Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מראה שאני רוצה להבריג על המראה הקיימת אבל המראה הקיימת עבה מדי והתושבת לא יכולה לתפוס אותה (מראות אחרות היו דקות יותר ולכן שם זה התאפשר). מה האפשרויות שלי עכשיו? לקנות מראה חדשה (ואם כן-איך אדע שהיא כן מתאימה)? או שיש אפשרויות אחרות לגמרי

פורסם

למה אתה רוצה לעשות דבר כזה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם מדובר במראה  "פנורמית" אל תעשה זאת. האופטיקה מעוותת, המראה הגדולה מפריעה לסכי השמש כך שתסבול מסינוור, תאבד את אפקט מניעת הסינוור בלילה (אם קיים) ואתה לא יודע האם המראה עומדת בתקני הבטיחות במקרה תאונה.

המהנדסים המתכננים את הרכב מקפידים להתאים מראה אופטימלית, מה שנותר לך הוא ללמוד לכוון את המראות (כל השלוש) ולהשתמש בהן נכון

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 5

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 13 דקות, sperial כתב:

המהנדסים המתכננים את הרכב מקפידים להתאים מראה אופטימלית, מה שנותר לך הוא ללמוד לכוון את המראות (כל השלוש) ולהשתמש בהן נכון

אני שמעתי בדיוק ההיפך שהם בכוונה מתכננים מפרט בסיסי כדי שנצטרך לשדרג.

כרגע המראה המקורית לא מכסה את החלון האחורי. עם המשודרגת רואים אפילו את פנים הרכב ועוד מלא בצדדים. יותר נוח ולדעתי גם בטיחותי

פורסם

אתה מקבל מלא מידע שאתה לא צריך, למה אתה צריך לראות במראה את פנים הרכב?

זו אחת הבעיות עם המראות האלו.

תישאר עם המראות המקוריות, תכוון אותן כמו שצריך.

אם מכוונים את המראות כמו שצריך לא נתקלתי אף פעם בבעיה של שדה ראיה. לא יודע איפה שמעת את מה ששמעת.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

איזה אוטו יש לך?
מראה מרכזית מקורית מתוכננת להראות את כל החלון החלון ורק אותו. 
כנראה שאתה לא מכוון אותה נכון.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 11 דקות, anonport כתב:

כרגע המראה המקורית לא מכסה את החלון האחורי. עם המשודרגת רואים אפילו את פנים הרכב ועוד מלא בצדדים. יותר נוח ולדעתי גם בטיחותי

כנראה שאתה צריך ללמוד לכוון את המושב ואת המראות.

המראות הפנורמיות פופולריות למרטת שהן מסוכנות.

לפני הרבה מאוד שנים - הרבה לפני שנוסד הפורום - קניתי לעצמי מראה פנורמית, העפתי אותה מהר מאוד כיוון שהבנתי שהיא מעוותת את שדה הראיה ומפריעה לסכי השמש.

פורסם
לפני 10 דקות, anonport כתב:

ברמת גימור משודרגת יש מראה פנורמית??

לפני 10 דקות, anonport כתב:

אותי הפנורמית מאוד מבלבלת
קשה לאחוז פרופורציות של רכבים שסביבך
ומטעה מאוד כשנוסעים ברוורס
אני הורדתי מראה פנורמית שהייתה אצלי והתחושה הרבה יותר טובה ובטוחה 
גם אם נראה לך שזה נוח כשאתה חונה, תבדוק איך זה לנהוג עם מראה פנורמית

פורסם

ברמות אבזור גבוהות יותר אולי המראה מתכהה אוטומטית נגדר סינוור.

מראה המותקנת על המראה המקורית יכולה להתנתק ולפגוע בנוסעי הרכב בזמן תאונה ולפצוע אותם.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 43 דקות, anonport כתב:

לא בטיחותי בעליל. 
אם המראה הפנימית שלך לא מכסה את כל החלון האחורי היא לא מכוונת נכון.

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני כשעה, אבי ים כתב:

ברמת גימור משודרגת יש מראה פנורמית??

לא.

בחלק מהרכבים יש מראות מתכהות אוטומטית וכאלה.

לפני כשעה, sperial כתב:

לפני הרבה מאוד שנים - הרבה לפני שנוסד הפורום - קניתי לעצמי מראה פנורמית, העפתי אותה מהר מאוד כיוון שהבנתי שהיא מעוותת את שדה הראיה ומפריעה לסכי השמש.

וגם נשברת בקלות, אז פחות בטיחותית במקרה של תאונה.

היא גם גורמת למראה ליטות כלפי מטה בחלק מהמקרים, בגלל העומס של המשקל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...