Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי איביזה קופרה 2016, לאחר החלפת נאבה לפני כשנה בערך, בגלגל ימין קדמי, ההגה התחיל להיות בנטיה שמאלה. כלומר בשביל שהרכב ייסע ישר ההגה צריך להיות מסובב קצת ימינה. לאחר כיוון פרונט - לא הסתדרה הבעיה. האם הבעיה היא כיוון פרונט שלא נעשה טוב? או שאני צריך לחזור למוסך?

 

אשמח לעזרה

פורסם

פתרון התקלה (ככל הנראה) נעוצה בכיוון פרונט שלא בוצע כהלכה. בעצם רק כיוון גלגלים.

יש שיאמרו שדע במירכוז גלגל-הגה, כלומר שליפתו והחזרתו במצב ״מיושר״. אך לא תמיד הדבר אפשרי, הכל תלוי במס׳ שיני הזחה שקיימים במוט ההגה/גלגל הגה.

לכן, יש לבצע ע״י פתיחת אומי הנעילה של תפוחי ההגה, סיבוב זרועות ההיגוי(צד אחד לפתוח, צד שני לסגור).

  • רעיון טוב! 1

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

 

×
×
  • תוכן חדש...