Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנוע אמור להכבות בזמן עצירה כשאני לוחץ על דוושת הברקס אבל בימים האחרונים הוא אכן נכבה אבל נדלק מעצמו ולפעמים מספר פעמים נכבה ונדלק וכל זאת בזמן שאני עוצר ברמזור אדום מבלי לשנות דבר. 

2) האם התקלה נפוצה?

2) מה יכולה להביות הבעיה ואיך לפתור?

פורסם
בתאריך 6.12.2023 בשעה 21:33, vladclar כתב:

בן כמה המצבר?

כתוב עליו 2022

בתאריך 7.12.2023 בשעה 05:30, kompy כתב:

האם בקרת מיזוג האויר פעלה בעת עצירה זו?

אני לא מפעיל מזגן בעונה הזאת של השנה

בתאריך 7.12.2023 בשעה 05:30, kompy כתב:

האם הסטת את גלגל ההגה תוך כדי לחיצה על דוושת הבלם?

לא נגעתי בהגה. זה קורה כשאני עוצר ברמזור.

לא יודע אם זה קשור אבל שמתי לב שבנהיגה הראשונה בבוקר, בדקות הראשונות כשאני עוצר ברמזור הרכב לא נכבה גם כשאני עוצר לגמרי ברמזור (ברמזור שלאחר מכן הרכב כן נעצר). זה קשור או שגם זאת תקלה נפרדת?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון: היום הייתי במוסך ודיברתי עם הבעלים (זה מוסך בינוני ומסודר שנמצא באזור של כל מיני עסקים) והוא אמר שאין פה בעיה וככה זה אמור להיות. הוא לא בדק בכלל ולא עשה שום פעולה וכל השיחה נמשכה 10 שניות. נשמע לכם הגיוני או ללכת לעוד מוסך? הרי גם אם זה תקין זה לא היה ככה בחודשים האחרונים 

בתאריך 6.12.2023 בשעה 21:33, vladclar כתב:

בן כמה המצבר?

בדקתי ובעוד חודש ימלאו 4 שנים וחוץ מזה בקיץ האורות נשכחו דולקים והוא נגמר אז עבר הטענה מלאה (לא יודע אם זה דווקא נחשב יתרון, כי הוא עבר הטענה מלאה וודאית עם מטען חיצוני)

פורסם

אני אישית.לא סובל את המערכת הזאת ומכבה אותה בכל נסיעה, בכל רכב שאני נוהג.

מצבר פריקה עמוקה כמעט בן 4, ברכב שכן משתמשים במערכת S&S זה יותר ממכובד.

כאשר המצבר יוחלף, יהיה שיפור.

מערכת S&S מזהה ירידה בטעינת המצבר ומניעה את הרכב. זה סימן ראשון שהמצבר מזדקן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוקיי אני רגוע. אני אחליף מצבר כי באמת הגיע הזמן לפחות ליישור קו (הרכב אצלי חצי שנה).

אגב רק עכשיו שמתי לב לפער בין התאריכים של המצבר שרשמתי פה. באמת רשום עליו 2022 אבל מצאתי בניירת קבלה של מצבר מתחילת 2021 (אוטוטו 4 שנים) ואולי החליפו אותו אחרי שנה וחצי

פורסם

מתחילת 2021 זה עוד מעט 3 שנים. ואם מוטבע על המצבר 2022, אז ההוא מתחילת 2021 הוחלף ב-2022 (או 2023).

מההיכרות שלי עם מערכת S&S של רנו, היא לא מכבה כלל את המנוע כשמזהה שהמצבר לא טעון מספיק. וזה גם נשמע לי הגיוני - לכבות את הרכב כשהמצבר חלש זו דרך מעולה להיתקע, קשה לי להאמין שמהנדסי הונדה לא חשבו על זה. אלא אם המצבר פשוט חלש מכדי להחזיק את כל מערכות החשמל והרכב מבין את זה רק לאחר דימום המנוע - אבל גם זה תמוה בעיניי, אם המצבר מספיק חזק כדי להניע את הרכב, לא אמורה להיות לו בעיה לספק חשמל לפנסים ומחשבי הרכב.

ואם מצברים ברכב מוחלפים כל שנה, אז אולי יש פה איזו בעיה של זליגת חשמל כשהרכב עומד (יש איזו מערכת איתור לאוטו?), או טעינה חלשה (או שהאוטו סתם לא נוסע מספיק).

פורסם

במהלך כל השרשור המצבר לא סגור על עצמו, האם הוא בן שנה, שנתיים, שלוש או כמעט 4. ...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

איזה שנת רכב זה? גם לי יש ג'אז היברידית, למנוע יש יש חיים משלו.

גם בספר כתוב, שהמנוע יכול להיכנס לפעולה כאשר בחוץ קר מדי.

חוץ מזה, יש התראות על המסך, בנושא זה.

פורסם
בתאריך 19.12.2023 בשעה 07:31, vladclar כתב:

במהלך כל השרשור המצבר לא סגור על עצמו, האם הוא בן שנה, שנתיים, שלוש או כמעט 4. ...

התבלבלתי קורה 😖

יש לי קבלה מ 2021 אבל על המצבר כתוב 2022. זה מה שאני יודע (וכן, יכול להיות שמדובר בשני מצברים שונים. בכל מקרה הוא התרוקן והוטען מחדש)

בתאריך 19.12.2023 בשעה 18:09, _slayer_ כתב:

איזה שנת רכב זה? גם לי יש ג'אז היברידית, למנוע יש יש חיים משלו.

גם בספר כתוב, שהמנוע יכול להיכנס לפעולה כאשר בחוץ קר מדי.

2014. יש ספר רכב בעברית? אם אין אז גם אנגלית יעזור. חיי המנוע לפי קילומטראז? 

בתאריך 19.12.2023 בשעה 18:09, _slayer_ כתב:

חוץ מזה, יש התראות על המסך, בנושא זה.

אפשר צילום של זה?

פורסם
לפני 20 שעות, anonport כתב:

2014. יש ספר רכב בעברית?

אין לי לדגם זה, אבל בMK3 שלי (לא היברידי) הייה התרעה במחשב הדרך (מצבר לא מספיק מוטען, או מנוע לא מספיק חם)

ובסופו של דבר, החליפו לי את המצבר.

תבדוק אם זה קורה רק בבוקר, ובמשך היום הכל בסדר - אז אין מה לעשות, זה החורף.

• תוכן חדש...