Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יודע שיש לך יפנית, כשהמחלה של הדגם מתפרצת לאחר 18 שנה.

• מצחיק 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)

כשיש פוסט פריקה על רכבים יפניים, ואתה מחפש מה לכתוב ולא עולה לך כלום.

עריכה אחרונה על ידי לב טוב
  • מצחיק 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

אמיתי,

היתה לי פריוס 2008 עם 320 אלק"מ, אחלה שמן 3 ליטר לאלף ק"מ, ממיר קטליטי הוחלף לתחליפי, הבטריה צעקה כל היום, הלוח מחוונים לפעמים נדלק לפעמים לא, מצב חיצוני גרוע, שלט לא עובד, בקיצור זבל, 

מכרתי אותה לפני 3 שנים ב5 אלפש"ח לאיזה אחד שהגיע מיד 2,

היום אחרי 3 שנים אני רואה חבר עם האוטו הזה אני שואל אותו מה עבר עליך, הוא אומר שהוא שילם עליו 14 + שהאוטו עשה עוד 50 אלק"מ, 

הבחור לא בדק, פשוט קנה כי זה הכי זול בלוח,

הזיה שהאוטו ככל שהוא יותר דפוק המחיר שלו עולה,

אני שוקל לקנות כמה גרוטאות יפניות לשים בחנין תת קרקעי, להוציא אותם עוד שנתים לכתוב עליהם כמו יין מבציר 2000 ישב במרתף בתוך חביות עץ אלון, ולעשות אקזיט קטן.

• מצחיק 2
  • מבאס 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני 17 שעות, lanosforce כתב:

כן אבל זה בגלל שהרכב כל כך טוב שזה גורם לך לחשוב שגם ווישר סיני ב20 שקלים לא יתפורר מהשמש אחרי עונה אחת. והוא יתפורר - אבל ינשור - על המבול הראשון בעונה הבאה! זה למה אני תמיד, מחזיק זוג ספייר. 

אני מחליף את הווישרים בממוצע כל שנה, לפני החורף. הקיץ הישראלי לא עושה להם טוב. 

היו לי כבר וישרים שהחלטתי לחזק מעט עם אזיקון ליתר ביטחון- לא סמכתי מספיק על החיבור הדרעק שהגיע עם החדש. 

הווישר שנטש היה מחוזק עם אזיקון שכזה, שכנראה נקרע באיזה שהוא שלב ללא ידיעתי.

אבל בחיי שזה היה מצחיק לראות את זה קורה! :lol:

(רעשים של וישרים בליל חורף) (רעשים של וישרים בליל חורף) (רעשים של וישרים בליל חורף) פתאום, WEEEEEEEEEEEeeeeee!!! היה שלום עולם אכזר!

• מצחיק 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כשאחרי שהבנת שאתה מפסיק סופית עם האירופאיות,

אתה רואה אצל חברים עם אירופאיות תקלות שונות ומשונות, הלב שלך מלא רחמים,

אבל אתה מבין שעדיף לשתוק.

פורסם

כשאתה אומר אני אלך על יפאנית בשביל האישה שיהיה שקט ותוך שנתיים הולך גיר, ראש מנוע, מזגן ואלטרנטור.

• מצחיק 1
  • לא הבנתי... 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כשאתה פותח פוסט פריקה ומגלה שפתחת מעגל מספרי סיפורים. 

והקטע עם הווישר קרה לי באמצע כביש מהיר בדרך לעבודה ביציאה מהחלפת הרדיאטור במוסך - במבול. ואני רואה דרך ווישר ימין תחנת דלק ואני מבין שאני צריך להגיע אליה בלי למות. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, lanosforce כתב:

כשאתה פותח פוסט פריקה ומגלה שפתחת מעגל מספרי סיפורים. 

זהו
ההוא ששכנע אותך לסגור את הפוסט פריקה על רכבים צרפתיים (כי כנראה הוא לא הצליח למכור את הצרפתייה שלו) חשב שבפוסט פריקה על רכבים יפניים המצב יתאזן
נראה שלא הלך לו כ"כ🙄

עריכה אחרונה על ידי אבי ים
  • מצחיק 1
פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

תוך שנתיים הולך גיר, ראש מנוע, מזגן ואלטרנטור.

ליפנית?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, zaf כתב:

ליפנית?

כן. סופר לנסר בת 6 עם 120,000 קילומטר.

עריכה: אחרי ההרפתקאה היפאנית הזו חזרתי לרנו. כשהגיר הלך כבר התייאשתי והחלפתי למגאן דור ראשון.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כן, הסופר לנסר של הבן שלי החזירה  נשמת הגיר ב 75 אלף קילומטר  😐, ומיד אחר כך גם ראש מנוע. 

בדגם ההוא, היה פתרון בדמות הוספת רדיאטור קרור לגיר על מנת למנוע מוות מוקדם. הגירים האלו היו מתים מחום סביב 100 אלף קילומטר. אצלנו הוא נפטר  צעיר יותר.

ההונדה סיביק EX שלי שבקה ברמזור בדרך לארוחת חג 🙄 כשמכסה המפלג שלה (1999) ניסדק והציר נתקע. מסתבר שזו הייתה מחלה ידועה שוב סביב 100 אלף. ומכיוון שזה היה רכב חברה שלי, היא הייתה בת 3 כשזה קרה , באותם ימים נהגתי כ 35 אלף בשנה .

האוונסיס 2005 של חבר , סדקה ראש מנוע וסעפת יניקה , שהייתה כבר אז מחומר פלסטי כלשהו,  באזור ה 70 אלף. מסתבר שברגי הראש היו מהודקים מידי עוד משלב היצור. בזמנו לא ידעו להכריז על ריקול והעלות נפלה עלינו.

כמו שנאמר, אין מוסכים לרכבים יפניים ללא עבודה. 😉

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

מיצובישי עם CVT של ג'טקו - זה ידוע - אם אתה לא עושה לתיבה שירות כל 60 אלף - איפשהו בין 70-80 יש סיכוי שהגיר יעשה סאפוקו\חאריקירי

לפני 32 דקות, אבי ים כתב:

ההוא ששכנע אותך לסגור את הפוסט פריקה על רכבים צרפתיים

הוא לא שכנע אותי בפניה ישירה אם זה מה שאתה חושב - אני פשוט הרגשתי שאולי באמת זה כבר הגיע לפג תוקף ודי הגיע זמן לנעול. אבל מתברר שיש לשרשור הזה ביקוש. אז עכשיו שיש גם מרמורון-שרשורון על יפניות - יאללה שוט. 

• אהבתי 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

כשאתה אומר אני אלך על יפאנית בשביל האישה שיהיה שקט ותוך שנתיים הולך גיר, ראש מנוע, מזגן ואלטרנטור.

לפני 31 דקות, zaf כתב:

ליפנית?

מה חשבת? לאישתו?

• מצחיק 12

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...