Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנחנו משפחה בעלת 5 נפשות (3 ילדים הגדולה בת 7, כבר לא צריכים 3 כסאות ענק תודה לאל), יש לנו רכב ראשי מהעבודה שאת רוב הנסיעות עושים בו ורכב שני (הרכב העיקרי של אשתי) סיטרואן פיקסו 2016.

ועכשיו לבעיה, אני מאוד אוהב את הסיטרואן מכלללל הבחינות, חוץ מהעובדה שהוא עושה לי כאבי ראש עם האישה, פעם בשנה וחצי יש לו איזה תקלה שמכונאי ארץ ישראל לא יודעים (הייתה לי את הבעיה עם הטנק דלק, ולאחרונה החלפתי את הבית פיוזים שעל המצבר), העלות של התיקונים כואבת אבל מה שיותר כואב שבדרום היכן שאני גר אין מוסך שמצאתי שיהיה מקצועי ואמין, מהסיבה הזאת שתמיד יש את החשש שהינה אני מתעורר הבוקר והרכב לא מניע וגם ישאר תקוע חודש כי אף אחד לא יודע להגיד מה הבעיה של הרכב, אנחנו רוצים להחליפו.

מה שחשוב לי היום זה ככה, 

• התאמה למשפחה שלי ושיהיה קל יחסית לחגור את הילדים
  • אמינות
  • שהמוסכניקים מכירים ואהבים לעבוד עם הרכב 
  • שקט ושלווה מהאישה :)

אם זה היה תלוי בי הייתי נשאר עם הסיטרואן (הוא עם 45000 קילומטר), שומר על כל העשרות אלפי שקלים של השדרוג הזה, וחיי עם תקלות פעם ב...

אבל חשוב לשאול אתכם אנשים עם ידע, האם אפשר להחליף לרכב שיתן לי מה שצריך במינימום עלות (ברור לי שאצטרך לשלם ולא מעט, אבל הייתי רוצה לצמצם כמה שניתן כי בכל זאת, רכב שני).

כל הרכבים הולכים כל האופציות פתוחות.

תודה רבה מראש!

פורסם (נערך)

שלום, מה התקציב?

בעקרון, שני מושבי בטיחות ובוסטר לילדה בת 7 נכנסים לפורד פוקוס דור 2 ( עד 2010)  שעולה גרושים, אמין מאוד וקל לתחזוקה ( רכיבים משותפים עם מאזדה 3). רק צריך למצוא רכב במצב נורמלי.

יותר חדש - קיה פורטה/ יונדאי I35 ( קיה יותר זולה ). עוד משפחתית יפנית לא יקרה - מיצובישי לנסר הדור החדש עם מנוע 1.6.

אם הכוונה למיני וואן בסגנון פיקאסו, יש את טויוטה ורסו, אבל היא יקרה מאוד (יחסית לפיקאסו באותו השנתון ). יש את קיה קארנס. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בוא נניח שאין מגבלת תקציב, כמה יעלה לי תוספת למשהו מאוד דומה לפיקאסו, בגודל בנוחות ובאיבזור.

מצאתי ורסו ביד 2 עם כמעט כפול קילומטרג׳ ושנתון 2014 ואני אצטרך להוסיף כ40000 ש״ח.

השאלה שלי האם זה בכלל מהלך נכון מצידי? האם שווה לי להוסיף 40k על משהו שכבר יש ולא לקחת את הכסף ולהגיד אם תהיה בעיה נתקן אצל מורשה אפילו ונסגור פינה?

אני מצטער אני בדרך כלל הרבה יותר ״מבושל״ ויודע בדיוק מה אני רוצה, במקרה הנוכחי בגלל שאני אדם פרקטי ולא באמת אכפת לי נראות ורכב חדש וכאלה, האם אני לא מפסיד יותר ממה שאני מרוויח? האם טויוטה ורסו באמת תיתן לי שקט של טיפולים בעיקר ואם יש תקלה אז מוסכים ידעו לטפל במה שצריך? אני בעיקר מחפש חוכמה של אנשים שמבינים דבר או שניים ברכבים לכוון אותי קצת למה נכון לעשות(אני מודע שאין נכון מוחלט וזה תלוי בי המון)

פורסם

אני לא אובייקטיבי, בעלים של ורסו 2016 עם 244 אלף קילומטרים.

רכב הכי אמין שהיה בבעלותי אי פעם.

אבל הרכב אצלי מהיום הראשון ומטופל בצורה מחמירה ( יחסית להוראות היצרן ). 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...