Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני נוסע בעיר בהילוך "D". רוצה למנוע כמה שיותר מעברים בין הילוחים (שחיקת תיבה אוטומטיט). חבר שלי נוסע בעיר (FORD FOCUS) כל הזמן ב"OVERDRIVE"

יש המלצות?

תודה.

שלום

פורסם

תנעל הילוכים....3,2 (ברוב 3 זה האוברדרייב)

בעצם המציאו המצאה מיוחדת כזאת שעם ישראל לא אימץ כל כך....

תיבה ידנית!!!!

פורסם

אם יש שיטה טובה שלא תשחק את הגיר בפקקים ובעיר באוטומט זה עדיף.

לנסוע בתיבה ידנית בפקק או בשיירה בעיר זה סיוט.

הידני הוא יותר מהנה בכבישים הפתוחים.

בגלל זה האוטומט שולט בליסינג ובמכוניות החדשות. אנשים רוצים לעבוד כמה שפחות עם האוטו. ורוב האנשים עובדים מ7 עד 5. נוסעים לעבודה ובחזרה בשעות פקקים.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

לתיבה אוטומטית יש גם הרבה שחיקה כשמורידים את הרגל מהגז והתיבה מעלה הילוכים שזה דבר כל כך דפוק....

אז לאוטומטית יש יותר שחיקה בעיר כשאתה מאיץ ומאט כל הזמן...לכן לדעתי עדיף ידנית אם יודעים לתפעל היטב אז אין כזאת שחיקה והגיר נשמר להמממממווווווווווווןןןןןןן זמן...

פורסם

יש לך אולי מושג עד כמה נשחק הגיר כתוצאה מהעברת ההילוכים?

לי אין, והייתי שמח אם תגיד לי איפה אפשר לקרוא על זה.

אם אני לא טועה, מה שנשחק בזמן ההחלפות זה סרטי בילום.

בכל מקרה אתה יכול לנעול את התיבה על "2" או "L". ב406 זה מספיק כדי להגיע ל60 קמ"ש בלי לעבור 3000 סל"ד.

החסרון - צריכת דלק תגדל, בלאי מנוע גם.

יתרון נוסף - קצת פחות בלאי רפידות בלם. (טוב זה גרושים)

פורסם

אישית, אני מעדיף בלאי רפידות בלם מאשר בלאי מנוע. תסכים איתי?

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

פורסם

מעבירות הרבה מתחת ל 3000.

תחת האצה שלווה ונינוחה התיבה גם מעבירה ב 2300 , מה שמוריד את הסל"ד לאזור ה1600.

וכן, עדיף בלאי רפידות מבלאי מנוע.

אני מניח גם שאם היתה שחיקה רצינית בתיבה במצב D , המהנדסים כבר היו עושים תוכנית אלקטרונית שחוסכת בהחלפות כאשר היא מזהה נסיעה עירונית.

פורסם

הנושא נטחן רבות בפורום. כל מצב שאינו D מגביר את שחיקת התיבה. תישאר בD, זה המצב הכי טוב לשמירה על התיבה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...