Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לקנות רכב שנת 2023, ומתלבט איזה רכב עדיף מהשלושה הללו. 

אשמח לדעה או אם מישהו כבר מכיר.

תודה רבה.

פורסם

האקליפס מכונית בינונית ביותר שלא מצטיינת בכלום עם צריכת דלק גבוהה. לא רואה סיבה לשקול אותה. 

ה-XV היא היחידה עם יכולת שטח מסיימת. 

הקארוק יעילה מאד. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני 31 דקות, menir1 כתב:

האקליפס מכונית בינונית ביותר שלא מצטיינת בכלום עם צריכת דלק גבוהה. לא רואה סיבה לשקול אותה. 

הקארוק יעילה מאד. 

מחזק, האקליפס עם מנוע טורבו שנותן מומנט אבל מיושנת מאוד מבחינת תא נוסעים ולכן לא שווה כחדשה לדעתי. הייתי בודק או סובארו או סקודה (הסובארו תהיה יותר אמינה לטווח ארוך) 

פורסם
לפני 16 שעות, menir1 כתב:

הקארוק יעילה מאד. 

הסובארו זמינה כרגע רק בגרסאות ה- 2.0 ליטר שלהם.

צריכת הדלק שלה ושל ה-אקליפס, גרועות באותה מידה.

בין  שלושת אלו הייתי לוקח את סקודה מבלי למצמץ. בתנאי שפ"ש מוותר כאן על יכולות שטח מסויימות שיש לסובארו.

היא גדולה, מרווחת, ועם השילוב מנוע\גיר וביצועים הטובים ביותר כאן. כנ"ל גם צריכת הדלק שלה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לא. גיר רציף הרבה יותר יקר ומורכב לשיפוץ. מכונית עם גיר רציף שהבעלים שלה לא הקפידו על החלפת שמן גיר, אז היא בסיכון לכשל אחרי 150k ק"מ (תלוי כמובן בתוואי הנסיעה וסגנון הנהיגה). 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

פות"ש, אני אהיה הכי אמתי איתך,

אני מוכן לקנות גיר רובוטי או רציף אך ורק בשילוב מנוע חשמלי, כגון רכבים היברידים,

כי עד עכשיו הוכח שהם מחזיקים הכי הרבה בשילוב הזה, כנראה בגלל שחייהם דבש כאשר כל הנסיעות והעומס נשען על המנוע החשמלי,

אחרת רק פלנטרי, מהסיבה שזה לא דורש שום התעסקות או אחזקת אקסטרא והכי אמין שיש, אפילו אם זה עולה בצריכת דלק טיפה גבוהה יותר.

• תוכן חדש...