Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי בעבר בוס שלמדתי ממנו הרבה בניהול. אדם מדהים.

כשעובד היה מתפטר - הוא היה משלם לו על כל החודש מראש ופוטר אותו מלהגיע למשרד, ורק מבקש ממנו להיות זמין לחפיפה/שאלות אם יצוצו.

העובדים היו מבסוטים, לבוס לא נגרם נזק וכולם מרוצים.

אין שום טעם בעובד שמגיע ומתבטל בעבודה, ולפעמים רק ממרמר את שאר העובדים 

• אהבתי 2
פורסם
לפני 9 שעות, Potato כתב:

במקום עבודה האחרון שפוטרתי ממנו,

מרגע קבלת הזימון לשימוע והלכתי הביתה באותו רגע עד לשימוע שהיה שבוע אחרי זה שילמו לי בלי לגעת בימי חופשה.

מהשימוע ועד ההחלטה היה עוד יום ששילמו לי בלי להוריד חופשה.

חודש הודעה מוקדמת ששילמו לי וגם לא נגעו בימי חופשה.

התלוש משכורת האחרון היה הפקדות מלאות כולל נסיעות וסיבוס וסוציאליות מלאות(קהש,פנסיה) ובנוסף פדו לי ימי חופשה שהצטברו,יצא סכום יפה בשביל לשבת בבית חודש וחצי כמעט :)

שימוע עושים לעובד שמפטרים לא שמתפטר זה משהו אחר.

אני התפטרתי, חודש המעסיק שם אותי בחל"ת אחרי חודש חזרתי עבדתי כמעט חודש ואז כתבתי מכתב התפטרות מסודר והתפטרתי, שילמו לי את כל החודש, לדעתי חברות ענק לא יעשו בעיות לעובד וישלמו.

פורסם
לפני כשעה, דור-- כתב:

היה לי בעבר בוס שלמדתי ממנו הרבה בניהול. אדם מדהים.

כשעובד היה מתפטר - הוא היה משלם לו על כל החודש מראש ופוטר אותו מלהגיע למשרד, ורק מבקש ממנו להיות זמין לחפיפה/שאלות אם יצוצו.

העובדים היו מבסוטים, לבוס לא נגרם נזק וכולם מרוצים.

אין שום טעם בעובד שמגיע ומתבטל בעבודה, ולפעמים רק ממרמר את שאר העובדים 

מאוד תלוי בעובד ובסיבות שהוא מתפטר.

יש כאלה שאתה לא יכול לשחרר מהיום למחר, יש כאלה שלא רוצים להשתחרר ויש כאלה שאתה מעדיף לשלם שלא יגרמו נזק.

זה נכון גם למפוטרים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
בתאריך 8.3.2023 בשעה 03:23, DareDevil כתב:

שורה תחתונה - כמה נזק עכשוי ועתידי חוסכים בשחרור עובד ומשכורת אחרונה מלאה כולל סוציאליות? זו בת'כלס השאלה שצריכה להנחות את המעסיק.

קצר וקולע!

מזכיר לי את אלה שנוסעים עוד 10 דקות לתחנת דלק מרוחקת רק בגלל שהיא זולה יותר :)

אם מדובר בעובד שלקח הרבה חופשות, אז בגל מקרה פידיון חופשות יהיה זניח, וכל מה שנשאר זה להחליט האם להתקטנן או לא על הפרשות סוציאליות. הכי טוב - לשחרר.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...