Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר גיליתי שדפקו לרכב של הוריי את הכנף השמאלית בזמן שהרכב עמד בחנייה ברחוב בשכונה, כמובן שלא השאירו שום פתק/טלפון והתיקון יהיה מכיסם הפרטי לא דרך הביטוח , הרכב חדש יחסית פחות משנה על הכביש והמכה/שקע שמעל בית הגלגל הוא למעשה אסטטי בלבד(כמובן שמפריע בעין) ואינו באמת מצריך תיקון מיידי כדי להשמיש את הרכב , עכשיו ״הדילמה״ האם לתקן עכשיו בכל זאת או להמתין קצת אחרי תקופת המלחמה והטילים שהמצב יהיה קצת יותר רגועה ובטוח? כמובן שהכל זה עניין של מזל היכן ומתי יפול הטיל אבל בכל זאת אשמח לשמוע את דעתכם, מה אתם הייתם עושים במקרה כזה. תודה מראש ושנדע ימים טובים ושקטים יותר, אמן

פורסם

תעלה תמונה של הנזק יש מצב לתקן ב pdr

הייתי מתקן עכשיו... בעלי העסקים יחסית פנויים וזה יתרון משמעותי 

• רעיון טוב! 3
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

האם הצבע ניזוק? מה הסכנה לחלודה?

אם הצבע שלם קחו את הזמן והכניסו את הרכב לתיקון כאשר (יחסית) נוח לכם להיות בלעדיו כמה ימים. אם הצבע נפגם יש חשש להתפתחות חלודה, במקרה זה אל תדחו יותר מידי 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני רואה סיבה לדחייה אם יש שילוב של נזק קטן ללא איום החמרה (חלודה) וחיוניות הימצאות הרכב לשימוש מיידי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, סולל הדרך כתב:

תעלה תמונה של הנזק יש מצב לתקן ב pdr

הייתי מתקן עכשיו... בעלי העסקים יחסית פנויים וזה יתרון משמעותי 

מה העלות לתיקון כזה אצל פחח להערכתכם?אגב, הרכב בצבע לבן פנינה

433474e7-50c9-4780-aa12-95869cf5ce4c.jpeg

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
פורסם

נראה גם שהפגוש יושב לא במקום,

הקליפסים כנראה נשברו/נשלפו, צריך לבדוק שלא נשברו טאבים שתופסים אותם, אחרת צריך לתקן גם את הפגוש (לא רק צבע)

כבר חתמתי...

פורסם

הייתי קודם כל מנסה לנקות את השפשוף עם פוליש.

אם רוב השפשוף יעלם, עדיף pdr

את הפגוש כנראה שאין מנוס מתיקון נקודתי והחזרתו למקום

ניחוש שלי סביב 2000 שח

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הייתי מסדר עכשיו, אלא אם אתם גרים במקום שיש נפילות ולא יכולים להישאר בלי רכב במקרה הצורך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

במקרה של תיקון רגיל אצל פחח תהיה צביעה כללית של כל הכנף?למיטב הבנתי גם צבע לבן פנינה הוא יותר יקר לתיקון ויותר קשה להתאמה , זה נכון?

בעיקרון תיקון pDR אמור להיות יותר זול מתיקון ״רגיל״?

פורסם (נערך)

קיבלתי הצעת מחיר לתיקון פחחות ״רגיל״ 1800₪ פלוס מע״מ או תיקון בשיטת PDR רק לכנף הפגועה(בלי צביעת הטמבון) 2500₪.

פורסם (נערך)

מפתיע, אבל PDR לא יותר זול מפחחות, כי יש יותר שעות עבודה
לדעתי עדיין מוגזם, על תיקון דלת שנגיד שלקחה 4-6 שחות לקחו 5000 ש"ח... לא זול, הם גם יודעים שאין להם כמעט תחרות.

במקרה שלך הייתי הולך על PDR 
מה לגבי הפגוש? אפשר להחזיר אותו למקומו?

פגושים אני לא ממהר לצבוע ואם כן, תיקונים נקודתים (אפשר גם DIY) שיוצאים לא רע
שניה אחרי שתתקן את השפשוף בפגוש, תחתוף אחד חדש, ככה מרפי עובד!

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
פורסם

עשיתי זום לתמונת הכנף. יש שם פס שחור, שלא ברור מהתמונה אם זה פגיעה בצבע, או "ירושה" מעל הצבע, מהרכב הפוגע.

אם אין פגיעה בצבע, מצטרף להמלצה על תיקון בשיטת PDR.

מהיכן אתה בארץ? אשמח לתת לך המלצה על מקום שמתקן בשיטה זו, והתרשמתי לטובה. בשלב ראשון תנסה לקבל הצעת מחיר. הם גם עושים תיקוני פחחות סטנדרטית (לפגוש למשל)

מוסך "פרימייר" ברמת השרון.

פורסם

קיבלתי כרגע עוד הצעת מחיר מבחור PDR בסדנא בנתניה שלטענתו ניתן בהחלט לתקן את הכנף בעלות 3000₪ אבל לדבריו זה בכלל לא משתלם כלכלית מכיוון שעלות כנף לרכב הנ״ל חדשה/משומשת מפירוק עולה פחות מ 1000₪ .

לפני 49 דקות, pasat04 כתב:

עשיתי זום לתמונת הכנף. יש שם פס שחור, שלא ברור מהתמונה אם זה פגיעה בצבע, או "ירושה" מעל הצבע, מהרכב הפוגע

לדעתי דווקא הרכב הפוגע היה בצבע בהיר/לבן כלשהוא מאחר ורואים שאריות של צבע לבן גם על תחתית הצמיג.

פורסם (נערך)

אני אעדיף לשלם יותר על תיקון PDR ולא להחליף כנף, שנצבעת מחדש.

גם מהשיקול שצביעה מחדש לא תהיה זהה לצביעת המקור (שלא נפגעה). במכירה, כנף מוחלפת/צבועה מעלה שאלות (נכון, ניתן להוכיח בצילום, ובכל זאת). אם משתמשים בכנף חלופית, היא לרוב גם לא "תשב" כמו מקורית.

וברכב חדש, גם מדובר על ירידת ערך בהחלפת כנף.

עריכה אחרונה על ידי pasat04
  • רעיון טוב! 2

• תוכן חדש...