Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור קילומטרז'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן שיש פער בין עמידות של רכבים שונים

אבל יש משתנה נוסף שמשפיע לא פחות, והוא שווי הרכב

תקלה ב10,000 שקל בפלואנס אף אחד לא יתקן

אבל תקלה ב10,000 שקל בלנד קרוזר 2010 עם 400,000 ק"מ הבעלים יתקן בלי בעיה

וככה הוא גם יגיע ל700

יש יוצאי דופן, שמתחזקים ברמה גבוהה גם רכב ללא ערך בשוק

כמו למשל @איציק נ. שהוריד דשבורד שלם לקסארה 2003 כדי לתקן ראדיאטור חימום

אישית מכרתי את הקסארה הזאת עם 0 תקלות בשעת המכירה ועם יותר מ300,000 ק"מ לבחור שהוריד אותה מהכביש אחרי כמה חודשים כי.... היה צריך להחליף 4 צמיגים וזה היה יותר מערך הרכב

• אהבתי 3
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אם אני זוכר נכון היה בארה"ב מישהו שעשה עם היילקס מעל מיליון (לא יודע אם מייל או ק"מ) רק עם טיפולים שוטפים. בעקבות הפרסום החברה הביאה לו אחד חדש.

פורסם
לפני 5 שעות, avargel כתב:

שהוריד אותה מהכביש אחרי כמה חודשים כי.... היה צריך להחליף 4 צמיגים וזה היה יותר מערך הרכב

או שהוא סתום, אבל לגמרי! או שאצלו זה כבר לא היה 0 תקלות.

זה כמו לזרוק לפח רכב ששווה 400 ש"ח למרות שהוא מניע ונוסע חלק בטענה שלא שווה להשקיע בו תדלוק מיכל מלא.

• אהבתי 2
  • מצחיק 3
פורסם
לפני 6 שעות, chezik כתב:

או שהוא סתום, אבל לגמרי! או שאצלו זה כבר לא היה 0 תקלות.

זה כמו לזרוק לפח רכב ששווה 400 ש"ח למרות שהוא מניע ונוסע חלק בטענה שלא שווה להשקיע בו תדלוק מיכל מלא.

הוא אמר שהיה צריך להחליף צמיגים 

לפני 10 שעות, topop כתב:

אם אני זוכר נכון היה בארה"ב מישהו שעשה עם היילקס מעל מיליון (לא יודע אם מייל או ק"מ) רק עם טיפולים שוטפים. בעקבות הפרסום החברה הביאה לו אחד חדש.

היה כתבה על 3 רכבי טויוטה שעשו מעל מיליון היילקס , הייס (מקוה שכתבתי נכון) , ולא זוכר את נשלישי

פורסם (נערך)

גמפי 2007 אוטו מוצלח (לדעתי) מנוע 2.0hdi 

מסירטונים שאני רואה ביוטיוב הוא עושה גם 700.000 קילומטר עם סולר לא מהול במיים

סיפור מעניין-הרכב אצלי 3 שנים שנסעתי בהם איזה 28.000 קילומטר

IMG_4854.jpeg

עריכה אחרונה על ידי דובצע
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...