Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם, אני מנסה להבין עם בסוזוקי סוויפט חדשה, שנת 2023, יש מערכת התראת עייפות נהג, לפי icar אין אבל אני רואה שיש או לפחות היה בשנים קודמות, מישהו יכול להאיר את הסוגיה הזו? תודה 

פורסם

אם אני לא מתבלבל (מנסיוני עם שתי מכוניות המכילות "מערכת" כזאת) כל מה שה"מערכת" עושה היא להציג הודעה לנהג אחרי X שעות נהיגה שהגיע הזמן לנוח.
מבחינתי זה דבר מיותר.
פעם חשבתי שמדובר במערכת שמזהה שהנהג מתחיל "לנקר". אבל זה בעצם התראה על סטייה מנתיב בעיקר

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 8 שעות, עופר בן כתב:

הי לכולם, אני מנסה להבין עם בסוזוקי סוויפט חדשה, שנת 2023, יש מערכת התראת עייפות נהג, לפי icar אין אבל אני רואה שיש או לפחות היה בשנים קודמות, מישהו יכול להאיר את הסוגיה הזו? תודה 

לפי האתר של סוזוקי - יש.

השאלה מי מכיר את הרכב יותר טוב,  היבואן או  icar.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
בתאריך 1.7.2023 בשעה 19:07, motior כתב:

אם אני לא מתבלבל (מנסיוני עם שתי מכוניות המכילות "מערכת" כזאת) כל מה שה"מערכת" עושה היא להציג הודעה לנהג אחרי X שעות נהיגה שהגיע הזמן לנוח.
מבחינתי זה דבר מיותר.
פעם חשבתי שמדובר במערכת שמזהה שהנהג מתחיל "לנקר". אבל זה בעצם התראה על סטייה מנתיב בעיקר

יש שני סוגים של המערכת הזו.

הסוג הבסיסי לא כולל שום רכיבי חומרה נוספים, רק יישום בתוכנה.

בדקות הראשונות של הנהיגה המערכת "לומדת" את הנהג. 

בהמשך אם היא מזהה שהנהג משחק יותר מידי עם ההגה (יש חיישן זווית הגה בכל מקרה) ועם הדוושות, היא מוציאה התראה קולית וכיתוב מתאים.

הסוג השני כולל בנוסף גם מצלמה על הנהג שעוקבת אחרי העיינים ותנועות ראש, בנוסף לאותם נתונים שאוספת המערכת הראשונה. 

מה שיש בסוויפט זה הסוג הראשון, לפי קטלוג מחו"ל שמפרט את זה. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם
לפני כשעה, Buki כתב:

.... אם היא מזהה שהנהג משחק יותר מידי עם ההגה (יש חיישן זווית הגה בכל מקרה) ועם הדוושות, היא מוציאה התראה קולית וכיתוב מתאים.

צ"ל:   אם היא מזהה שהנהג לא משחק יותר מידי...

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

לא, דווקא זה כמו שרשמתי.

האצות ובלימות רנדומליות ומשחקי הגה קלים לתיקון קו מתורגמים כעייפות. 

נהג ערני מתפעל הכל באופן רציף יותר. 

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...