Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אשמח שתעזרו לי בהבנה ומידע . בעיקרון אני מחפש רכב עד 100,000 , ידני 4דלתות  יחסית "ספורטיבי " , עם ביצעים יפים , הסתכלתי על golf gti ידני ועל polo gti ידני ( שנתון 2017 כזה ) ואשמח לדעת את ההבדלים בינייהם , אמינות , וחוות דעת עליהם 

ובנוסף אשמח לדעת על רכבים נוספים באותו סדר גודל ( של מחיר , ביצוע , גודל וכו) ידניים 

פורסם

4 דלתות זה סדאן, ברכבים האלה יש או 3 דלתות (2 קדמיות ובגאז) או 5 דלתות. בכל מקרה, בשנים האלה הפולו מגיעה עם מנוע 1.8 משודך לתיבה ידנית או dsg רובוטית  לבחירה, הפולו קטנה יותר מהגולף, היא בקטגוריית סופר מיני בזמן שהגולף נחשבת משפחתית גדולה ורחבה יותר. הגולף מ2017 מגיעה עם מנוע 2.0 בשילוב לגיר dsg6 רטוב ואמין יותר, לפני 2017 היא שווקה עם אותו מנוע גם בגיר ידני. 

האמינות של שתי המנועים עם גיר ידני היא טובה יחסית, ה2.0 יותר אמין וטוב לדעתי, ה1.8 גם טוב אבל הגיר האוטומט שלו לא ממש אמין ועדיף לקחת אותו רק בידני. 

מבחינת החוזק והתנהגות הכביש, שתיהן מעולות, הגולף מאוד חזקה ומשלבת גם אחיזת כביש טובה וגם פרקטיות של מכונית משפחתית, מרחב ואבזור עשיר, הפולו יותר קטנה וגם היא מציעה התנהגות כביש והמון כוח אבל עם פחות אבזור ומרחב פנים. 

יש לפולו כמה מתחרות ראויות : פיגו 208 Gti , איביזה קופרה שהיא אחות של הפולו, אלפא רומאו מיטו 1.4 (אוטומטית) 

לגולף יש :  , אלפא רומאו גולייטה , ורנו מגאן rs 

פורסם
לפני 4 דקות, nissan1211 כתב:

4 דלתות זה סדאן, ברכבים האלה יש או 3 דלתות (2 קדמיות ובגאז) או 5 דלתות. בכל מקרה, בשנים האלה הפולו מגיעה עם מנוע 1.8 משודך לתיבה ידנית או dsg רובוטית  לבחירה, הפולו קטנה יותר מהגולף, היא בקטגוריית סופר מיני בזמן שהגולף נחשבת משפחתית גדולה ורחבה יותר. הגולף מ2017 מגיעה עם מנוע 2.0 בשילוב לגיר dsg6 רטוב ואמין יותר, לפני 2017 היא שווקה עם אותו מנוע גם בגיר ידני. 

האמינות של שתי המנועים עם גיר ידני היא טובה יחסית, ה2.0 יותר אמין וטוב לדעתי, ה1.8 גם טוב אבל הגיר האוטומט שלו לא ממש אמין ועדיף לקחת אותו רק בידני. 

מבחינת החוזק והתנהגות הכביש, שתיהן מעולות, הגולף מאוד חזקה ומשלבת גם אחיזת כביש טובה וגם פרקטיות של מכונית משפחתית, מרחב ואבזור עשיר, הפולו יותר קטנה וגם היא מציעה התנהגות כביש והמון כוח אבל עם פחות אבזור ומרחב פנים. 

יש לפולו כמה מתחרות ראויות : פיגו 208 Gti , איביזה קופרה שהיא אחות של הפולו, אלפא רומאו מיטו 1.4 (אוטומטית) 

לגולף יש :  , אלפא רומאו גולייטה , ורנו מגאן rs 

דבר ראשון תודה רבה על העזרה !.

אז כן הכוונה הייתה 5 דלתות , ועלו לי עוד מס שאלות ,

לגבי גולייטה שמעתי שאמינות זה לא הצד החזק שלה , יש לזה ביסוס או שזה סתם השמצות 

ולגבי 308 gti ידנית , יכול לתת עליה חוות דעת כל שהיא 

פורסם
לפני כשעה, ethan9878 כתב:

דבר ראשון תודה רבה על העזרה !.

אז כן הכוונה הייתה 5 דלתות , ועלו לי עוד מס שאלות ,

לגבי גולייטה שמעתי שאמינות זה לא הצד החזק שלה , יש לזה ביסוס או שזה סתם השמצות 

ולגבי 308 gti ידנית , יכול לתת עליה חוות דעת כל שהיא 

לגבי הג'ולייטה, המנוע עצמו 1.4 עם 170 כס הוא בסך הכל די אמין, מה שכן אלה רכבים שרגישים מאוד להזנחה ולכן צריך לוודא גם שלא קרעו את הרכב שאתה בודק וגם שהוא טופל בקפדנות, בזמן תמיד ועם שמנים ופילטרים מתאימים ואיכותיים אחרת לא הייתי נוגע. אם תשקול אותה אז אני ממליץ רק על גיר ידני, הרובוטי רגיש ולא הכי אמין לטווח ארוך, הידני כן אמין. 

308 gti וגם 208 gti שתיהן מגיעות עם מנוע 1.6 טורבו ותיבה ידנית. המנוע וגם הגיר אמינים ואין בעיה מיוחדת איתם בשנתונים שאתה מחפש למיטב ידיעתי, נוסף על כך הם גם רכבים כיפיים ונוחים, וגם מאובזרים יפה. 

אם הבחירה הייתה בין שתיהם הייתי מחפש קודם את הפיג'ו ואחר כך את המתחרות

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...