Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוסטר התנעה מ Aliexpress

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בתאריך 26.6.2023 בשעה 23:51, topop כתב:

https://ali.ski/YAKs5M

https://ali.ski/DYaaOE

שניהם מומלצים (הוצאתי את הקישורים מקבוצה בווצאפ, יש כל מיני קופונים ויכול להיות שיש גם מוכרים שאצלם זול יותר, רק נתתי כיוון). לא יודע מה הצורך שלך. 

כמובן יש גם זולים יותר.

כנראה תכף ימליצו לך על 'נוקו', אז הוא בהחלט הכי טוב, אבל עולה בהתאם. 

כן אני גם מתנדב ידידים ומשתמש ב2500A וב3000A של החברה הזו,

הנעתי איתם אמבולנסים (של מד"א) בנגיעה, מיצובישי פאגרו טיוטה ל"ק עם מצברים ריקים בנגיעה,

הבוסטרים יושבים אצלי באוטו ולא התרקנו, (זה לא באמת מדד כי הם כל כמה ימים מתרוקנים על הנעות),

הדבר היחיד שצריך לדעת זה למקם את הכבלים נכון שיתנו מגע מלא ולא חלקי ואז זה מניע כמו ילד גדול,

תמיד שאני מוציא את הבוסטר בהאוטו לרכבים גדולים הם דופקים עלי עינים ואומרים לי נראה לך שהצעצוע הזה יצילח להניע כזה אוטו גדול?

אני לא ישכח שבאחד הפעמים שהנעתי אמבולנס היו שם כבר שני אמבולנסים שניסו לחבר לו כבלים ולא הצליחו להניע, הכבלים היו דקים מידי (זההיה נראה עבה אך בהרבה מהכבלים הגומי נורא עבה וכשמסתכלים צמוד לחיבור קולטים שזה לא שווה כלום), תכלס הם לא האמינו לי שהנעתי את האמבולנס בנגיעה.

ואני יודע על עוד כמה וכמה מתנדבים שמשתמשים עם הבוסטר הזה ועוזרים לעם ישראל.

עריכה אחרונה על ידי WE988244
  • אהבתי 6
  • מעניין 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
  • תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 23 דקות, WE988244 כתב:

ואני יודע על עוד כמה וכמה מתנדבים שמשתמשים עם הבוסטר הזה ועוזרים לעם ישראל.

אני מכיר המון, הוא בוסטר איכותי. 

לפני כשעה, Ron Poh כתב:

אני התנעתי עם היוטראי סובארו פורסטר שהמצבר היה ריק לחלוטין, עם הכבלים שהגיעו יחד איתו

מעניין, אתה סגור על זה שהוא היה ריק? 

בכל אופן, ככה אני מכיר.

פורסם

משתף שיש לי את הבוסטר של 70mai כבר כמעט 4 שנים, שוכב בתא מטען בשמש ישירה בחום של עמק הירדן. עדיין מתפקד והציל אותי מספר פעמים. בטוח שהקיבולת כבר לא אותה קיבולת אבל לרכב פרטי זה מספיק.

ברכב שני יש באותם תנאים את הבוסטר של Baseus כבר שנה וללא שום בעיה.

אם הייתי צריך לרכוש אחד נוסף זה כנראה היה אחד משניהם.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

היה לי בוסטר פשוט שקניתי מ KSP של MIRACASE (שמגיע עם קייס) והיה זרוק ברכב שנים . הנעתי איתו 3  רכבים משפחתים בלי בעיה בתקופה הזו, ואז העלתי אותו הביתה להטענה והבטריה התנפחה בזמן הטענה. הוחלף ב blitzwolf

פורסם

יש לי בוסטר מהדגמים הראשונים שהיו לBaseus בעלי, נרכש במאי 20 ויושב בתא מטען בקביעות כשהרכב חונה רוב מוחלט של הזמן בשמש.

אחת לחצי שנה בערך עבר טעינה ליתר בטחון, פעם ראשונה שנזקקנו לו היה בדצמבר 22 להנעות מרובות של רכב עם תקלת חשמל שלקח הרבה זמן לאתר את מקורה ולטפל (פריקה מלאה של מצבר תוך יום-יומיים) - הניע את הרכב על בסיס יומי לפעמים גם 2-3 פעמים ביום בלי טיפת קושי במשך קרוב לחודשים. שומש שוב בשבוע שעבר ועדיין עובד פיקס.

עלה 33.86 דולר כשנרכש, רכישה סופר מוצלחת מבחינתי.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
לפני 3 שעות, topop כתב:

אני מכיר המון, הוא בוסטר איכותי. 

מעניין, אתה סגור על זה שהוא היה ריק? 

בכל אופן, ככה אני מכיר.

הרכב לא עשה אפילו טיק קטן בניסיון להתניע.

לא דלקו כלל אורות אפילו לא פנים.

לא נדלק הרדיו וגם אבדו כל הזכרונות של ההגדרות.

• מעניין 1
פורסם

אני עם רב מודד מדדתי פעם לטיוטה פרויה עם מתח של 3.2V וזה הניע לי בנגיעה.

פורסם (נערך)

מי שמאד מפחד מהשמש יש ל utrai בוסטר על קבל (capacitor בלעז)..

זה כמו טלפון, אתה טוען אותו בבוקר ויוצא לעבודה. בחצות הלילה הוא כבר ריק. הקבל מתרוקן. אבל הוא עמיד בחום גבוה ומספר עצום של פריקות. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הרעיון שלו שהוא נטען מהמתח הנמוך שנותר בצמצבר ומשחרר את זה בפיק חזק להנעה. פחות יעיל אם המצבר מת לחלוטין. אבל מן הסתם שמיש ב90 אחוז מהזמן בלי לשבור את הראש איפה לאחסן אותו.

דוגרי לטעמי בוסטר זה מוצר דיי מיותר- פעם בשנתיים שלוש  בממוצע המצבר נחלש הולכים להחליף וזהו...

פורסם

הדבר הזה די מציל אותי בחודשיים האחרונים.
יש לי כנראה בעיה בסטרטר ב-205, הוא מושך יותר מדי כנראה (בדקתי את המצבר הוא תקין).
אני מניע את הרכב עם הUtrai הזה. פשוט אין לי זמן ללכת לחשמלאי והרכב יוצא לטיול פעם בשבוע אז זה הפך לפתרון קבע... לא טוב אני אלך למוסך ביולי ואפתור את הסוגיה.
למי שרוכש את הUtrai בקבוצות פייסבוק כמו "כזה אני רוצה" מפרסמים כל הזמן את דגם ה2000 במחיר נמוך מרף המכס. נראה לי ששווה לקנות דרך הלינק שם.
אני לא ראיתי את זה וקניתי את דגם ה-1000 באותו מחיר. לשימוש שלי זה מספיק אבל בדיעבד כמובן שהייתי רוכש את החזק יותר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 5 דקות, yd b-4 כתב:

דוגרי לטעמי בוסטר זה מוצר דיי מיותר- פעם בשנתיים שלוש  בממוצע המצבר נחלש הולכים להחליף וזהו...

לא מכיר מצבר שמספר לך שמחר בבוקר בדיוק לפני פגישה שקבעת הוא יחליט לא להדלק,

אני מניע להמון אנשים, אף אחד לא ידע שעה לפני שהמצבר בבוקר לא הולך להדלק,

ואל תענה לי שיש לך שירותי גרירה ודרך, כי הם באים בממוצע של שלוש שעות,

ואם יש לך פגישה חשובה זה לא יעזור לך, או איזה נסיעה ארוכה מתוכננת,

בוסטר זה אחלה גיבוי למצבים קשים, הבוסטרים של UTRA מעלי אקספרס לא יקרים ונותנים עבודה טובה,

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, WE988244 כתב:

ואל תענה לי שיש לך שירותי גרירה ודרך, כי הם באים בממוצע של שלוש שעות,

ידידים באים הרבה יותר מהר.

לא רוצה לזרוק סתם מספרים כי אין לי את הסטטיסטיקה 

אבל קריאה שנסגרת ב10-20 דקות זה משהו די מקובל.

(כן. כולם מתנדבים אז יכול להיות שיקח גם יותר זמן. בדרך כלל יותר מהר משירותי דרך)

• אהבתי 2

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, om2 כתב:

ידידים באים הרבה יותר מהר.

לא רוצה לזרוק סתם מספרים כי אין לי את הסטטיסטיקה 

אבל קריאה שנסגרת ב10-20 דקות זה משהו די מקובל.

(כן. כולם מתנדבים אז יכול להיות שיקח גם יותר זמן. בדרך כלל יותר מהר משירותי דרך)

הוא יודע, הוא מתנדב ידידים. 

אבל גם ידידים - נורא תלוי מקום בארץ. 

[ההמלצה שלי היא להחזיק בוסטר ולהצטרף לידידים 😉]

עריכה אחרונה על ידי topop
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...