Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Just now, yulianx כתב:

זה היתרון בפיגו, מחיר רכישה זול לעומת המתחרות.

אבל למעט המנוע והגיר, זה אותו הרכב כמו מודל 2016.

שאר הרכבים לא יהיו מודרנים יותר.

וכמה ק"מ מקסימום היית ממליץ אם הייתי בוחר ללכת על הקיה ריו או הסוזוקי ? אם זה בכלל פאקטור

וכמה ק"מ מקסימום בפיג'ו 1.6?

פורסם

זה לא משנה ק"מ לגבי דגם ספציפי, אישית? אם ממוצע שנתי הוא 17-18 אלף סביב זה הייתי מחפש, אם יש רכב מטופל ושמור עם ק"מ מעט גבוה יותר, לא הייתי פוסל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 3 דקות, yulianx כתב:

זה לא משנה ק"מ לגבי דגם ספציפי, אישית? אם ממוצע שנתי הוא 17-18 אלף סביב זה הייתי מחפש, אם יש רכב מטופל ושמור עם ק"מ מעט גבוה יותר, לא הייתי פוסל.

הבנתי אז אתה אומר בעיקר להתמקד בהסטוריית טיפולים מוכחת ?

פורסם

קודם כול לבקש דוח סליקה, דבר שני לבדוק היסטוריה לפחות מהשנים האחרונות או בעלות אחרונה, שיהיה תיעוד ולא "טיפלתי אצל השכן של החבר ואין קבלות".

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, yulianx כתב:

קודם כול לבקש דוח סליקה, דבר שני לבדוק היסטוריה לפחות מהשנים האחרונות או בעלות אחרונה, שיהיה תיעוד ולא "טיפלתי אצל השכן של החבר ואין קבלות".

סליחה על החפירה..

דוח סליקה זה משהו שאפשר לבקש מבעל הרכב? כי הבנתי שזה בתשלום

ואגב, מה דעתך על קניה מסוחרי רכב או סוכנות לעומת אדם פרטי? התרונות חסרונות?

עריכה אחרונה על ידי Gabriel Sila
פורסם

זה עולה לבעל הרכב 10 שקלים בלבד, וזה הגיוני לבקש.

את יכולה גם לבד לשלם, את צריכה ת.ז של בעל הרכב, תאריך בעלות ומספר הרכב.

במחיר נמוך יש סיכוי טוב שרכב שמגיע למגרש לא משהו, הייתי מחפש מבן אדם פרטי.

פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

זה היתרון בפיגו, מחיר רכישה זול לעומת המתחרות.

אבל למעט המנוע והגיר, זה אותו הרכב כמו מודל 2016.

שאר הרכבים לא יהיו מודרנים יותר.

הבנתי.. המון המון תודה על כל התשובות עזרתי לי מאוד !

• תוכן חדש...