Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנס כנף הונדה סיוויק 2018

מעבר לפיתרון נפתר ע"י itzik123,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העדשה של פנס האיתות הימני ("פנס כנף") בהונדה שלי נשרה. במוסך אמרו לי שצריך להחליף את כל הפנס, ואחרי מע"מ הוא עולה כמעט 500 ש"ח. אגב, זה כבר קרה בעבר, אבל הוחלף באחריות. פניתי למספר חנויות חלפים, ואמרו לי שיש להשיג רק את החלק המקורי, במחיר זהה לזה של היבואן.

השאלה היא, איך משיגים פנס כזה (או תואם) במחיר קצת יותר צנוע. ניתן להשיג פנסי כנף במחיר של סביבות 100 ש"ח מאתרים בחו"ל, אבל קשה לדעת אם הם מתאימים בדיוק לרכב שלי. אני גם לא יודע איזה בתי עסק בחו"ל נחשבים אמינים. אם למישהו יש רעיון איך כדאי להשיג פנס כזה, בארץ או בחו"ל, אשמח לשמוע.

פרטי הרכב- הונדה סיוויק האצ'בק 2018, מנוע 1.0

WP_20230301_09_07_42_Pro.jpg

פורסם
לפני שעתיים, itzik123 כתב:

בשביל לדעת שזה מתאים לרכב שלך אתה צריך לחפש לפי מספר שילדה.

תראה כאן כמה אתרים כאלה.

הבעיה היא לא כל כך באיתור מק"ט היצרן. את זה אני בטח יכול להשיג גם מהמחסן של היבואן. הבעיה היא שהמוכרים בסין לא אומרים את איזה מק"ט זה מחליף, אלא רק לאיזה רכב זה מתאים. וזו כבר פיסת מידע לא כל כך חד-משמעית, כי סיוויק האצ'בק 2018 ישראלית לא בהכרח מאובזרת באותם פנסים כמו סיוויק האצ'בק 2108 אירופאית, וגם לא בהכרח כמו אמריקאית.

קצת מוזר שלא ניתן להשיג פנס כזה מפירוק בארץ. אבל בהחלט יכול להיות שלא חיפשתי במקום הנכון.

• תוכן חדש...