Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 

אני מחפש להחליף את הרכב (אחרי קרוב לשש שנים עם סובארו) והתלבטות אחרי סקר והבנת הדרישות האישיות הוא בין סקודה קארוק ובין סוזוקי ויטארה. 

למען האמת כבר ההיתי די בטוח על הסוזוקי מאחר ואני מכיר את האמינות הטובה ועלות האחזקה הנמוכה שלה לעומת יצרניות אחרות אך מבחינת הנראות, החומרים והן הישיבה ברכב הסקודה הפתיעה אותי והייתה לטעמי יותר טובה.

בנוסף שמעתי דברים טובים על הסקודה שגרמו לי לחשוב שנית למרות הפחד מהדגמים הקודמים והבעיות שהיו לרכבי סקודה. 

לכן אני בהתלבטות ואשמח לדעת מנסיון אישי מה לדעתכם הרכב/חברה המומלץ. 

פורסם

כרכב הקארוק הרבה יותר טוב, העניין היחיד לרעתו הוא גיר רובוטי כפול מצמדים שסובל מבלאי גבוה יותר כשנוסעים בפקקים או בתנועה עירונית צפופה.

אפשר לצמצם את הסיכוי לתקלות על ידי נסיעת במצב ידני או במצב ספורט ובנוסף לא להתקדם כל שניה בפקקים, לא לזחול על חצי קלאץ' (זה מורגש פשוט כמו בידני) וכדומה.

אם אתה נוסע בעיקר מחוץ לעיר או בעיר שהתנועה בה זורמת תתעלם מכל מה שכתבתי כי זה לא רלוונטי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הייתי מסתכל גם על האטקה של סיאט, תאומה מכנית  לקארוק, מעט קשיחה יותר לנסיעה עם פיצוי בדמות התנהגות כביש הדוקה יותר ( העדרה, המינוס העיקרי של מרבית המשאיות הקטנות, לכן יתרון ענק לאטקה ), הבדלי איבזור שנדרשים לבירור ומחיר נגיש יותר.

• תוכן חדש...