Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אלופים בלהרכיב את הצמיג הפוך. ושאתה אומר לו. אהה זה לא משנה זה אותו דבר.
ובמקום 30PSI  הוא שם לך 40PSI.

עריכה אחרונה על ידי NTZSV
  • אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, NTZSV כתב:

אלופים בלהרכיב את הצמיג הפוך. ושאתה אומר לו. אהה זה לא משנה זה אותו דבר.

בדיוק שבוע שעבר היה לי קטע משעשע

יש לי אוטו שקניתי לפני חודש, המוכר שם זוג צמיגים סיניים עלומי שם לפני כחצי שנה, והרגשתי ממש איבוד אחיזה כל פעם שיצאתי מכיכר במהירות 30 קמ"ש ומעלה, רציתי לבדוק מה התאריך ייצור שלהם אבל ראיתי שהם הורכבו הפוך וא"א לראות, ולקינוח גם גיליתי ששמו קוד עומס לא נכון (אני צריך 95 והצמיגים היו 91, לא עובר טסט) החלטתי להחליף לזוג איכותי יותר לפני הגשמים, נכנסתי לפנצרייה וסגרתי על זוג של הנקוק, ובנתיים סיפרתי לו על המחדל ששמו קוד לא נכון + הרכבה הפוכה, הוא ממש הזדעזע מחוסר המקצועיות והצהיר שאצלו זה בחיים לא היה קורה.

כשאני מגיע לשלם אני מקריא למזכירה מספר רכב, והיא שואלת אותי - 'מיכאל'? אני עונה לה שזה המוכר, ושואל אותה מה הוא קנה כאן, היא בודקת ומקריאה לי את הרכישה של הצמיגים שעכשיו הורדו מהאוטו..

• מצחיק 4
  • תוכן חדש...