Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם זה נורת אזהרה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

התקשרתי להתעניין ברצינות לגבי הונדה סיוויק 1.8 ליטר 2017, עם 100K ק"מ שעולה 55K שח, לא רחוק משלומי . (צפון טיפה, מספיק צפון כדי שלא אוכל לקחת למוסכניק המקומי שלי שאני מאמין בו לבדיקה, אלא למישהו מהסביבה שם)

אני מוודא בטלפון שמדובר ביד 2 פרטי, שגם הקודם היה פרטי, כששאלתי את האישה היא אמרה לי שתעביר לי את הטלפון לבעלה כי הוא יודע יותר (היא נוהגת באוטו),

בעלה אמר לי שקנה את הרכב מאלבר כי מכיר שם מישהו שסומך עליו -שאלתי אותו אבל חשבתי שאם יד 2 פרטי זה אומר שקנית ממישהו פרטי, אז הוא הסביר לי שהיד הקודמת הייתה פרטית אבל הבן אדם הגיע לאלבר נתן את האוטו הוסיף כסף וקנה אוטו אחר, שאלתי אותו אם זה לא ליסינג 0 ק"מ ? הוא אמר לי לא שזה לא קשור, שאלתי אותו אם הוא בטוח שהאוטו לא ליסינג או השכרה כי אני לא אקנה ומגיע מרחוק הוא התקשר לחבר שלו(אני לא יודע אם זה חבר שלו או מישהו שדרכו קנה או משהו כזה) אמר לי תשמע, ושאל את חבר שלו אם קנה מאלבר וחבר שלו אמר לו "לא זה מאוויס" ואז הוא ניתק לי את השיחה, אז זה היה לי מוזר, אמרתי אוקיי אולי התנתקה השיחה , לקח 7 דק' והוא לא חזר אליי אז אני התקשרתי אליו, ועדיין הייתה ממתינה , ואז כשהתקשרתי שוב הוא ענה והסביר לי שהאדם הקודם היה אוויס, ושהאוטו לא היה בהשכרה/ליסינג/ליסינג 0 קמ, ושהוא קנה מאדם שהוא מאמין בו . אני התלהבתי והרצון שלי ללכת לקנות ככל הנראה (לאחר הבדיקה) את האוטו ברביעי. 

אני אמנם קצת כבש בדקות הראשונות לפחות, אבל חשבתי לשאול פה את המומחים , מה אתם חושבים על הקונסטלציה של השיחה ? 

עריכה אחרונה על ידי טד
פורסם

קצת מוזר, תיתכן סיטואציה שהוא לקח את הרכב ישירות ממישהו שהגיע לעשות טרייד ואז הרכב עבר לאוויס על תו סחר בלי לקבל יד ואחר כך עבר אליו כך שזה נחשב שהוא קנה מיד פרטית. החלק המוזר הוא שהוא אפילו לא זכר איזו סוכנות זו הייתה אבל יש אנשים שלא תמיד זוכרים. אתה יכול פשוט לוודא על ידי שהוא ישלח לך את הרישיון ותסתכל תחת "רישום מקורי" אם רשום השכרה/חכירה או שזה ריק וככה תדע 

• רעיון טוב! 3
פורסם
לפני 1 דקה, nissan1211 כתב:

קצת מוזר, תיתכן סיטואציה שהוא לקח את הרכב ישירות ממישהו שהגיע לעשות טרייד ואז הרכב עבר לאוויס על תו סחר בלי לקבל יד ואחר כך עבר אליו כך שזה נחשב שהוא קנה מיד פרטית. החלק המוזר הוא שהוא אפילו לא זכר איזו סוכנות זו הייתה אבל יש אנשים שלא תמיד זוכרים. אתה יכול פשוט לוודא על ידי שהוא ישלח לך את הרישיון ותסתכל תחת "רישום מקורי" אם רשום השכרה/חכירה או שזה ריק וככה תדע 

אולי אני אעשה את זה ואקנה , היה לו חשוב שבשלישי הוא יילך לעשות טיפול 10K וטסט לרכב לפני שמעביר לי בעלות, ושיילך לשלם את ה9K שנשאר לו כי האוטו תחת שעבוד, לאחר שיוציא משעבוד אוכל לקנות ממנו . 

אני רק מקווה שהאוטו הזה לא היה אוטו שכירות בזמן ששהה באוויס. כי בתכלס אוויס זה סוכנות שכירויות. ואוטו כזה שכירויות יש גם ב33K. אני לא חייב להוציא 55K.

פורסם
לפני 39 דקות, טד כתב:

אולי אני אעשה את זה ואקנה , היה לו חשוב שבשלישי הוא יילך לעשות טיפול 10K וטסט לרכב לפני שמעביר לי בעלות, ושיילך לשלם את ה9K שנשאר לו כי האוטו תחת שעבוד, לאחר שיוציא משעבוד אוכל לקנות ממנו . 

אני רק מקווה שהאוטו הזה לא היה אוטו שכירות בזמן ששהה באוויס. כי בתכלס אוויס זה סוכנות שכירויות. ואוטו כזה שכירויות יש גם ב33K. אני לא חייב להוציא 55K.

כן תוודא בכל מקרה את הסיפור הזה ברישיון שלו. גם את הדיווח קמ מהטסט שעבר רשום שם. תעלה את הבדיקה ונעזור לך לקרוא אותה 

• רעיון טוב! 1
פורסם

תמונה של הרישיון רכב סוגרת את כל הדילמות.

• רעיון טוב! 1

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בקש את מספר הרישוי ובדוק כאן

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הייתי מתחיל גם מלהסתכל על רישיון הרכב, ולראות שמספר הידיים הקודמות והבעלויות תואמים לסיפור של הבעלים.

אם אתה רוצה לדעת את ההיסטוריה המלאה של הרכב, יש טופס מידע אודות רכב שהבעלים יכול להוציא מהאזור האישי הממשלתי. הוא מכיל את כל ההעברות שהרכב עבר, כולל ידי סוחר, שלא נספרות ברישיון.

פורסם
לפני 9 דקות, sperial כתב:

בקש את מספר הרישוי ובדוק כאן

תודה רבה אח יקר (!) 

חייב לך! כמעט נסעתי לשלומי לראות רכב משכירות שמנסים למכור לי כפרטי.

רשום באתר:

• מספר רישוי15465**
    תאריך בעלות201707
    סוג בעלותהחכר
  • מספר רישוי15465**
    תאריך בעלות202102
    סוג בעלותסוחר
  • מספר רישוי15465**
    תאריך בעלות202102
    סוג בעלותפרטי

זה אומר שחסכת לי נסיעה לסוף העולם בשביל לפגוש נוכל, לבדוק רכב, להתעכב, ולגלות שהרכב היה בשכירות,.  
    באיזה נאום משלהב הוא ניסה למכור לי : "אל תדאג בחיים לא הייתי קונה רכב משכירות אני איש משפחה , הרכב היה אך ורק ידיים פרטיות, אין סיכוי בעולם שזה היה שכירות , ווידאתי את זה , אתה יכול לבדוק גם".
פורסם

החכר זה ליסינג. בהחלט לא פרטי. והתנהגות המוכר שאתה מתאר לא מוסיפה אמינות.

שחהיה בהצלחה ברכב הבא.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 21 דקות, sperial כתב:

החכר זה ליסינג. בהחלט לא פרטי. והתנהגות המוכר שאתה מתאר לא מוסיפה אמינות.

שחהיה בהצלחה ברכב הבא.

תודה רבה-הלוואי שתהיה עסקה כנה- נראה לי שאצטרך לצום ולהתפלל. 👺

שנה טובה ובריאות לכולם.  😁😍

פורסם

שלח לו את זה בשביל הקטע מעניין מה תהיה התגובה.

• רעיון טוב! 1

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לפני 8 דקות, GABIUBOGI כתב:

שלח לו את זה בשביל הקטע מעניין מה תהיה התגובה.

סמוך עליי..   הוא הולך לחפש אותי באמצע הדרך באיזה יער, אעדכן מה הייתה התגובה שלו . בינתיים בשלישי הוא יעשה טסט וטיפול תקופתי גדול .

פורסם

עוד יצאת בזול, פעם לקחתי יום חופש ונסעתי באוטובוס שעה וחצי לכל כיוון כדי לגלות שהרכב שרציתי היה 07 בעלים קודמים כשבשיחה בנינו נאמר שהרכב 02.

גיליתי את זה במכון הבדיקה, התפוצצתי עליו שם והוא זרק אותי לחפש שם טרמפים 😂

פורסם
לפני 11 שעות, GABIUBOGI כתב:

עוד יצאת בזול, פעם לקחתי יום חופש ונסעתי באוטובוס שעה וחצי לכל כיוון כדי לגלות שהרכב שרציתי היה 07 בעלים קודמים כשבשיחה בנינו נאמר שהרכב 02.

גיליתי את זה במכון הבדיקה, התפוצצתי עליו שם והוא זרק אותי לחפש שם טרמפים 😂

07 בעלים קודמים?  זה לא רכב זה תפו"א לוהט .  אני אבדוק כל סוג של בדיקה לפני שאזיז את התחת שלי מהספה. 

פורסם (נערך)

ובאתר Check Car אני רואה את הפרט המעניין הזה:

תוקף הרישוי03/07/2023  

דיברתי איתו לא מזמן והוא אמר לי שהוא עושה טסט לרכב לפני שמעביר לי, כי לדבריו הוא "אוהב לתת את הרכב בצורה מכובדת לאדם שהוא מוכר לו את הרכב" זה אומר שמשום מה הרכב לא נסע חודשיים וחצי, או נסע בלי רשיון.  מי יודע מה הסיבה, אולי היה לו הוצאה גדולה בטיפול הגדול ויתפור לי פתרון קסמים בזול רגע לפני שימכור.

אפשר למצוא פנינים מבלי לצאת מהבית.

אקסטרה - יש ארץ ייצור בCheck Car.  הרכב שלו רכב יפני מבריטניה. כל דבר שקשור לאוטו שלו דפוק.

עריכה אחרונה על ידי טד
  • תוכן חדש...