Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולמה מפנים אותו לכייון האחורי ולא לכייוון הנהג?

האם אפשר לשים אותו על המושב האחורי או אולי על הרצפה של המושב האחורי?

האם זה ייתן משהו?

פורסם

איל , נגיד ויש לי חיפושית..אז הסאב יהיה מקדימה לרכב בתא מטען ..איך אז הוא ישמע באופן כללי? תאורתית איפה המיקום יהיה טוב יותר מקדימה או מאחור [בהתאם למיקום תא המטען] מבחינה אקוסטית?

סלח לי אם השאלה אינה מנוסחת מדוייק. פשוט עלתה לי השאלה הזו הרגע.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני מאמין שאם הבאס יבוא מקדימה הוא ישמע טוב יותר לרוב האנשים.

בדיוק כמו שרוב האנשים מעדיפים את הקומפוננטים שלהם מקדימה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אבל נגיד ואני לא מסיע יותר משני אנשים ברכב שלי... לא עדיף לי לשים את הסאב במושב האחורי?
חהחהחה הצחקת אותי. יודע מה בוא נערוך ניסוי, תשים אותו היום בלילה במושב האחורי, ואני נותן לך בדיוק יומיים עד שאתה נוסע למוסך קרוב לקנות שמשה חדשה...

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

בגלל שיגנבו? או בגלל שהוא ינפץ תשמשה?

אהה ועוד שאלה.... תמיד מכוונים את הסאב לכיוון האחורי של הרכב ... למה לא לכייון הנהג?

פורסם

זה תלוי בהעדפה של המשתמש, יש כאלה שמעדיפים אותו לכיוון הנהג. יש כאלה הפוך ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
הבנתי, טוב אני יוצא עכשיו לקנות חיפושית.:-P

או פורשה.. למבורגיני.. או כל רכב בעל מנוע אחורי .. :-D

המשך יום נעים!

• תוכן חדש...