Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באנדרואיד  - לפחות זה של סמסונג - יש לך בהגדרות connection אפשרות link to Windows שמאפשר לך לקבל התראות על מסך המחשב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האפליקציה הראשונה המוזכרת בדף היא זו שציינתי - השתמשתי בה תקופת מה, פעלה לא רע, אבל מעשית הטלפון נמצא לידי כמעט כל הזמן אז היא לר תורמת לי יותר מדי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

MyPhoneExplorer נוחה מאוד. משתמש בה כבר מספר שנים ויש לה מספר אפשרויות מאוד שימושיות.

-חינמית (על באמת, בלי פרסומות וכו')

-מאפשרת לראות את המסך של הטלפון במסך של המחשב.

-מקפיצה התראות (כל מה sמופיע ב notification)

-מאפשרת כתיבה/קריאה של SMS דרך המחשב, מאוד נוח כאשר צריך לכתוב הרבה או להעתיק הרבה טקסט. 

-מאפשרת גיבוי/שיחזור של הטלפון (כבר הציל אותי כמה פעמים...)

• מעניין 1
פורסם

רק מציע מאוד להיזהר עם זה מבחינת אבטחת מידע.

שימוש בתוכנה כזו מאפשר לכל מי שיש לו גישה למחשב שלך (ביודעין או לא ביודעין) - גישה לסמסים שלך.

מה שאומר שמספיק שיצאת לארוחת צהריים עם מחשב פתוח על השולחן במשרד - אתה מאפשר גישה למעשה לחשבון הבנק שלך לכל מי שעובר ליד המחשב.

• רעיון טוב! 1
פורסם

נכון.

אבל בוא לא נשכח כי גם לוואצאפ, פורומים, דוא"ל וכיו"ב.... אצלנו המחשב ננעל לאחר מספר דקות בלי עבודה ואימצתי לעצמי את ההרגל לנעול אותו גם כשאני הולך לשירותים. מניסיון מר בעבר.... 

פורסם

אני חושב שעלית פה על נקודה חשובה. יש כבר אתרים שמאפשרים לשלוח קודים של אימות דו שלבי לוואטסאפ, ולהרבה אנשים יש וואטסאפ ווב שכבר מחובר (מחובר במובן logged on) על המחשב.

פורסם
לפני 11 שעות, stx כתב:

אני חושב שעלית פה על נקודה חשובה. יש כבר אתרים שמאפשרים לשלוח קודים של אימות דו שלבי לוואטסאפ, ולהרבה אנשים יש וואטסאפ ווב שכבר מחובר (מחובר במובן logged on) על המחשב.

אפם הבנתי נכון, הבעיה היא יותר SMS, בגלל שזה ממשק הבדיקה של זיהוי המשתמש ברב האתרים. 

הטלפון שלך איתך או נעול. 

אבל אם מישהו נכנס למחשב שלך, הוא יכול לאפס לך את כל הססמאות דרך קבלת קוד ב-SMS. 

אם אני מבין נכון, באפל יש אינטגרציה בין הסלולרי למחשב רק אם הם על אותה רשת WIFI. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 29 דקות, falou כתב:

אבל אם מישהו נכנס למחשב שלך, הוא יכול לאפס לך את כל הססמאות דרך קבלת קוד ב-SMS. 

אם מישהו נכנס למחשב שלי אכלתי אותה, לא משנה מה.

בתאריך 12.6.2023 בשעה 08:17, גור אדם כתב:

צודק. רק שלסמס מגיעות כל הסיסמאות החשובות שלך. ונעילת המחשב לא תעזור נגד חדירה למחשב שלך...

לא הבנתי.

ה MyPhoneExplorer  קוראת את ה SMS רק כאשר היא מחוברת למחשב ואצלי זה בכבל USB בלבד, כך שאם אני לא מול המחשב ומישהו אחר יושב במקומי הוא לא יוכל לקבל קוד איפוס.

פורסם
לפני 30 דקות, Haim_gds כתב:

ה MyPhoneExplorer  קוראת את ה SMS רק כאשר היא מחוברת למחשב ואצלי זה בכבל USB בלבד, כך שאם אני לא מול המחשב ומישהו אחר יושב במקומי הוא לא יוכל לקבל קוד איפוס.

יש תוכנות אחרות שלא דורשות חיבור USB (כמו google messages לצורך העניין).

לפני 31 דקות, Haim_gds כתב:

עדיין כניסה למחשב שלך, לא מאפשרת גישה למנגנוני הזדהות של סמס - שאני משער שרוב השירותים הפיננסיים שלך מסתמכים עליו.

כניסה למחשב שלך בעוד הטלפון מחובר עם התוכנה הזו - למעשה מאפשרת גישה גם לסמס.

פורסם
לפני שעתיים, Haim_gds כתב:

בתאריך 12.6.2023 בשעה 08:17, גור אדם כתב:

יש ״אכלתי אותה״ הזמין דברים באמאזון וטחן לי האשראי, ויש ״אכלתי אותה״, נכנס לי לחשבון בנק...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...