Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבדוק הצעת מחיר באלומה רעננה (פרטים בגוגל)

גם להם מחלקת פחחות משלימה ואני שותף לדעתו של ידידי פסאט שככל הניתן לא להחליף אלא לתקן

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 4 שעות, pasat04 כתב:

אני אעדיף לשלם יותר על תיקון PDR ולא להחליף כנף, שנצבעת מחדש.

גם מהשיקול שצביעה מחדש לא תהיה זהה לצביעת המקור (שלא נפגעה). במכירה, כנף מוחלפת/צבועה מעלה שאלות (נכון, ניתן להוכיח בצילום, ובכל זאת). אם משתמשים בכנף חלופית, היא לרוב גם לא "תשב" כמו מקורית.

וברכב חדש, גם מדובר על ירידת ערך בהחלפת כנף.

אם הפגוש גם ככה ידרוש תיקון+צביעה עניין הPDR הוא חסר משמעות.
מה זה משנה אם צבעו כנף+פגוש או רק פגוש? זה גם ככה יעלה בבדיקה עתידית, שפותח השרשור ישמור על התמונות וזהו.
הייתי בודק מה נדרש לעשות כדי לסדר את הפגוש. אם מדובר בהחלפה/צביעה הייתי מבצע תיקון פחחות רגיל. אם איכשהו בדרך נס אפשר להציל את הפגוש בלי צביעה שווה לשקול PDR.
זו דעתי בלבד.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

פגוש לא גורר ירידת ערך

כנף כן

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, pasat04 כתב:

אני מניח שכוונתו של סולל הדרך במילה "לתקן", שמדובר ב-PDR, ולא בתיקון פחחות סטנדרטי.

קיבלתי כרגע  תשובה נוספת מעוד בעל מיקצוע בתחום ה PDR ע״ס תמונות ששלחתי לו בווטסאפ ולדבריו הוא לא יכול לעזור לי במקרה כזה .

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
  • תוכן חדש...