Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

 

אשמח לעצת המומחים כאן.

 

לרכב שלי (הונדה סיויק בצבע לבן) יש שריטות וכתמים בעיקר בגג כתוצאה מרחיצות ושטיפות במכוני שטיפה שונים של הבעלים הקודם.

 

אני גר ברחוב עם הרבה עצים ולא חסרה גם לשלשת ציפורים, אני משתדל לשטוף את הרכב אחת לחודשיים לפחות עם ג'ילדה ושמפו ייעודי לרכב ואפשר להגיד שזה מאבק תמידי לשמור את הרכב נקי והקפדתי לא לתת לו לצבור כתמים ולכלוך קשה להסרה...בשתי השטיפות האחרונות חטאתי (מסתבר) והשתמשתי בספוג הפלא להסרת כתמים בכמה מקומות ונראה לי שהחמרתי את המצב..אשמח לשמוע מה ניתן לעשות כדי לשפר - אולי פוליס וקס?

 

מצרף תמונה של הגג - מצב מייצג גם לגבי שאר הכתמים, קצת קשה לתפוס את זה בתמונות זה נראה כמו פגיעה בשכבת הלכה.

 

תודה מראש לעונים.

 

תמונת גג.jpg

פורסם

ספוג הפלא בטוח החמיר את המצב, הוא בעצם כמו נייר שיוף מאוד עדין.

מה שאתה צריך זה פוליש. מכיוון שאני לא יודע מה מצב הלכה באמת, הייתי ממליץ לגשת לבעל מקצוע שיכול למדוד את עובי הלכה ולהחליט האם כדאי לעשות פוליש.

 SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

1. פוליש כפי שהמליצו

2. לאחר זה חובה ליישם לפחות אוטם צבע או ציפוי ננו, זה מייצר שכבת הגנה על הצבע ומונע את כל הפגים כתוצאה מלשלשת, עצים וכו'. 

3. לא לשטוף עם ג'ילדה, זה משהו שהיינו עושים לפני 30 שנה, היום יש מגבות מייקרופייבר ידידותיות יותר לצבע. 

×
×
  • תוכן חדש...