Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, ילד שלישי בדרך :)

יש שתי הצעות מחברים על הפרק, וולוו s60 2015 קינטיק של חבר שקנה טסלה - מחירון 43 - מוכר ב25 לחברים (מצב מכאני וקוסמטי מצויין)

הונדה סיוויק טורר (סטיישן) יד ראשונה מהשכרה 104,000 קמ, מצב מצויין, מחירון 54, ימכור לי ב48 

מה עדיף? איך האמינות של הוולוו? רלוונטי לשלושה כסאות בטחות?

~הונדה ג׳אז הייבריד 2014~ ז״ל

כרגע ~ הונדה סיוויק האצ׳באק 2016 

פורסם

מדובר בחברים שיסכימו גם לתת לך במתנה כאלו סכומים? (18 אל"ש בוולוו, 6 אל"ש בהונדה)

אם כן - אז אחלה, הלוואי עלי כאלו חברים, אבל אם לא - אז תבדוק למה פה הם כן מוכנים, אולי האוטו לא באמת שווה כמו שסיפרו לך?

סתם נקודה למחשבה ולבדיקה.

פורסם
לפני 3 דקות, chezik כתב:

מדובר בחברים שיסכימו גם לתת לך במתנה כאלו סכומים? (18 אל"ש בוולוו, 6 אל"ש בהונדה)

אם כן - אז אחלה, הלוואי עלי כאלו חברים, אבל אם לא - אז תבדוק למה פה הם כן מוכנים, אולי האוטו לא באמת שווה כמו שסיפרו לך?

סתם נקודה למחשבה ולבדיקה.

לגמרי כן. ולגבי הרכבים בכללי, אתה יודע להגיד איזה דיל יותר משתלם? 

פורסם

סיוויק סטיישן - 54 אלף זה מחירון משוכלל?

או שזה מחירון רגיל לפני הפחתה על השכרה?

בכל מקרה עבדתי בחברת השכרה, לא הייתי ממליץ לקרובים שלי לקנות רכבים עם רקע של השכרה. כל יומיים יש נהג אחר על האוטו, הטיפולים שלהם מזעזעים, אם האוטו עבר תאונות אז הן לא יופיעו בדוח סליקה (הרי החברה לא תובעת מקיף), וסביר להניח שיש רכבים יותר שמורים מזו. 

לגבי הוולבו לדעתי המנוע והגיר הם של פורד באותם שנים, שילוב לא מי יודע מה מוצלח, אבל אני לא זוכר לעומק את הפרטים ואולי מישהו אחר יוכל לעזור בזה. 

מה התקציב שלכם לרכישת רכב? סביר להניח שיש רכבים מומלצים אחרים. (הסיוויק אכן מומלצת, אך לא מהשכרה לשעבר)

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם
לפני 4 דקות, iEminem כתב:

בכל מקרה עבדתי בחברת השכרה, לא הייתי ממליץ לקרובים שלי לקנות רכבים עם רקע של השכרה. כל יומיים יש נהג אחר על האוטו, הטיפולים שלהם מזעזעים, אם האוטו עבר תאונות אז הן לא יופיעו בדוח סליקה (הרי החברה לא תובעת מקיף), וסביר להניח שיש רכבים יותר שמורים מזו. 

לגבי הוולבו לדעתי המנוע והגיר הם של פורד באותם שנים, שילוב לא מי יודע מה מוצלח, אבל אני לא זוכר לעומק את הפרטים ואולי מישהו אחר יוכל לעזור בזה. 

מה התקציב שלכם לרכישת רכב? סביר להניח שיש רכבים מומלצים אחרים. (הסיוויק אכן מומלצת, אך לא מהשכרה לשעבר)

ראיתי בדיקה, הסטוריית טיפולים, הבאתי איתי מכונאי שיראה את הרכב… הסיוויק נראה טיל. 

לפני שכלול 61 מחירון.

והוולוו לא מומלצת גם במחיר כזה?

בכל מקרה בין שניהם, מה עדיף?

פורסם
לפני כשעה, iEminem כתב:

ב2015 זה כבר שילוב של מנוע וולוו (או לפחות הרוב המוחלט).

אם זה T5 תבדוק ברישיון - 245 כ"ס זה וולוו, 240 כ"ס זה פורד.

אם מדובר במנוע וולוו סה"כ מדובר במנוע מצוין ואתה תהנה ממנו.

• אהבתי 1
פורסם

כמה ק"מ הוולוו?

אם זה משהו סביר, אני הייתי לוקח את הוולוו.

רכב משובח עם אחזקה סבירה כל עוד טיפלו בה כהוגן.

ובכלל, היא תשאיר לך 23 אל"ש עודף בכיס.

לגבי הכסאות בטיחות - אין לי מושג, אם כי כל כיסא שונה (כשצריך להכניס 3 כדאי למצוא כסאות צרים).

Life is a journey,

Enjoy the ride...

• תוכן חדש...