Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משתעשע ברעיון לשרוף את החופש הגדול כולו בחו"ל, בהרכב של זוג+2 ילדים בני 3 ו-4 כך שגם הטיסה מוגבלת ל-3 שעות גג!

חייב להיות מקום זול יחסית למחיה ארוכה של כ-3 שבועות.

חשבתי על הונגריה, צ"כיה, בולגריה וכו.

אשמח לרעיונות, תובנות.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לא יכול לעזור לך עם המיקום אבל מה שאני יכול להגיד שמאוד עזר עם ילדים קטנים זה לשלם יותר עבור חברת תעופה עם מסך מולטימדיה לכל מושב. או שתקנה מראש טאבלט לכל ילד, לא יודע מה זול יותר בעצם...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הדרך להוזיל עלויות לתקופה כזו היא לישון בקמפינג או לוותר על מיקום מרכזי ורכב.

אם זה רלוונטי (למשל להיות שבועיים בבקתה ואז לעבור לאזור אחר) אפשר להתחיל לתכנן.

טיול "רגיל" יעלה לך יותר מהמחיה בישראל.

פורסם
לפני 7 שעות, dany כתב:

משתעשע ברעיון לשרוף את החופש הגדול כולו בחו"ל, בהרכב של זוג+2 ילדים בני 3 ו-4 כך שגם הטיסה מוגבלת ל-3 שעות גג!

חייב להיות מקום זול יחסית למחיה ארוכה של כ-3 שבועות.

חשבתי על הונגריה, צ"כיה, בולגריה וכו.

אשמח לרעיונות, תובנות.

תחשוב שוב.

זה הרבה זמן לילדים בגיל הזה בלי לפגוש חברים, אפילו אם הם משחקים אחד עם השני.

זה טווח גילאים קריטי לחיברות של ילדים ואני לא חושב שזה רעיון טוב לנתק אותם מחברת ילדים לחודשיים.

זה מעבר לכך שתצטרכו לבדר אותם בעצמכם כל יום, כל היום...

לפני 7 שעות, hans כתב:

לא יכול לעזור לך עם המיקום אבל מה שאני יכול להגיד שמאוד עזר עם ילדים קטנים זה לשלם יותר עבור חברת תעופה עם מסך מולטימדיה לכל מושב. או שתקנה מראש טאבלט לכל ילד, לא יודע מה זול יותר בעצם...

אפשר לקנות טאבלטים זולים. זה פתרון טוב לנסיעות ואפשר גם להריץ כל מיני משחקים לילדים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אלבניה.
חופים מהממים בדרום, עיר יפה ושונה ממה שרגילים בטיראנה, כפרים ציוריים בשאר המדינה, טבע ונופים.

אוכל מעולה (הכל מהשדה לצלחת. אין תיעוש) ואנשים מאוד מאוד נחמדים.

נכון ללפני 4 שנים מחירים זולים מחיה מאוד מאוד זולה.ארוחה טובה במסעדה יקרה עלתה כ 150 ש"ח ל 4 נפשות.

סביר להניח שהמחירים קצת עלו (אז היא היתה עדיין בחיתולים מבחינת תיירות) אבל עדיין זו מדינה זולה מאוד ומאוד מעניינת.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם אתה מתכנן משהו ארוך, אתה לא חייב להיתקע ביעד אחד.

צא מישראל בטיסה זולה לאן שהוא, סביר שמשם יהיה מבחר הרבה יותר גדול של טיסות זולות לעוד הרבה יעדים. 

לגבי המלצה ספצפית, אני יכול להציע מניסיון של אחרים (לא שלי) את סרביה. 

מדינה מתחת לראדאר הישראלי, מאוד ירוקה, עם הרבה מים. 

פחות אטרקציות מפוצצות סטייל הפארקים הגדולים (דיסני, גארדאלנד וכו'). 

מבלגרד הבירה אגב, יש טיסות להמון יעדים באירופה. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

מה זה "בזול"?

תיקחו רכב? או שזה חייב להיות במקום שיש בו תחב"צ יעיל?

מה אתם אוהבים? נופים? טיולים ברגל? בטן גב? פארקים אתגריים?

אני מניח שילדים קטנים כאלה לא יהנו במיוחד מנסיעות ארוכות בדרכים נופיות, ויותר יתאים להם לרבוץ באיזו בריכת ילדים, עם ארטיקים ושאר פינוקים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)

אולי תתכנן החלפת בתים עם מישהו מחו"ל שמגיע לישראל, יש קבוצות בפייסבוק להחלפות כאלה עם המלצות. אחרת שווה אולי לטוס עם עצירות, לטוס מישראל לאירופה או לדובאי, לעצור כמה ימים, להמשיך לארה"ב או למזרח. וככה גם בחזור

עריכה אחרונה על ידי Michazzz

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

מדובר סה"כ על תקופה של שבועיים-שלוש לא חודשיים.

אני לא גר במקום מספיק אטרקטיבי שמישהו מחו"ל ירצה לגור בו.

מדובר על 2 ילדים שלא יכולים ליסוע באוטו יותר מחצי שעה לפעמים,ולכן עדיף איזור עם מרחקי נסיעה קצרים,

כמובן שנשכיר רכב.

תודה רבה חברים,

נתתם לי הרבה רעיונות.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
לפני 7 שעות, dany כתב:

אני לא גר במקום מספיק אטרקטיבי שמישהו מחו"ל ירצה לגור בו.

זה כבר עניין של שיווק ומחיר. אל תשכח שאפילו בירוחם ובפתח תקווה יש מלון

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...