Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למישהו יש נסיון עם מסור חרב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולם טובים/זהים כוח ההצמדה מספיק טוב לעצם/ענף קרש . כח ההצמדה בין 80 ל 90 קילוגרם, די והותר לשימוש ביתי.

אם צריך להצמיד לוח, מתשמשים ב 2, 3  כאלה לרוחב הלוח. 

אין הבדל בין קליבות ממותגות או כמו זו שבתמונה. זה מוצר גנרי למדי. ועבור השימוש הסופרדי שלך, בהחלט מספק.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אין קשר בין גיגסו ומסור חרב או מולטיטול, לכל אחד ייעוד שונה לחלוטין

מסור חרב יש ליד אחת או ל 2 ידיים, תלוי מה אופן העבודה.

במסור החרב שזה הכלי חיצוך הכי שימושי אצל, לגמרי ניתק אותי משימוש בדיסק.

עם הלהב הנכון הוא פשוט חותך הכל ובלי כל הפירוטכניקה שדיסק מייצר, מדבר גם על ברז גלמי בכל קוטר/עובי עם הלהב האדומה של פראוד.

ייתר על כן הוא מנסר חומרים שלא ניתן לנסר בצורה בלי שתשאפו שאריות אבק וחומר רעיל או ממש תלחמו להגיע לזויות חיתוך עם כלי אחר כגון ניסור פרופילי אלומניום/פאנל מבודד/קירות גבס כולל הפרופיל עצמו (איזה כלי אחר בכלל יכול לעשוצ את זה??)

כמובן שחיתוך ענפים וקורות עץ זה בדיחה בשבילו, ואם מישהו טען שעם מסור עץ יעודי זה קל אז עם מסור חרב זה קל שבעתיים (ביד אחת כן…)

מצאתי לנכון שלהבי הבוש הרב תכליתיים הם לכל החומרים והם גם דקים וגמישים מלהבים ייעודיים לחומר יחיד והם משמשים אותי רוב הזמן כולל עץ ופח ורק לברזל מלא אני מחליף ללהב אחרת ולכן הצטיידתי בכמות (ניסור ברזל מן הסתם שוחק יותר את המסוריות)

מולטיטול זה עולם אחר, מיועד בעיקר לניסור במקומות שלט תצליחו להכנס עם כלי אחר, יש שם להב שמנסרת ברגים בכל עובי וחוזק גם אם צריך לחתוך אותם בקו 0עם פני השטח, להב לחריצת בטון עם גימור חלק מה שאי אםשר לעשות עם פטישון חציבה או להכנס עם דיסק ועם הלהב אין ענני אבק

17E0B4CF-8BA6-4261-90BA-FDEB4B796864.jpeg

• אהבתי 5

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
בתאריך 6.10.2023 בשעה 10:34, gsi16v כתב:

אין קשר בין גיגסו ומסור חרב או מולטיטול, לכל אחד ייעוד שונה לחלוטין

אם היו מבקשים ממך המלצה לשעון חכם, היית נותן הסבר ומפרט של מלחמים?... 

פות"ש לא משתמשת מנוסה בכלים למיטב ידיעתי. מה שנראה למשתמשים כמונו בתור הכלי הנכון והקל לשימוש, עבורה נראה מטריד מאד. 

למקרים כאלו צריך לחשוב קצת מחוץ לקופסא, ולכן ההמלצה שלי על מולטיטול- בתור הכלי הכי "פרווה" לביצוע המטלות הצפויות. לא מפחיד מדיי, לא בעייתי לשימוש במיוחד, לא מצריך מיומנות נרכשת, שורה של יתרונות לסיטואציה - שלמשתמשים "כבדים" בכלים נראים יותר כמו חסרונות או אי התאמה מוחלטת. ההמלצה שלי מותאמת לסיטואציה. 

מפה השמיים הם הגבול, אבל אני לא חושב שפות"ש תפתח תחביב חדש בעקבות השימוש בכלי פעם בשנה.

ובכל מקרה, תודה על ההסבר!

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...