Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו מכיר אם קיים איזה שהוא התקן שניתן להרכיב על עדשת המצלמה בטלפון סלולרי כדי לאפשר צילום מקרוב יותר מאשר מאפשרת העדשה הרגילה?

פורסם (נערך)

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $6.25 42%OFF | APEXEL New HD 37MM 0.45x Super Wide Angle Lens with 12.5x Super Macro Lens for iPhone Samsung Smartphones Camera Phone lens Kit

https://a.aliexpress.com/_opjCnaT

למען הסר הספק: לא קניתי, לא השתמשתי, לא מכיר, ובטח לא אחראי אם הטלפון יעלה בסערה השמימה עם הדבר הזה מותקן. 

עריכה אחרונה על ידי o_prime
פורסם

אין סיבה שהטלפון יעלה בסערה השמימה, אבל עדשה שעולה 25 ש"ח - הציפיות בהתאם. רק מקווה שלא תשרוט את העדה המקורית.

אגב, חפש עדשה שמתאימה לטלפון שלך, כי היא צריכה לעבוד בשת"פ עם העדשה הקיימת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 20 דקות, o_prime כתב:

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $6.25 42%OFF | APEXEL New HD 37MM 0.45x Super Wide Angle Lens with 12.5x Super Macro Lens for iPhone Samsung Smartphones Camera Phone lens Kit

https://a.aliexpress.com/_opjCnaT

למען הסר הספק: לא קניתי, לא השתמשתי, לא מכיר, ובטח לא אחראי אם הטלפון יעלה בסערה השמימה עם הדבר הזה מותקן. 

קניתי לפני כמה שנים משהו דומה, זה בהחלט עושה את העבודה באופן מפתיע.

אז ברור שזו לא עדשה של zeiss אבל בשביל לצלם משהו במקרו בהגדלה זה עושה את העבודה.

פורסם

אני קיבלתי משהו דומה לפני איזה 10 שנים, קליפס כזה עם 3 עדשות(Macro, Wide, Fisheye) שאפשר גם להבריג את הWide או את הFisheye על העדשת מקרו ולקבל תוצאות מעניינות

עכשיו שיש לטלפון עצמו גם כל מיני סוגי מצלמות ועדשות זה הכפיל את האפשריות

באמת עובד הרבה יותר טוב משציפיתי עם כל טלפון ששמתי את זה עליו.

פורסם (נערך)

"עדשות מקרבות" שמתלבשות מבחוץ זה פטנט מאוד ותיק, עם ירידה ודאית באיכות התמונה עקב מגבלות אופטיקה שאני נמנע ברשותך להיכנס לחפירות.

מה שכן, זה עובד לא רע וזה הפיתרון הכי זול שיש, תזמין כמה מדוד עלי על תקן צעצוע ותיהנה.

עריכה: אני מעיין ב"צילומי ההדגמה" שבקישור ומתפלץ מצחוק. צילומי מאקרו שבוצעו עם ציוד יקר להחריד עם עיבוד תמונה אינטנסיבי...

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...