Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,
השבוע הייתי בדיון בבית משפט, תבעתי נהג שפגע בי.
באתר https://www.court.gov.il/ngcs.web.site/homepage.aspx  כתוב שהתיק סגור ושהתביעה "התקבלה/התקבלה חלקית", אבל לא רשום נימוקים של החלטת השופטת (אם יש בכלל..).
וגם מה זה התקבל או התקבל חלקית? איך אני יכול לדעת כמה הסכום שפסקו לטובתי?
תודה מראש!

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

יש אתר בשם נט המשפט שכתבת אותו

שם תחפש תחת מספר התיק שלך את החלטת השופטת

אם יש לך  הזדהות לאומית תוכל לראות זאת כבר עכשיו אם לא אז 72 שעות לאחר מתן פסק הדין תוכל לראות זאת תחת תיקיה החלטות או תחת תיקיה פסק דין תמצא את התיקיותבצד ימין

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כן נכנסתי לאתר וכתוב לי כך:

סטטוס: תיק סגור( שעה לאחר הדיון עצמו התיק כבר נסגר,כנראה השופטת החליטה כבר באותו הרגע על פסק הדין).
תוצאה: "התקבל/התקבל חלקית".
וזהו לא כתוב יותר כלום. השאלה שלי מה זה החלקית? זה המינוח שכתוב לכולם או שהיא פסקה לי סכום נמוך ממה שתבעתי?
תודה ישה

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

תזדיין בסבלנות

כפי שכתבתי לך יש שתי אפשרויות

אם יש לך זהות לאומית יש לך אפשרות להיכנס כבר עכשיו ולראות את פסק הדין , אם אין לך זהות לאומית תעשה . די  פשוט

אם לא, תמתין 72 שעות ואז תוכל לראות באמצעות כניסה לתיקיה החלטות או פסק הדין הנמצאים בצד ימין.

כנראה שנפסק לזכותך סכום אבל לא מלוא התביעה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

האם התחברת למערכת דרך ההזדהות הלאומית ?

אם כן, לאחר ההתחברות אתה מגיע ל"אזור האישי".  לוחץ על מידע נוסף ב"דיונים שלי". בחלון שנפתח - לוחץ על מספר תיק.

כאן אתה אמור להגיע לתפריט מורחב. בצד ימין, יש תפריט.  כאשר אתה לוחץ בתחתית התפריט על "תיק נייר" -> מה הדבר בראשון שמופיע לך בחלק השמאלי של המסך ?

האם מופיע שם פרוטוקול דיון ?

אם לא מופיע, כנראה השופטת הגיעה להחלטה, אך עדיין לא רשמה פרוטוקול. זה אמור להיות עניין של מספר ימים.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, guya72 כתב:

האם התחברת למערכת דרך ההזדהות הלאומית ?

אם כן, לאחר ההתחברות אתה מגיע ל"אזור האישי".  לוחץ על מידע נוסף ב"דיונים שלי". בחלון שנפתח - לוחץ על מספר תיק.

כאן אתה אמור להגיע לתפריט מורחב. בצד ימין, יש תפריט.  כאשר אתה לוחץ בתחתית התפריט על "תיק נייר" -> מה הדבר בראשון שמופיע לך בחלק השמאלי של המסך ?

האם מופיע שם פרוטוקול דיון ?

אם לא מופיע, כנראה השופטת הגיעה להחלטה, אך עדיין לא רשמה פרוטוקול. זה אמור להיות עניין של מספר ימים.

הצלחתי להיכנס עם זיהוי וראיתי הכל,תודה רבה.

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

ומה ראית?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

השופטת קיבלה את התביעה ופסקה לטובתי סכום קצת נמוך ממש שדרשתי, בגדול כיסיתי את הנזק לרכב וקיבלתי פיצוי קטנטן.

היה שווה לא לוותר וללכת למשפט.

• אהבתי 2

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

יפה לך

• אהבתי 1

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...