוכן התגובות והמנועים המדוברים ואחר כך אם אתה לא רוצה לקנות וולוו אף אחד לא מכריח אותך, רק ממליץ להביע את דעתך בצורה מבוססת ולא להטעות סתם בצורה נחרצת כמו מעין הבניית מציאות 

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אל תברח! בשביל מה יש פורום אם לא כדי להוכיח לך שאתה טועה?

הקוד מנוע שהבאתי הוא של בנזין, אתה אפילו לא יודע לבדוק. שאר הקודים שמקושרים אליו, על שלל גרסאותיו, חלקם עם מערכת היברידית כמו שיש ב-XC60 T8 שעליו מדבר השרשור. אז אם אתה מדבר על בנזין תדע שפותח השרשור מדבר על פלאג אין היבריד (שאגב יותר אמין). גם יש לך נטיה מצחיקה לקבוע נחרצות משהו סתם ככה, ואז להאמין במה שאתה אומר, זה מדהים. אתן לך דוגמא: כתבת "אין שום הוכחה לזה שהרכבים שראית טופלו כראוי ובזמן" טפסים של היסטוריית טיפולים שבעל הרכב הוציא זאת לא הוכחה? אני לא רואה שם בדיוק על הדקה מתי הרכב טופל, איפה טופל, באיזה חלקים, באיזה מוסך? אתה מבין שזה כתוב שחור על גבי לבן על הדף? אחרי זה כתבת שוב: "משמועות שצברת לפני כמה שנים ביד 2" אם הייתי סומך על המוכרים ומקשיב לסיפורים שלהם שהאוטו אמין או שפעם לבן דוד שלו הייתה כזו ללא תקלות, זה שמועות. אני ביקשתי לראות עובדות, מסמכים.

בבקשה מחיפוש 3 דקות בפורומים: בעיות רינגים, שסתום מעקף סופרצארגרים, סופרצארגרים עצמם, רעשים ושברים בריתוכי אגזוז, כשל בתושבות, כשל ברכיבי ומחשב בלימה, חיישני מראות, חיישני מושב נהג ונוסע. כל זה ברכבים אחרי 2016 כמובן, שאתה טוען שאמינים. הרוב בעיות שצצו עוד בזמן האחריות!

אם נעשה חיפוש יותר דקדקני אני בטוח שנמצא עוד מלא.

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני יכול לשתף מהנסיון של בן דוד שלי שמחזיק כבר 4 שנים v40 שנת 2018 עם מנוע 2.0 טורבו עם 190 כ״ס ואני מאוד מעורב במה שעובר על הרכב שלו.

הוא קנה את הרכב יד ראשונה מרופא(באמת רופא) כשהיו לרכב 50 אלף ק״מ והרכב היה מטופל בזמן, היום הרכב שלו עם 128 אלף ק״מ ולמעט טיפולים שוטפים לא היה כלום לו שום דבר, מה שכן הטיפולים שלו מעט יותר יקרים.

• אהבתי 1

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, Shmelov כתב:

אל תברח! בשביל מה יש פורום אם לא כדי להוכיח לך שאתה טועה?

הקוד מנוע שהבאתי הוא של בנזין, אתה אפילו לא יודע לבדוק. שאר הקודים שמקושרים אליו, על שלל גרסאותיו, חלקם עם מערכת היברידית כמו שיש ב-XC60 T8 שעליו מדבר השרשור. אז אם אתה מדבר על בנזין תדע שפותח השרשור מדבר על פלאג אין היבריד (שאגב יותר אמין). גם יש לך נטיה מצחיקה לקבוע נחרצות משהו סתם ככה, ואז להאמין במה שאתה אומר, זה מדהים. אתן לך דוגמא: כתבת "אין שום הוכחה לזה שהרכבים שראית טופלו כראוי ובזמן" טפסים של היסטוריית טיפולים שבעל הרכב הוציא זאת לא הוכחה? אני לא רואה שם בדיוק על הדקה מתי הרכב טופל, איפה טופל, באיזה חלקים, באיזה מוסך? אתה מבין שזה כתוב שחור על גבי לבן על הדף? אחרי זה כתבת שוב: "משמועות שצברת לפני כמה שנים ביד 2" אם הייתי סומך על המוכרים ומקשיב לסיפורים שלהם שהאוטו אמין או שפעם לבן דוד שלו הייתה כזו ללא תקלות, זה שמועות. אני ביקשתי לראות עובדות, מסמכים.

בבקשה מחיפוש 3 דקות בפורומים: בעיות רינגים, שסתום מעקף סופרצארגרים, סופרצארגרים עצמם, רעשים ושברים בריתוכי אגזוז, כשל בתושבות, כשל ברכיבי ומחשב בלימה, חיישני מראות, חיישני מושב נהג ונוסע. כל זה ברכבים אחרי 2016 כמובן, שאתה טוען שאמינים. הרוב בעיות שצצו עוד בזמן האחריות!

אם נעשה חיפוש יותר דקדקני אני בטוח שנמצא עוד מלא.

אני לא הולך לשום מקום זה פשוט דיון חסר טעם ולדבר עם אדם שאין לו שום ניסיון , ויש לו קשיים בהבנת הנקרא וכנראה גם השכלה לוקה בחסר . וכן אתה כל הזמן חוזר על הפלאג אין היברידי עם סופר צארגר בזמן שזה לא אותו מנוע שאין לו שום סופר צארגר, כל הדברים שאתה כותב פה אחר כך הם גיבוב של שטויות בלי הוכחה כמובן ״מסמכים שראית תוך כדי מאיזה בעלים״ אני לא ראיתי שום קבלות ואתה ממשיך לבסס את הדעה שלך על שמועות רק שאתה מפרט יותר על השמועות ששמעת מאנשים לפני כמה שנים זה לא מצדיק כלום. תפסיק לצטט אותי כפי שאמרתי אני לא מחייב אותך לקנות וולוו אבל תפסיק להטעות אנשים ולהמציא שטויות בגלל כמה רכבים שראית לפני כמה שנים, זה לא אותו מקרה ופותח האשכול הוא לא שכן שלך. גם אין לך מה להראות שאני טועה כי אני לא , אני יודע בוודאות שהמנוע הזה אמין מאוד לא רק מניסיון אישי אלא גם מאנשים שמכירים את התכנון שלו ופירקו אותו לגורמים, תאמין לי שלא צריך איזה אחד בפורום שיגיד לי על האמינות של הרכב שלי. שחרר ממני ותפסיק להמציא . תודה . 

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
פורסם

ל-XC60 T8 שנת 2020 יש טורבו וגם סופרצארגר, עליו אני מדבר, וגם על הפולסטאר משולבת שני המקדשים.

אתה אומר שאין שום סופרצארגר אז כנראה שאתה מתכוון לא ל-T8.

אם אתה מתכוון ל-T4 אנחנו מדברים על דברים שונים.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
לפני כשעה, Shmelov כתב:

ל-XC60 T8 שנת 2020 יש טורבו וגם סופרצארגר, עליו אני מדבר, וגם על הפולסטאר משולבת שני המקדשים.

אתה אומר שאין שום סופרצארגר אז כנראה שאתה מתכוון לא ל-T8.

אם אתה מתכוון ל-T4 אנחנו מדברים על דברים שונים.

אני לא מכיר מספיק טוב את ההיברידי כדי להעיד עליו , ממה שאני יודע מניסיון של חברי קהילת וולוו בשנים המאוחרות של הדגם הוא בסדר ולא קראתי תלונות מיוחדות, אני משאיר את הבדיקה עליה למי שיש לו את הדגם הזה (שגם קיימים פה בפורום לדעתי) . כל התגובות שלי נוגעות לגרסת הבנזין בלבד בנפח 1969 שמצויה גם בs60 ו בv40 . היא אמינה וגם הגיר שלה אמין. 

הדגשים עליה הם החלפת רצועת טיימינג בזמן וטיפולים. 

גם שאר המכלולים די אמינים למיטב ידיעתי 

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, K.I.T.T כתב:

מה הדיבור הזה פתאום על אמינות לוקה בחסר ?? too late, כבר התחדשתי לי בT8 במצב מצוין :)

אל תיתן לזה להדאיג אותך , תתחדש על הקנייה וולוו זה רכב מצוין ונוח מאוד, מוזמן להצטרף לקבוצות הפייסבוק של הקהילה. תהנה , ואני מצרף משפט ששמעתי הרבה בקרב בעלי הוולוו ״כשעולים על וולוו אין דרך חזרה״

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
פורסם
לפני 9 שעות, K.I.T.T כתב:

מה הדיבור הזה פתאום על אמינות לוקה בחסר ?? too late, כבר התחדשתי לי בT8 במצב מצוין :)

זה לא קרה כל עוד אין פה תמונות חביבי :-)

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם (נערך)
לפני 57 דקות, nissan1211 כתב:

אל תיתן לזה להדאיג אותך , תתחדש על הקנייה וולוו זה רכב מצוין ונוח מאוד, מוזמן להצטרף לקבוצות הפייסבוק של הקהילה. תהנה , ואני מצרף משפט ששמעתי הרבה בקרב בעלי הוולוו ״כשעולים על וולוו אין דרך חזרה״

אין לי פייסבוק xD

ולגמרי ! הקודמת שלי זו S60 R-Design שאני מתקשה רגשית למכור :)

לפני 58 דקות, Jeka88 כתב:

זה לא קרה כל עוד אין פה תמונות חביבי :-)

שתי השבדיות בתמונה אחת:

דרך אגב, יש מטען מומלץ לT8 ?

PXL_20240104_185453873~2.jpg

עריכה אחרונה על ידי K.I.T.T
  • אהבתי 1
פורסם
בתאריך 4.1.2024 בשעה 16:47, Shmelov כתב:

יודע מה, תלך למגרשים של מאיר עצמה. הם לא מפוקפקים נכון?

רכבים של אנשים שמחליפים כל 3 שנים לחדש. וולוו בוולוו.

במקרה אני בדקתי אצל אנשים פרטיים לפני שנתיים בערך, שכן שלי רצה S60 פולסטאר או XC60 T8 אז הלכתי איתו.

רוב הרכבים שהוא רצה ובדקנו את ההיסטוריה שלהם היו עם הסטוריה של תקלות, רק 1-2 יצאו נקיים.

אם זה 3-4 תיקונים קטנים בכמה אלפי שקלים או תיקון 1 של 5 ספרות (עם קידומת 2 לפני "ההנחה").

קודם כל וולוו זה לא רכב יוקרה. בין האמינים שיש בשוק? תבדוק לכמה החליפו סופר-צ'ארג'ר ויותר מפעם אחת...

רכבים עם גג 50,000 ק"מ, לא משהו ישן. אתה מבין שאני לא צריך להחזיק ברכב הזה כדי לבדוק על האמינות שלו. בשביל זה יש פורומים בחו"ל ובארץ, אנשי מקצוע, היסטוריית טיפולים וכו'...

הפוסט מכיל הרבה "אי דיוקים" שנובעים כנראה מחוסר הבנה או היכרות עם המותג.
אני אישית חסיד של מנועי בנזין וחושב שה T5 הוא הבחירה הטובה ביותר. מנסיון אמיתי של כ5 שנים , לא שמועות.  [וכמובן מנסיון של חברי קבוצת וולוו בפייסבוק ובווטסאפ בה אנחנו מדברים בלי סוף . ]
לגבי ה T8 , לדעתי ברגע שמערבים חשמל זה מעלה את רמת הסיבוכיות ואת הסיכוי לתקלה. עם זאת אני עדיין לא שמעתי על בעיה ספציפית כלשהי ב T8 . 
הT4 הוא מנוע טוב מאוד אבל לדעתי צריך יותר מ190 כ"ס על הכלים הללו.

הטרייד של מאיר מהיכרותי כולל רכבים באיכות גבוהה של כאלו שמחליפים וולוו בוולוו ואפשר למצוא שם מציאות  , המחיר הוא גבוה אבל לדעתי השוק חוזר לימים עברו והם יהיו חייבים לדעת להתגמש. 

המוסכים של מאיר הם המורשים הטובים ביותר שיצא לי לקבל שירות מהם ,במיוחד בהשוואה לצ'מפיון .

העלויות הן לא דרמטית יותר יקרות ביחס לרכבים אחרים ,במיוחד בהתחשב בכל שמדובר ברכב פרימיום / יוקרה. 

יש דברים שאולי קצת יותר יקרים (למשל ברקסים) אבל בשביל כמה מאות שקלים בכמה שנים לא שווה הכאב ראש. 

הערה : S60 פולסטר הוא רכב נדיר עם עלויות אחזקה מטורפות ,לא הייתי לוקח אותו כמקרה מייצג.    קיט בלמים של הרכב הזה פלוס עבודה יכול לעלות כמו סופר מיני בת 10

• אהבתי 1

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לפני 18 שעות, K.I.T.T כתב:

בשעה טובה ומוצלחת , יופי של רכב, קיבלתי אותו לחצי יום כרכב חלופי כשעשיתי טיפול במורשה. 

מוזמן להצטרף אלינו לקבוצת הווטסאפ , שלח לי מספר בהודעה פרטית. 

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם (נערך)

תתחדש,

צריך חתיכת ביצים כדי לקנות רכב כזה (או חוסר הבנה של מה בעצם קנית): מנוע בנזין, מגדש טורבו, מגדש על, מנוע חשמלי, סוללה די גדולה, מתלי אוויר ועוד תופינים, מיצרן פרימיום עם מחירי חלפים בהתאם, זה לא מתכון לשינה טובה בלילה 😁 

אין לי מידע על האמינות בפועל אבל פשטות מכנית אין כאן ואני מתפלא שוולוו ייצרו דבר כזה.

האם יש עדיין אחריות יצרן לפחות על חלק מהרכיבים?

דרך אגב נסעתי בוולוו xc60 t5 בארה"ב, בנוחות נסיעה מחפירה כזאת לא נתקלתי מעולם (סלחו לי אוהדי וולוו), מתלים נוקשים כמו בטנק מרכבה, זה הגיע למצב שלפני כל פס חיבור בכביש התכווצתי מפחד מהבום שאחטוף. 😵‍💫

מהבחינה הזאת מתלי האוויר ב- t8 לפחות אמורים לספק את הסחורה.

מעבר לכך הרכב היה איכותי, מרווח, מאובזר ועם תא מטען גדול ושימושי, אבל בסך הכל עולם הרכב התקדם והיום הוא מרגיש לי בפועל (אם נוציא את סמל המותג מהמשוואה) רק קצת יותר פרימיום מג'יפון מודרני כמו קיה ספורטג' למשל שיצא לעולם אחריו.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

המליצו יותר מדי אנשים... לקחתי :)

המון חלקים ופוטנציאל for things to go wrong, נקווה שהמזל יהיה איתי.

יש אחריות רק על הסוללה כמדומני, לעוד חצי שנה.

המתלי אוויר משוגעים, כמו לסוע בתוך ענן. לא מרגיש את הכביש יחסית לRDesign.

יש עמדת טעינה מומלצת ??

פורסם
לפני 15 שעות, green כתב:

תתחדש,

צריך חתיכת ביצים כדי לקנות רכב כזה (או חוסר הבנה של מה בעצם קנית): מנוע בנזין, מגדש טורבו, מגדש על, מנוע חשמלי, סוללה די גדולה, מתלי אוויר ועוד תופינים, מיצרן פרימיום עם מחירי חלפים בהתאם, זה לא מתכון לשינה טובה בלילה 😁 

אין לי מידע על האמינות בפועל אבל פשטות מכנית אין כאן ואני מתפלא שוולוו ייצרו דבר כזה.

האם יש עדיין אחריות יצרן לפחות על חלק מהרכיבים?

דרך אגב נסעתי בוולוו xc60 t5 בארה"ב, בנוחות נסיעה מחפירה כזאת לא נתקלתי מעולם (סלחו לי אוהדי וולוו), מתלים נוקשים כמו בטנק מרכבה, זה הגיע למצב שלפני כל פס חיבור בכביש התכווצתי מפחד מהבום שאחטוף. 😵‍💫

מהבחינה הזאת מתלי האוויר ב- t8 לפחות אמורים לספק את הסחורה.

מעבר לכך הרכב היה איכותי, מרווח, מאובזר ועם תא מטען גדול ושימושי, אבל בסך הכל עולם הרכב התקדם והיום הוא מרגיש לי בפועל (אם נוציא את סמל המותג מהמשוואה) רק קצת יותר פרימיום מג'יפון מודרני כמו קיה ספורטג' למשל שיצא לעולם אחריו.

בניגוד אליך אני לא חושב שיש פה סיכון גדול , אני גם לא חושב שיש סיבה לבאס חבר פורום שכבר קנה את הרכב בגלל השערות שלך.  

אני מסכים שיש פה סיבוכיות עודפת בהשוואה לרכב עם מתלים רגילים ומנוע בנזין אבל וולוו בדרך כלל יודעים מה הם עושים  (למעט הכנסת מנועי וגירי פורד לS60/V40/XC60 בתחילת העשור הקודם).

גם אם חס וחלילה תהיה תקלה משמעותית ויקרה אני מאמין שהיבואן וגם היצרן יידעו לקחת אחריות ולא להתנער (במיוחד לרכב שטופל במוסכי היבואן וזה מבוסס על מספר מקרים שאני מכיר ומהיכרות עם האנשים)
אני גם מבין למה הוא הלך שוב לוולוו, זו סיטואציה שאני נמצא בה אחרי כמעט 5 שנים , כשאני חושב על מחליפה פוטנציאלית , אני מבין שאני במילכוד כי כמעט כל דבר אחר יהיה פשרה בתחום מסויים . 

• אהבתי 1

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...